Tavsiye Galaxy W Vs Lumia 620 Yardim

Konu Sahibi

1)android 4.2.1 bendeki
2)kamerasi cok guzel birsuru kamera ozellikleri var flas isigini kisma arkadan fotoda gzukmesin die cok ozellik var on kamerasida guzel 2mp iyi
muzik konusunda ise dtsound programi var sesi oldukca yuksek cikiyor ama kulaklikda biraz az geliyor sesi
3)bende suana kadar hic kasma olmadi real racing asphalt7 nfs mw templerun subwafsurf oynadim gram kasma yok hatta oyun oynarken arka planda 20 uygulama vardi
4)batarya suresi 1 1,5 gun dayaniyor zorlasan 2 yi bulur ama beni tatmin etmedi batarya 1800 mah az bence ben internete girdigimde 6 saatte bitiyor oyunda dahil whatsapp wiber fln
5)hayir sıkınti yok bnde 16gb hafiza karti var
6)bu iyi haber.a7 islemci %30 daha fazla enerji tasarrufu ediyomus ve suana kadar isinma problemi yok eskiden bende wonder warken 40 dereceyi bulmustu tel reset atip bidahada acilmamisti ama bunda ole bir sorun yoktur.
7)daha hicbirsey belli degil ya verir ya vermez ama benim dusuncem bence verir bu donanimda bir tele

- - - Eklendi - - -

dahaa telefonu alali :-2 gun olmadi ama optimus g ye kafam takildi cok guzel karizma bir telefon

ama şöyle bir durum var lg optimus g 1400 tl general mobile discovery ise 600 tl bir şey daha soracağım real racing 3 te cidden kasmıyor mu çünkü bu videoda galaxy s3 e göre kasıyor başka bir videoda asphalt 7 de kasıyordu most wanted oynatan teledon bunları niye kasıyor anlamadım inşalah 4.2.2 güncellemesi gelir

Ekran kaynaklı. Mesela Real Racing 3 XPeria Z deçok az kasıyor. Çünkü indirirken HD grafik indiriyor. E haliyle telefona ağır geliyor. Size şunu söyleyeyim ister inanın ister inanmayın şuan bende Galaxy W var ve CM9 EOL yani final kurulu en az 150uygulama yüklü ve 6-7 tanesi arkaplan uygulamaları ama ne NFS MWde kastı nede RC3de hatta kasmadan Dead Trigger bilr oynadım. 1-2gün sonra MC4ü deneyecem.

ilginç bende de galaxy s plus var galaxy wonder ile özellikleri benziyor zaten bende cm 10.1 var ama subway surfers bile biraz kasıyor bu telefonu almak istiyorum ama endişelerim var mutlaka yazılım güncellemesi veya custom rom desteği olması lazım donanımları iyi olduğu halde most wanted ve asphalt 7 de biraz kasıyor bu yazılımsal bir sorun

CM 10.1de kasar. CM10 ve 10.1de bendede küçük donmalar oluyor program yokken. Ama CM9da telefon canavar gibi çalışıyor.

hmm belki bende cm9 a geçerim bir de öyle performansını deneyeim

lumia al ben olsam lumia alırdım

lolaman

Üye
Discovery'nin kamerasına vasat diyorlardı ama s2 den daha iyi demişsin?

Hasand.

Üye
lumıa 620 al kamera olsun dıs gorunum olsun wp8 var . tavisiyemdir galasy w cılerın yarıdan cogu modıfıyeleri ile hava atıyorlar veya s3 mini al hız performans icin

bu aralar herkes lumia almak istiyor bana göre lumiaların tek iyi tarafı kameralarının biraz iyi olması

nokia ya nın dokunmatiği sağlam değil