GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
Galaxy S Plus Cm10.1 Alpha 3 Çıkmış Port edilebilirmi acaba galaxy wonder'a

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Galaxy S Plus Cm10.1 Alpha 3 Çıkmış Port edilebilirmi acaba galaxy wonder'a
olabilirde hocam stabil olmadıktan sonra bir anlamı yokki :(

- - - Eklendi - - -

hayvan gibi kasma kısmı biraz yanlış olmuş mesajda sadece oldukça sorunlu deniyor.Ve evet bu mesaj çok eski.O zaman daha m10.1 daha yeni boot edilmişti ve sadece wifi doğru şekilde çalışmıştı.Onun haricinde herşey sorunluydu.ama zaten şuanki rootbox alpha1 yani android4.2 sürümü kamera gps ve bluetooth haricindeki herşey oldukça iyi sayılır.Birde arco qualcomm firmasını bekliyor.Qualcomm henüz 4.2 driverlarını yayınlamadı bu yüzden donanım ivmelendirmesi yani 3d grafikler kullanılamıyor.
yaw hocam aşığım şu yorumlarınıza :ehe süper anlatıyorsunuz edebiyat süper :oke: ama şu rootboxun 2. versiyonu çıkacamı sadık hocam bir araştırsanız çok sevinirim :)

• Beğen
Tepkiler: yilker74
alprnx

alprnx

Üye
cm10 alpha 5 in oyun performansı ıcın ne dersınız ? cm9 rc5 + 3xyoon kernel aprodhide + thunderbolt da bf badcompany 2 , modern combat , pes12 , gta3 rahat oynuorum ama subway surfersde roket aldıgım zaman gene takılmalar oluyor arkadaş anlamadım gitti.cm10 alpha 5 in oyun performansı ıcın ne diyorsunuz ?

bide cm10 alpha 5 in üstüne hangi kerneli önerirsiniz ? yoksa hiç kernel kurmaya gerek yok oldugu gıbımı kullanalım ?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
cm10 alpha 5 in oyun performansı ıcın ne dersınız ? cm9 rc5 + 3xyoon kernel aprodhide + thunderbolt da bf badcompany 2 , modern combat , pes12 , gta3 rahat oynuorum ama subway surfersde roket aldıgım zaman gene takılmalar oluyor arkadaş anlamadım gitti.cm10 alpha 5 in oyun performansı ıcın ne diyorsunuz ?

bide cm10 alpha 5 in üstüne hangi kerneli önerirsiniz ? yoksa hiç kernel kurmaya gerek yok oldugu gıbımı kullanalım ?
o saliselik takılmalar bendede var ama hissetmiyosun bile salise bak saniye ise fazladır :D ama bazılarıda oyundan kaynaklı oluyo telefona çok takma

blackcat67

blackcat67

Üye
7/24 xda ya bakıyorum güncelleme gelmişmi diye :D düştüğüm hallere bak yaw

cm10.1 üzerinde uğraşcam biraz çıkan romlar üzerine eklemeler yaparak slimparanoid güzel rom ondaki sorunları çözmeye uğraşcam

hakan572123

Üye
yaw galaxy gio 4.2.2 ye gecicek biz daha 4.2.1 e gecemedik ne sorunluymus bu galaxy w

Dejavuex

Dejavuex

Üye
aynen yeni sürüm geldi diye günde 100 defa bakıyorum konulara :D

blackcat67

blackcat67

Üye
camcory 4.2 rom yaptı yayınladı ardından slimparanoid çıktı onun üstüne pek farklı olmayan rootbox alpha 1 çıktı forumda cm10.1 ile ilgili açılan konuda Xistance nin cm10.1 üzerinde çalıştığını söyledi birisi yazı şu

Well, we should wait patiently. There is RootBox 4.2, but it is buggy at the moment. On the other hand, Arco still developing CM9 and CM10. So, give them some time. Don't stress them out

Çevirilmiş Hali :(
There is RootBox 4.2, but it is buggy şurayı çeviremedim)

Eh, bizim sabırla beklememiz gerekir.Diğer yandan, Arco CM9 ve CM10 geliştirmekle meşgul.Yani, onlara biraz zaman verin. Onları strese sokmayın

- - - Eklendi - - -

Beyler yorum falan yapın konu çok cansız ya :D

gorkem.timur

gorkem.timur

Üye
yaw galaxy gio 4.2.2 ye gecicek biz daha 4.2.1 e gecemedik ne sorunluymus bu galaxy w
Ben de onu anlamıyorum ya, galaxy gio 4.2.2'ye geçmek üzereyken biz daha stabil bir 4.1.2 bile kullanamıyoruz

blackcat67

blackcat67

Üye
Beyler bekleyin kendim uğraşıyorum slimparanoid üzerinde iyi haberler vericem yakında
Arconun üzerinde baskı var adam bırakırsa rom yapma işini şaşırmayın yaptığı iş kolay değil tek kişiylen yapılcak işte değil bu kadar yol aldı fakat xda da bakıyorum adamlar bişe beğenmiyor :D

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
beyler gioya geldi ama 2.6 kernelle yani arco 3.0 kernel icin ugraşıor lütfen az mantıklı olalım

blackcat67

blackcat67

Üye
keşke 2.6 kernelle gelse gelsinde nasıl gelirse gelsin :D

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
hocam 2.6 kernelle olduktan sonra orjinal roma adw launcher ex kur aynı şey yani ben diyim sana :)

blackcat67

blackcat67

Üye
Bizim rom.icin calisiyor 1 kisi :)

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
cm 10.1 xperia z themeyide çakmış :)

Üst Alt