olabilirde hocam stabil olmadıktan sonra bir anlamı yokkiGalaxy S Plus Cm10.1 Alpha 3 Çıkmış Port edilebilirmi acaba galaxy wonder'a

yaw hocam aşığım şu yorumlarınızahayvan gibi kasma kısmı biraz yanlış olmuş mesajda sadece oldukça sorunlu deniyor.Ve evet bu mesaj çok eski.O zaman daha m10.1 daha yeni boot edilmişti ve sadece wifi doğru şekilde çalışmıştı.Onun haricinde herşey sorunluydu.ama zaten şuanki rootbox alpha1 yani android4.2 sürümü kamera gps ve bluetooth haricindeki herşey oldukça iyi sayılır.Birde arco qualcomm firmasını bekliyor.Qualcomm henüz 4.2 driverlarını yayınlamadı bu yüzden donanım ivmelendirmesi yani 3d grafikler kullanılamıyor.
süper anlatıyorsunuz edebiyat süper
ama şu rootboxun 2. versiyonu çıkacamı sadık hocam bir araştırsanız çok sevinirim 
o saliselik takılmalar bendede var ama hissetmiyosun bile salise bak saniye ise fazladırcm10 alpha 5 in oyun performansı ıcın ne dersınız ? cm9 rc5 + 3xyoon kernel aprodhide + thunderbolt da bf badcompany 2 , modern combat , pes12 , gta3 rahat oynuorum ama subway surfersde roket aldıgım zaman gene takılmalar oluyor arkadaş anlamadım gitti.cm10 alpha 5 in oyun performansı ıcın ne diyorsunuz ?
bide cm10 alpha 5 in üstüne hangi kerneli önerirsiniz ? yoksa hiç kernel kurmaya gerek yok oldugu gıbımı kullanalım ?
ama bazılarıda oyundan kaynaklı oluyo telefona çok takma
There is RootBox 4.2, but it is buggy şurayı çeviremedim)
Ben de onu anlamıyorum ya, galaxy gio 4.2.2'ye geçmek üzereyken biz daha stabil bir 4.1.2 bile kullanamıyoruzyaw galaxy gio 4.2.2 ye gecicek biz daha 4.2.1 e gecemedik ne sorunluymus bu galaxy w

ne yapalım hocam cm9 daha rc 5 stable olamadı ama harbiden nightly denmeyi hak ediyor sizin cm10.1 stable oldu biz hala nerelerdeyiz işteBurası nasıl gidiyor
yardıma ihtiyacı olan varsa burdan yada bu konudan bana sorabilirsiniz
Öneri & Bilgi Modifikasyon,Custom Rom,Cm hakkında Sorularınız Buraya..
ne yapalım hocam cm9 daha rc 5 stable olamadı ama harbiden nightly denmeyi hak ediyor sizin cm10.1 stable oldu biz hala nerelerdeyiz işte

Bizim rom.icin calisiyor 1 kisi![]()

cm 10.1 xperia z themeyide çakmış![]()
bi ara Sense ve iOS temasını da yükleyecem