GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

ardagunes

Üye
aynen sadık hocamızda forumdan bu kadar ayrı kalacağını hesaplamıyordu duruma göre belkide cm10.1i ben açabilrim

Cm10.1 demisken 4.2.1 ne alemde bilgiler var mı benim bildigim bzim gpu uretcicisi driverlrri yayinlayinca baslicakmis arco.

slvestre-99

Üye
Cm10.1 demisken 4.2.1 ne alemde bilgiler var mı benim bildigim bzim gpu uretcicisi driverlrri yayinlayinca baslicakmis arco.

hocam suan gelisme yok bende gpu uretici driverler yayinlaynca baslicak die biliyorun en son

Kurt.AdaM

Kurt.AdaM

Üye
Ya ben yukledim ama alışamadım 4.1.2
Mesela uygulamaların içine klasör açamıyorum.ordan ansayfaya kopyalıyorum..ama uygulamalrın içinde hala duruyor..bunub bir çözümü varmıdır..

bartowski24

Üye
cm 10.1 daha çooook var o zamana sadik kardes gelir tahminimce

- - - Eklendi - - -

hocam suan gelisme yok bende gpu uretici driverler yayinlaynca baslicak die biliyorun en son

gpuyu degil qualcommu bekliyor

blackcat67

blackcat67

Üye
cm10.1 e çok yok galaxy s plus için alpha 3 çıktı yakında arco başlar çalışmaya

blackcat67

blackcat67

Üye
arcoyu beklerken xistance rootbox alpha 2 çıkarıp bir sürpriz yapabilir :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arcoyu beklerken xistance rootbox alpha 2 çıkarıp bir sürpriz yapabilir :D
bende onu istiyorum aynen cm10.1 driverler gelince başlıyıcak ama cm10 ne kadar ilerde olursa cm10.1 de onla aynı gider konu daha açılmadı xdada ama ben açılırsa dedim sadık kardeşimiz daha uğraşmasın diye demiştim :D

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Dikkat ettiyseniz cm10 halen alpha ve cm9 dan daha stabil durumda. Cm 10 betaya geçtiğinde rom 10.1 den devam edecek cunku bunun betalık birseyi kalmadı

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
neresi stabil hiç bişey düzgün çalışmıyor

aydnsercan

Üye
alpha6 çıkmış ön kamerayı halletmişler anlaşılan

zifir98

Üye
Beyler xda da alpha 6 cikti isteyenler indirsin ben indirdim cok sitabil ve kamera calisiyor gelisme cok simdiye kadar hata yok

calmdown

Üye
İlk olarak alpha 5 sürümünü kurdum, ardından alpha 6 sürümüne wipe işlemlerini yapmadan güncelleme yaptım. İzlenimlerim şöyle;
Özellikle alpha 6 sürümü oldukça akıcı olmuş. Ön kamera probleminin giderilmesinin yanında bir parça performans artışı da var.
Bu performans artışı da daha akıcı bir kullanım sağlıyor.
Diğer bir önemli fark ise pil ömründe meydana gelmiş. Özellikle alpha 5 sürümü stok roma oranla daha fazla pil kullanımına neden oluyordu, alpha 6 sürümüne geçtikten sonra battery calibration işlemini de yaptım ve pil ömründe bariz bir artış gördüm. Mesela bu yazıyı yazdığım an itibariyle son şarj üzerinde 21 saat 25 dakika geçmiş ve pil %46'da. Bu süre içerisinde; toplam 33 dk telefon görüşmesi, en az 50 tane sms + whatsapp mesajı var. Bunların yanı sıra 15-20 dk internet sayfası kullanımı var. Ayrıca bu süreçte sürekli olarak edge açıktı. Kısacası ortalama bir kullanımla oluşan bu sonuç hiç de fena değil.
Kısacası bu sürümün bir alpha sürüm olduğunu göz önüne alırsak çok çok başarılı olmuş. Belki çok az değişikliğin ardından kararlı bir sürüm haline gelebicek düzeyde.
Bunların dışında herhangi bir şekilde mobil verinin aktif olmaması ya da sdcard, hafıza kartı gibi konumlara erişememe problemi yaşamadım.
Bu romu telefonuna yüklemek isteyen ancak henüz emin olamayanlar için bu kadar uzun yazdım. Umarım faydası olur.

• Beğen
Tepkiler: erdi_s ve bilen19
bilen19

bilen19

Üye
arkadaşlar alpha 6 kurdum gerçekten giderek stabil hale geliyo.
yanlız merak ettiğim bir nokta var geliştirici seçenekleri kapalı.
bunun ayarlarını yapmayı bilen söyleyeb
ilir mi acaba ?

Rocker84

Rocker84

Üye
cm9 rc5 kullanıyorum,cm10 build 6 ya geçmelimiyim,ne fark vardır :D yükleme işlem sırasını aynı mı yapıcam birde?

blackcat67

blackcat67

Üye
beach buggy blitz de siyah ekran sorunu yaşayan varmı ? :D en çok oynadığım oyun telefonda

erdi_s

erdi_s

Üye
İlk olarak alpha 5 sürümünü kurdum, ardından alpha 6 sürümüne wipe işlemlerini yapmadan güncelleme yaptım. İzlenimlerim şöyle;
Özellikle alpha 6 sürümü oldukça akıcı olmuş. Ön kamera probleminin giderilmesinin yanında bir parça performans artışı da var.
Bu performans artışı da daha akıcı bir kullanım sağlıyor.
Diğer bir önemli fark ise pil ömründe meydana gelmiş. Özellikle alpha 5 sürümü stok roma oranla daha fazla pil kullanımına neden oluyordu, alpha 6 sürümüne geçtikten sonra battery calibration işlemini de yaptım ve pil ömründe bariz bir artış gördüm. Mesela bu yazıyı yazdığım an itibariyle son şarj üzerinde 21 saat 25 dakika geçmiş ve pil %46'da. Bu süre içerisinde; toplam 33 dk telefon görüşmesi, en az 50 tane sms + whatsapp mesajı var. Bunların yanı sıra 15-20 dk internet sayfası kullanımı var. Ayrıca bu süreçte sürekli olarak edge açıktı. Kısacası ortalama bir kullanımla oluşan bu sonuç hiç de fena değil.
Kısacası bu sürümün bir alpha sürüm olduğunu göz önüne alırsak çok çok başarılı olmuş. Belki çok az değişikliğin ardından kararlı bir sürüm haline gelebicek düzeyde.
Bunların dışında herhangi bir şekilde mobil verinin aktif olmaması ya da sdcard, hafıza kartı gibi konumlara erişememe problemi yaşamadım.
Bu romu telefonuna yüklemek isteyen ancak henüz emin olamayanlar için bu kadar uzun yazdım. Umarım faydası olur.

Bence cok guzel bir anlatim olmus. Ben cm9 rc3 kullaniyordum. İki gun once stock roma dondum. Anlatimin beni cok etkiledi. Her an cm10 kurabilirim ;-) sarj suresi dedigin gibiyse eger cok iyi. Hatta nereyse cm9dan bile iyi. Tekrar tesekkurler

aslanalp75

Üye
Arkadaşlar cm 9 rc5 kullanıyor idim geçen hafta stoch roma geçmiştim yorumlardan dayanamadım cm 10 a geçtim:) şu an gapps ı yukledim sadece kernel ne yukleyim, yoon kernel 3 kullanıyoırdum cm 9 da bundada onumu kullanıyım ne tavsiye edersiniz? Birde tema ne kullanmalıyım ?

Jok3rxl

Üye
Uzun süredir foruma bakamıyordum malum sınav öğrencisiyiz. Hala geçmeli miyim diye soranları görebiliyorum hiç değişmemiş forum :) Alpha 2'den beri CM10 kullanıyorum arada bir CM9 ve diğer romlara geçiş yaptım ama sadece denemek içindi 2 güne geri döndüm CM10'a. Şuan bu rom'un ilk günden beri geçirdiği değişimi belkide en iyi anlayacak insanlardan biriyim. Bunu anlamanız için her sürümü sırayla birer hafta kullanmanız gerek bana göre. Beni hatırlayanlar bilir hiçbir tavsiyem boşa çıkmaz ama bu tavsiye değil daha çok size yapın diye söylediğim bi zorunluluk ya da benzeri bir şey. CM10 Alpha 6yı kurun, xda.forum'dan CM10 Hue temasını bulun ve sevdiğiniz renge uygun olanı indirin. O zaman elinizdekinin gerçekten telefon olarak bir şeye yaradığını anlayacaksınız ;)

Üst Alt