ahmetsuha525000
Üye
peki s3 mini mi yoksa lumia 620 mi daha iyi benim dedigim ihtiyaclari karsilarsa
- - - Eklendi - - -
COZDUM OLAYİ lumia 620 daha iyi s3 mini de pixeller sayiliyor cok net kameralarda 620 daha net yazilari daha keskin
- - - Eklendi - - -
simdi farkettim elimde 620 var goruntulu gorusme olmuyor nerden olacak
suan lumia 620 yi teknosadan almis bulunuyorum 749 tlye telefonu inceliyorum onemli bisey olursa buraya yazarim ama sunu soyliyim android iosdan 2 3 kat hizli benim eskiden kullandigim s3 den daha hizli
- - - Eklendi - - -
öylemihayırlı olsun hızlı hızlı kullanın
şu an inceledim şok oldum ya resmen oyun performansında galaxy s3 ten daha iyi yada aynı ve 600 tl Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aynen hocam tam bir f/p urunu 42 mbit hizi var elimde suan cepnet paketi kullaniyorum vodafone temple run indirdim 32 mb felan 2 dakka 15 sn de indirdi saydimharika bir urun yapandan allah razi olsun butun islerimk goruyor kamerasi s2 den daha net
- - - Eklendi - - -
oyun performans olarak asphalr 7 nfs most wanted denedim kasma sifir tam bir oyun telefonu otg destegi ile kol bagladim oyle oynuyorum
- - - Eklendi - - -
arkadaslar telinize asphalt 7 kurun smart tv niz varsa wifi kablosuz ekran teknolojisini acin (discovery icin) ekrank tv yr aktarin telefona otg ile usb direksiyon baglayin harika oluyor gercekte playstationa gerek yok
aynen hocam tam bir f/p urunu 42 mbit hizi var elimde suan cepnet paketi kullaniyorum vodafone temple run indirdim 32 mb felan 2 dakka 15 sn de indirdi saydimharika bir urun yapandan allah razi olsun butun islerimk goruyor kamerasi s2 den daha net
- - - Eklendi - - -
oyun performans olarak asphalr 7 nfs most wanted denedim kasma sifir tam bir oyun telefonu otg destegi ile kol bagladim oyle oynuyorum
- - - Eklendi - - -
arkadaslar telinize asphalt 7 kurun smart tv niz varsa wifi kablosuz ekran teknolojisini acin (discovery icin) ekrank tv yr aktarin telefona otg ile usb direksiyon baglayin harika oluyor gercekte playstationa gerek yok
Menüsü yavaş herhalde discoverynin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?