Galaxy W Güncelleme İçin Samsunga Baskı Yapalım :)

Sponsorlu Bağlantılar

anık

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W Güncelleme İçin Samsunga Baskı Yapalım :)

soretayfur

soretayfur

Üye
hiç boşuna ugraşma kardesim çıkarmıyorlar :hih:

avcitalip

avcitalip

Üye
çıkartmamakta haklılar nede olsa ara model... + donanım o kadar yetiyor istiyorsan gidip kendin custom rom at :oke:

4.0 ve üzeri için en az 1 GB't ram gerekli...

gss_adnan

gss_adnan

Üye
çıkartmamakta haklılar nede olsa ara model... + donanım o kadar yetiyor istiyorsan gidip kendin custom rom at :oke:

Ya turkcellin o geberik telefonlarında bile 4.0 var galaxy w ondan daha iyi olmasına rağmen nie gelmiyo

• Beğen
Tepkiler: mertekin34 ve seytan_avcisi
gss_adnan

gss_adnan

Üye
Binbir hevesle aldığım telefona bak her seferinde samsung almicam diyorum yine samsung alıyorum ahh ahh
:D

• Beğen
Tepkiler: mertekin34
PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S'e bile Gb üzeri gelmedi.Samsung'u boşver tamamen satış politikası işte.

Berk E.

Üye
İstediğinizi yapın yinede çıkartmıycaklar bizimkiler üvey evlat. :dry:

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Ne telefon alacağıma şaştım olmicak telefonlara çıkaryolar aklım onu almıyo

blackcat67

blackcat67

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ozakin70 ve mertekin34
tapatalk

tapatalk

Üye
mini2 jb alıyosa wonderda ics alır bence

ahmetsuha525000

Üye
Beyler imza toplayalım :) :)

- - - Eklendi - - -

ICS hakkımız
Söke söke alırız
:) :)

33berkay332

Üye
mini 2 güncelleme alıyormu çok mutlu oldum şimdi :D

Kerim.

Kerim.

Üye
Bosuna ugrasmayin

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Umudunuzu kırmak istemem ama hiç sanmıyorum çıkaracağını.
Müşterilerini düşünüyor olsa milyonlarca satılmış olan galaxy s e en azından ics güncellemesi verebilirdi. Nexus s e güncellemeler şakır şakır gelirken galaxy s desteklemez diyen firmadan medet beklenmez...
Nexus s ile galaxy s aynı donanıma sahip cihazlar.

mertekin34

mertekin34

Üye

Bu şakacı çocuğu buradan alın. Ne 1 Gb ram'i ya.Androidden anlamadığın anlaşıldı.Ayrıca Wonder ara model değil, orta üst segment. İlk çıktığındaki özellik hiç birinde yoktu. Samsung'un üst üste çok model çıkarmasından dolayı ara model diye anlamış olabilirsin.Bana göre şu an s3 mini ara model.

Bende wonder kullanıcıyım, ıcs zaten kasıyor en uygunu jb ama onu da vermezler.Bari şu touch wizi yenileselerdi ya :)

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Umut dünyası

ahmetsuha525000

Üye
Ya aslında gidip Sony alacaksın en düşük telefona dahi ics yada jb var

yakupcanesen

Üye
Samsung Galaxy S5830i Telefonuma İlk Defa Root Atmaya Çalıştım Ve Telefonum Sanırım Brick Oldu Pek Anlamam Bu İşlerden Ama Geri Dönüşü Odin İle Bişeyler Yükleyınce Oluyomuş Ben Orjinal Dosyaları İndirdim Fakat Odinle Nasıl Yapıcam Hiç Bi Fikrim Yok Bana Ulaşırsanız Çok Sevinirim
facebook.com/yakupcanesen2

avcitalip

avcitalip

Üye

Bu şakacı çocuğu buradan alın. Ne 1 Gb ram'i ya.Androidden anlamadığın anlaşıldı.Ayrıca Wonder ara model değil, orta üst segment. İlk çıktığındaki özellik hiç birinde yoktu. Samsung'un üst üste çok model çıkarmasından dolayı ara model diye anlamış olabilirsin.Bana göre şu an s3 mini ara model.

Bende wonder kullanıcıyım, ıcs zaten kasıyor en uygunu jb ama onu da vermezler.Bari şu touch wizi yenileselerdi ya :)

512'li android 4.0 lar bak bakalım nasılda kasıyor :evet:

wonder'da ara model s3 mini de ara model benim için :evet:

Üst Alt