GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
Uğrassalar coktan bidmisti xistance ye camcory yardm ediyor alpha 3 ckti alpha 4 te kamera sorununuda czer sonra rootbox alpha 2ckarir wonder ve galaxy s plus icin :D

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
Biraz Sabretmemiz gerek iştede oda bizde yok :)

slvestre-99

Üye
arkadaslar cm10 alpha 6 cikti on kamera calisiyor pin kodu istiyor ve pin kodu istemedigi zaman apn calismiyodu onu cozmusler link burada

blackcat67

blackcat67

Üye
Cm10 kurmayn oyunlarda sorun cıkarabilir

fayn88

fayn88

Üye
Bundan sonra artık beta olur

bartowski24

Üye
xdada alpha 5 çıkmış hatta alpha 6 çıkmış ama gercekmi anlayamadim

Ali58_58

Ali58_58

Üye
xdada alpha 5 çıkmış hatta alpha 6 çıkmış ama gercekmi anlayamadim
gerçek gerçek olmasınada alpha yazıyorsa bi halta yaramaz alpha 100 olsa yinede kurma beta kullanmaya değer rc varken stock rom terket stable sürüm ise acele yükle :D

bartowski24

Üye
gerçek gerçek olmasınada alpha yazıyorsa bi halta yaramaz alpha 100 olsa yinede kurma beta kullanmaya değer rc varken stock rom terket stable sürüm ise acele yükle :D

ne stock romu şuan cm 9 rc 2 deyim zaten :)

potdehid

Üye
Evet alpha altı çıkmış konu güncellenebilir mi acaba?

Link:

Artık ön kamera da çalışıyor.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Oyun oynamayıp interneti kullananlar artık bu romu kullanabilir, bence.

kuloğlu897

Üye
Arkadaşlar alpha 6 kernel 3.0.64 bellek 352 mb olarak gelmiş

anık

Üye
Evet xda alpha6 sürümüne güncellenmiş

esokmen

esokmen

Üye
Buradada guncelleme gelsin gececegim

Ali58_58

Ali58_58

Üye
beyler aplha 6 yükleyen varmı nasıl

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Beta gelince yüklicem ben bundan sonraki sürüm artık beta olur heralde çok eksik kalmadı :)

iskader

iskader

Üye
Ben yükledim performans açısından aynı gibi sıkıntı kamera depo konumu yok direk dahili hafızaya atıyor , Sarj gördüğüm kadarıyla yine çabuk bitiyor. Ama bu sefer cm10 facebook kişileri senkron yapabildim. Zaten onudenemk için kurmuştum şimdilik bi arıza çıkartana kadar devam :) zaaem cm9 rc5 yoon kernelli sistem clockwork yedekte 2 dakkada geri dönerim.

Kurt.AdaM

Kurt.AdaM

Üye
Ben yükledim performans açısından aynı gibi sıkıntı kamera depo konumu yok direk dahili hafızaya atıyor , Sarj gördüğüm kadarıyla yine çabuk bitiyor. Ama bu sefer cm10 facebook kişileri senkron yapabildim. Zaten onudenemk için kurmuştum şimdilik bi arıza çıkartana kadar devam :) zaaem cm9 rc5 yoon kernelli sistem clockwork yedekte 2 dakkada geri dönerim.

birde telefonun açılışta pin kodu sorarsa..mobil interneti açmıyor..pin kodu iptal edersek açıyor bende böyle yaptı..

esokmen

esokmen

Üye
Bekliyoruz

alprnx

alprnx

Üye
konu sahibi sadikbircan kardeşimiz telefon deiştirdigi için burayla pek ilgilenemyor.siz xda'dan ındırım kurun

Ali58_58

Ali58_58

Üye
aynen sadık hocamızda forumdan bu kadar ayrı kalacağını hesaplamıyordu duruma göre belkide cm10.1i ben açabilrim

Üst Alt