Galaxy W SD

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W SD
Forumda aradım ama herkes aynı şeyi konuşuyordu.Root gerekli gibisine.Arkadaşlar oyun atıyorum telefona sd sinide hafıza kartıma atıyorum fakat oyunu açınca indirme geliyo kendi hafızasına iniyor bu neden olabilir.

esokmen

esokmen

Üye
Kardeşim şöyle anlatayım sana; ilk olarak oyunun sd klasörü var ise android/data klasörüne atacaksın. Fakat hafıza kartından oyun çalıştırmak istiyorsan. Root gerekli, root attıktan sonra Directory Bİnd programı ile yapabilirsin. Gerekli açıklamalar programlar ve root yapımı forumda mevcut ve işlem ler kolay merak etme.

Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
Garanti dışı kalma gibi olay varmış ve telefonum 1 hafta oldu alalı riske girmek istemiyorum bide romların bi çoğunda telefonun özelliklerinin çoğu çalışmıyor.

Kerim.336

Üye
Hayir cogunda hersey calisiyor.yalniz rom yuklemene gerek yok.root yapman yeterli

Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
Root ne oluyor peki arkadaşlar android hakkında pek bilgim yok.

Kerim.336

Üye
Androidi tam anlamiyla tum nimetlerinden yararlanarak kullanmak diyebiliriz.

Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
Peki unroot edince garanti kapsamına tekrar girermi

Kerim.336

Üye
Girer fakat garantide fark edebilirler.bu yuzden stok rom atmak en sagliklisi

Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
onu nerden bulabilirim

Kerim.336

Üye
Galaxy w stock rom kurma yaz google'a

Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
Sadece rootlasam rom yüklemesem yine orjinal rom olarakmı arayüz kullanabilirim yoksa değişirmi ve bütün özellikler(kamera,wifi,vb.) telefonun yine çalışırmı

+Sd carda oyun yükleyebilirmiyim rootladıktan sonra şu an yükleyince açılmıyor kendi hafızasına yüklüyor ondan sonra sd cardı kendi hafızası olarak görür demi ? . rom yüklemeden.

Kerim.336

Üye
Evet aynen oyle.telefon arayuzu falan herseyi orj. kalir.sd karta da oyun yukleyebilirsin.

Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
Oyunların SD dosyasını hafıza kartına atıyorum rootsuz şuan ama indirme geliyo oyunda o zaman gelmez kesin emin siniz demi

Kerim.336

Üye
Bi tane program ile yapacaksin.o dedigin sekilde olmaz

Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
Rom atmadan sadece rootlayınca içinde gelen progrmlama yani rootun içindeki superuser lemi yapılack

Kerim.336

Üye
Hayir.galaxy w root yapma yaz google a.orda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt