Galaxy W sorun lutfen yardim edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nike497

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W sorun lutfen yardim edin
Rom olarak CM10 Alpha2 yani Android 4.1.2 Jellybean kullaniyorum. Baslarda hicbir sorun yoktu gayet memnundum. Şimdilerde 'android.media.process'', ''googleplaystore durdu.''. Gibi hatalar aliyorum. Nasil halledebilirim bunu format atmadan?

nike497

Üye
    Konu Sahibi
Yardim edebilecek yok mu 1 gundur ayni hatalari aliyorum googleplaye girince tel kullanilamaz hale geliyor

bboyQ7

bboyQ7

Üye
kardes muhtemelen uygulamalar bozulmustur silip yeniden yukle bozuk uygulamalari

nike497

Üye
    Konu Sahibi
Onu biliyorum da benim aradigim cozum, hani teli recoverymodda acinca secenekler siralaniyor ya ordam birseyler yapilabilir mi sistem dosyalarini kurtarmak icin format disinda?

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Bence cm9 rc 2ye geçin.Format atmadan önce hafıza kartınızdaki özellikle android,data,obb gibi klasörleri pc ye yedekleyin.Formattan sonra programların apk sini kurun datalarla uğraşmamak için yedeklediğiniz klasörleri doğru yerlere kopyalayın rahatınıza bakın..

nike497

Üye
    Konu Sahibi
Bence cm9 rc 2ye geçin.Format atmadan önce hafıza kartınızdaki özellikle android,data,obb gibi klasörleri pc ye yedekleyin.Formattan sonra programların apk sini kurun datalarla uğraşmamak için yedeklediğiniz klasörleri doğru yerlere kopyalayın rahatınıza bakın..

Aslinda cm9a gecerdim de hafiza kartiyla dahilinin yerini ancak jellybeane gore degistirebiliyorum. Daha eski surumlerinde olmuo

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Aslinda cm9a gecerdim de hafiza kartiyla dahilinin yerini ancak jellybeane gore degistirebiliyorum. Daha eski surumlerinde olmuo

Olurmu cm9 dada ayni sey oluyor.cm9 icin olan vold.stab dosyasini gereken yere atip telefonu yeniden baslatinca tamamdir.En az 30 defa denemisimdir

-Emre

-Emre

Üye
bence de cm9a geçin fakat önce cwmden fix permissions yapmayı deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt