Galaxy W I8150 - Touchwi3 ( En İyi Şarz - Performans )
glu
ilgilendiğin için eyvallah kardeşim forumda senin yorumlarını bayağı dikkate alan birisiyim . whatsappta titreşimi bir türlü açamadım.. bu arada bende cm9 taraftarıyım.. hani sildim kurdum romu yeniden sıfırdan attım sistemi format edip ama yok sadece aramalar ve mesajda titreşim var whatsappta yok.
ilgilendiğin için eyvallah kardeşim forumda senin yorumlarını bayağı dikkate alan birisiyim . whatsappta titreşimi bir türlü açamadım.. bu arada bende cm9 taraftarıyım.. hani sildim kurdum romu yeniden sıfırdan attım sistemi format edip ama yok sadece aramalar ve mesajda titreşim var whatsappta yok.
Ben tesekur ederim yardim edebiliyosam ne mutlu oncelikle bu konu muhtemelen program ile ilgili ayarlar bildirimlere gir ve tiresimin varsayilan seceneginde oldugindan emin ol denedikten sonra cevabini bekliyorum.
glu
kardeşim o kadarını biliyorum yav ^_^ kısa uzun var sayılan hepsini denedim romu yeniden yükleyince de denedim.
Kusura bakma kucumsemek istemedim sunu soliyim cm9 da whatsapp sıkintili calisiyor mesela sesli mesajda bi sorun bu dedigin sorunla ben hic karsilasmadim
glu
anladım seni kardeşim bin bir türlü sorun oluyor bazen o küçük şeyleri bile insanlar unutabiliyor. özelden bi bakar mısın sana zahmet.
Beyler 2-3 günlük bi deneyimim var. Şuan telefonumda cm9 romu var. Buradaki rom hoşuma gitti ve kurmak istiyorum. Öncelikle birkaç sorum olacaktı. Bu romun gapps dosyası yok mu? Kernel ve touchwi3 için sadece 2 dosya indirdim. Başka bir dosya yok dimi.
ikiside iyi ama tek fark bence kamera bundaki kamera dahada seri ama oyun konusunda ikiside ayni gibi ama G-wonderide 4 ay kullanfim ve hicde hata vermedi
Bildirim çubuğundan mobil datayı açmak istediğimde tepkime falan hiçbirşey olmuyor.Uzun bastığım zaman da bir tepkime yok.Yardımcı olacak biri var mı acaba ?
Bildirim çubuğundan mobil datayı açmak istediğimde tepkime falan hiçbirşey olmuyor.Uzun bastığım zaman da bir tepkime yok.Yardımcı olacak biri var mı acaba ?