hakan572123
Üye
-
Konu Sahibi
-
c:/....... vs. ancora.ops yazıyo sadece ancora.ops yazmıyoKardeş dikkat et ancora.ops u seçince programda ancora.ops yazması lazım eğer yazmıyorsa romu yüklemez böyle bende çok olmuştu)
nereye açmalıyım?Konu yanlis yere acilmis gibi sanki
kaç kere denedim yok yok olmuuuuyooorrrDevam eder sikinti yok birdaha dene
kaç kere denedim yok yok olmuuuuyooorrr
- - - Eklendi - - -[/COLOR
lütfen yardım edin
- - - Eklendi - - -
odin ile herşeyi kontrol ettim ne gerekiyosa yaptım hep odin mode.. check plcatform verification da kalıyor usb sürücüleride yüklü herşey tamam ama niye flaşlamıyo
recovery menüsünü açabiliyorumRecovryi açabiliyormusun
download modda çalışıyorrecovery menüsünü açabiliyorum
anlatırsanız çok makbule geçerKardesim pcyi actigimda ayrintili bi sekilde sana anlatirim yapmadiysan.eger
recovery menüsünü açabiliyorum
- - - Eklendi - - -
download modda çalışıyor
- - - Eklendi - - -
anlatırsanız çok makbule geçer
başka nasıl yapabilirim kisammobile den romumu her türlü tarayıcıyla 2 kere indirdim odinin eski sürümlerinide(galaxy w için olanı) denedim yine olmuyo hep odin mode.. check plcatform verification da kalıyo
sammobile den romumu her türlü tarayıcıyla 2 kere indirdim odinin eski sürümlerinide(galaxy w için olanı) denedim yine olmuyo hep odin mode.. check plcatform verification da kalıyo
- - - Eklendi - - -
başka nasıl yapabilirim ki
ewt açılıyor sadece cyanogenmod bölümünde kalıyo telefonunuz açıkken nasıl siyah ekran olur öyle oluyo kalıyoHocam sen teli acabiliyomusun su anda
ewt açılıyor sadece cyanogenmod bölümünde kalıyo telefonunuz açıkken nasıl siyah ekran olur öyle oluyo kalıyo
ya arkadaşlar ben clockworkmod u yüklemeden romu yüklemiştim yani fabrika çıkışlı recovery menü var bende hata yaptım , düzeltebilme şansım var mı?Dostum recovery menüden wipe data wipe dalvik ceche mount and storage den format data system yap sonra cm9 yükle bi sorun yoksa kurtulursun.
ya arkadaşlar ben clockworkmod u yüklemeden romu yüklemiştim yani fabrika çıkışlı recovery menü var bende hata yaptım , düzeltebilme şansım var mı?
sorunum halloldu yardımlarınız için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?