Galaxy W Root Ve Unroot(root Atma Ve Roottan Cikarma)

emre3215

Üye
hocam ben denilenlerin aynısını yapıyorum menü tuşuna bastığım anda yazılar çıkıyor en sonda da rebot system diyor ve telefon açılıyor menü felan gelmiyor neden acaba

- - - Eklendi - - -

tamam hocam yaptım ben kutu simgesi çıkınca hemmen basmıyordum bekliyordum hemn bastım rootladım ve çok daha fazla rahatladım ilk root tecrübem oldu ellerim titredi ama olsun buradan galaxy w de oyun sıkıntısı çekenlere söylüyorum okuyun bunu rootladıkta sonra ram manager pro kurun pro sunu kurun evet seçeneklerden hard gaming i seçin ve bırakın istediğiniz zaman oyunlara girin çıkın lock memory launcherı da işaretletyin set on boot uda ulaşırsanız yardımda ederim

ali54st

Üye
merhaba bn telefonumu yeni aldaım ve oyun sıkıntısı çekiyorum ve root atmaya karar verdim bana yardımcı olurmsun

abi bi bakarmısın rootu nasıl kaldırıyoruz anlatırmısın

UNROOT İSLEMİ(ROOT BOZMA ROOTU İPTAL ETMEK)

Unroot Dosyasi (Sd Cardin icine atin yani dahili 2gb lik hafizaya externale atarsaniz okumaz):

Unroot etmek için gereken dosyaların linki yok nereden bulabilirim?

UNROOT İSLEMİ(ROOT BOZMA ROOTU İPTAL ETMEK)

Unroot Dosyasi (Sd Cardin icine atin yani dahili 2gb lik hafizaya externale atarsaniz okumaz):

Unroot etmek için gereken dosyaların linki yok nereden bulabilirim?

Ben de göremedim :S

hocam acil unroot linki yolla telefon 6 aydır rootlu yarın blackberryle takasa gircemm adam bu halde istemiyorrrr lütfen unroot linki yolla..

cankan34

Üye
Dogru telefonu formatla yada googleden ara bulursun

dr fire

Üye
telefonuma root atarsam neler silinir bi de bu .zip dosyası telefonda paket çözümleme hatası diyo üstüne tıklayınca ne yapmam lazım root atarken sorun olur mu? dosya çalışır mı?

cankan34

Üye
formatlayınca root siliniyormu yani? ben zaten normalde 3 ayda bir formatlıyorum. unroot ile uğraşmayım boşu boşuna
Ben deneme yapmadim ama unroot yap ben daha telefonu rootlamadim cunku arastirdim o sekilde unroot yap dahha saqlikli olur

metawolf

Üye
tamam rootlandi problem yok

Son düzenleme:
reis telefon romluyken unroot yaparsak ne olur rom gidermi

kral18

Üye
TEŞEKKÜRLER ELİNE SAĞLIK

Benim ikinci cihazim wonder akşam Denicem Teşekkürler

selim.97

Üye
unroot dosyasıni nerden bulabilirim ?

mevzuat

Üye
usta bende samsung galaxy younge var işlemi yapıyorum fakat sdcard ı görmüyor içi boş diyor. sdcard0 adında dahili adı o yüzdense nasıl değiştebiliriz adını?