alprnx
Üye
slvestre-99 yakından tanısaydın emin ol böyle konuşmazdınşaka yapma yaw![]()
slvestre-99 yakından tanısaydın emin ol böyle konuşmazdınşaka yapma yaw![]()
Nasıl la? Doğru mu bu?arkadaslar benim arkadasim samsung USA da calisiyor samsung baskanina 50 kisilik roportaj hazirlamislar wondera neden guncelleme gelinmediu sorulmus baskan lee.cyul da surpriz gelebilir demis

arkadaslar benim arkadasim samsung USA da calisiyor samsung baskanina 50 kisilik roportaj hazirlamislar wondera neden guncelleme gelinmediu sorulmus baskan lee.cyul da surpriz gelebilir demis

Ace2 test romunu galaxy w'ye portluyorlar.su anda %50 tamamlandi rom
Birde sense rom cikacak yakinda
O bilgiyi nerden aldın ? kaynak var mı ?
Ace2 test romunu galaxy w'ye portluyorlar.su anda %50 tamamlandi rom
Birde sense rom cikacak yakinda
O bilgiyi nerden aldın ? kaynak var mı ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bugün duyduğum en güzel haber buydu. Gerçi çıksa bile Cm'yi bırakamayabilirim.ya wallaha billaha diyorum sakam yok arkadas bana ingilizce ses kayitlarini dinletti ben niye durduk yere yalan konusuyum ki gelecekse gelir gelmezse gelmez
ya wallaha billaha diyorum sakam yok arkadas bana ingilizce ses kayitlarini dinletti ben niye durduk yere yalan konusuyum ki gelecekse gelir gelmezse gelmez

çok zor biş iş işin içinden çıkamassın diyimarkadaslar rom cikarmaya karar verdim galaxy s3 4.2.1 test surumu modunu wonder a port edecegim kamera calismayabilr ilk surumde

suan 4.2.1 in %10 unu port etmis sayiliri![]()

stok romda durduk yere hafıza kartım sıfırlandı varmı böyle bişe samsung senin ben yapacağın işe nediyeyim
bendede aynisi oldu ya value pack kullaniuodum yataktan kalktim telefonu sabah actim bibaktim hafiza karti dolu alan 0 bu ikinci defa oldu hocam sen hangi romu kullaniyodun
way senin ben....... ya cm10 u denemek icin kurdum begenmedim sonra odinden stock rom flashladim flashlamadan oncede hafiza kartini CİKARMAMA ragmen gitti hersey birsuru apk dosyalarim vardi port ettigim bi rom.vardi birsey yukluyorum bidaha takiyorum tele dolu alan 0 ama galaxy s3 ume taktigimda dolu olarak gosteriyor lanet olsun cm side stock romuda wonderda zaten satiuorum yarin