Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy W Güncelleme İçin Samsunga Baskı Yapalım :)
Sponsorlu Bağlantılar
skywalker06
Üye
Galaxy S serisi ve Nexus dışındakiler ara model ve dedikleri gibi 512 ram olan cihazlarda kasıyor jelly bean icsyide Samsung doğru dürüst modeline getirmedi o yüzden uğraşmaz
ozakin70
Üye
Rom larda çok stabil jb.
telefonda sorun yok verememesinin tek nedeni satış politikası ama aciklayamadiklarindan yok Touchviz yok ram falanda filan karistiriyorlar
Ben zaten İcs kasıyor dedim dikkat edersen. İcs'nin sürüm numarası kaç ? 4.0 Buradan ele verdin kendini.
Kendinde S3 olduğu için bütün modellere çamur at tabi at ama da S3 de ara model ona bakarsan.Adamlar bahardan sonra çıkartıyor S4'ü, daha yeni çıkmıştı s3 noldu ? Adamlar S4'ü çıkartma aşamasında herkes beklediği için çıkardı, S3 ile S4'ün tahmini özelliklerine bakarsan anlarsın.Hadi biz alırken 700 Tl falandı pek etkilemez bizi ama sizinki en düşüğü 1.600dü.Adama koyarrrrr bee
Qrdap
Üye
insallah verirler ya su jb yi artik sıkdıldim su 2.3.6 dan
angelman03
Üye
ARKADAŞLAR WONDER İÇİN SAMSUNG A JB GÜNCELLEMESİ İÇİN SAYISIZ MAİL ATTIM EN SONUNDA CEVAP VERDİLER.MAİL
İN KOPYASI AŞAĞIDA..
Sayın Engin E.
Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.
GT-I8150 model cihazınız "Android 2.3.6 Gingerbread İşletim Sistemi" özelliğine sahiptir, güncel versiyonu bulunmamaktadır.
Size daha iyi bir hizmet verebilmek için cihaz yazılımları detaylı bir şekilde kontrol edilmektedir. Bu sebeple zaman zaman yazılımların yayınlanması gecikebilmektedir.
Samsung Electronics olarak üçüncü şahıs yazılımlara ürününüzde oluşabilecek sorunlar sebebi ile destek aktarılamamaktadır. Cihazınıza üçüncü şahıs yazılım bulmanız ve yükletmeniz sonucunda oluşabilecek sorunlarda, sorumluluğun tarafınıza ait olduğunu belirtmek isteriz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Daha detaylı bilgi almak için 444 77 11 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla