Galaxy W SD kart sorunu ACİL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W SD kart sorunu ACİL
Şu konudaki işlemi yaptım :http://www.maxicep.com/android-modi...nlarda-hafiza-sikintisi-yasamayin-537848.html

Fakat bu işlemden sonra telefonum dahili 2 gbyi ve harici 8gb kartı görmemeye başladı.Ne yapabilirim acil yardıma ihtiyacım var.Telefonum zaten rootlu garantiyede gönderemem :ağlarım:

Edit: Usb belleği görmüyor acaba bu belleği nasıl biçimlendiririm?

- - - Eklendi - - -

nolur yardım edin.rootlu telefon artık garantiyede girmez.ne yapacağımı şaşırdım.daha 2 hafta olmadı alalı:ağlarım:

- - - Eklendi - - -

nolur yardım edin.telefon rootlu garantiyede girmeyecek.ne yapacağımı şaşırıdm

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bence işlemde eksiklik yapmışsın. Ana hafızayı devredışı yapmışsın ama hafıza kartı bölümünde sıkıntı var. Sakin ol hiç olmadı rom felan atar düzeltirsin.

TheMadness

TheMadness

Üye
Sakin ol. Rom indir bi tane galaxy w stock rom. Içinden vold.stab dosyasını al telefonun gerekli bölümüne at. Bu kadar

bilginona

Üye
Valla ben de de i8150 var. Root falan yapmayı düşünüyordum. Root yapmamaya karar verdim birden :hmmm
Geçmiş olsun arkadaşım. Aslında oyunlardaki ek datalar yüzünden oluşan hafıza problemi andorid sisteminin problemi değil bence. Tamamen oyun firmalarının düşüncesizliği. Oyunu çalıştırdıktan sonra ek dataların kurulacağı yeri oyunun kendisi sormalı. Telefonda ya da andorid işletim sisteminde suç aramak yanlış olur.

• Beğen
Tepkiler: groupertekin

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi
Sakin ol. Rom indir bi tane galaxy w stock rom. Içinden vold.stab dosyasını al telefonun gerekli bölümüne at. Bu kadar

telefonun hafızasına erişemiyorumki rom atsam.2 gb dahili hafıza görünmüyor.

edit: teli aldığım yere götürdüm.teknik servise yollayacaklar.ama cihazın rootlu olduğu kesin anlaşılacaktır.menüde zaten SuperUser diye uygulama var.kaldırmadımda.umarım ücretsiz hallederler :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

Valla ben de de i8150 var. Root falan yapmayı düşünüyordum. Root yapmamaya karar verdim birden :hmmm
Geçmiş olsun arkadaşım. Aslında oyunlardaki ek datalar yüzünden oluşan hafıza problemi andorid sisteminin problemi değil bence. Tamamen oyun firmalarının düşüncesizliği. Oyunu çalıştırdıktan sonra ek dataların kurulacağı yeri oyunun kendisi sormalı. Telefonda ya da andorid işletim sisteminde suç aramak yanlış olur.

dostum root işinde risk pek yok ama başka bir sebepden sorun oluşursa dahi garanti sorun çıkarır diye düşünüyorum.bakalım telefon 10 gün sonra gelecekmiş

TheMadness

TheMadness

Üye
telefonun hafızasına erişemiyorumki rom atsam.2 gb dahili hafıza görünmüyor.

edit: teli aldığım yere götürdüm.teknik servise yollayacaklar.ama cihazın rootlu olduğu kesin anlaşılacaktır.menüde zaten SuperUser diye uygulama var.kaldırmadımda.umarım ücretsiz hallederler :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

dostum root işinde risk pek yok ama başka bir sebepden sorun oluşursa dahi garanti sorun çıkarır diye düşünüyorum.bakalım telefon 10 gün sonra gelecekmiş

Rom atar yollarlar.

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.Telefonum geldi.Hiç bir ücret talep etmeden rootlu telefonumu tamir ettiler.Konu kapanabilir

-Emre

-Emre

Üye
ben rootlu telefon garanti dışı kalıyor diye biliyordum, ama ücretsiz yapmalarına sevindim :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
O konuda altı çizili olarak söylemiştim, Galaxy SL i9003 için olduğunu.
sorun çözülmüş
:locked:

TheMadness

TheMadness

Üye
Locked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt