alprnx
Üye
sadık hocamız telefonda rütbe atladı o yüzden fazla destek veremiyecek ben ve diğer arkadaşlar yardım edip birşeyler paylaşmaya çalışacağız
Hocam şimdi cm10 kurmak istiyorum. Önce 2.6 kerneli kurup üstüne 3.0 mı kurcaz
sadık hocamız telefonda rütbe atladı o yüzden fazla destek veremiyecek ben ve diğer arkadaşlar yardım edip birşeyler paylaşmaya çalışacağız
gerek yok direk 3.0 karneli kurabilirsinHocam şimdi cm10 kurmak istiyorum. Önce 2.6 kerneli kurup üstüne 3.0 mı kurcaz

Neredeyse bütün önemli özellikler çalışmıyor.bence biraz daha bekleyin stabil sürüm çıksın ondan sonra yüklersiniz.bence bu sürüm yüklenmeye değmez![]()
Cm9 rc4 kurmanizi oneririm hatta afrodite ile dahada iyi olur
konusuna girp ordakı işlemleri uygulayacaksın.en son telefonuna mutlaka nova launcher indirceksın sonra telefon tadından yenme hale gelir.kardeşim google 'samsung galaxy w cm9' yaz zaten ilk başta maxicep sadikbircan'ın konusu gelir.ordan cm9 rc4 linkine tıkla insin.telefonunda cmw menu yüklü deilse orda cmw menü yüklemesei kocaman harflerle yazıor ona tıkla önce telefonun cmw menu yukle.sonra cm9 rc4 yükle üstüne + 3xyoon kernel kur.( 3x yoon kernelin linki cm9 rc4 sayfasının en altında custum kerneller bolumundekı ilk linkte ) neyse cm9 rc4 + 3xyoon kernel şu anda galaxy w telefonunda alabilecegın en iyi performansı saglar.oyun-akıcılık-işlevsellik konusunda çok iyi.cm9 rc4 kurcaksın bide google ye ' galaxy w cm9 stabiliteyi en üst seviyeye çıkarma ( night konu )konusuna girp ordakı işlemleri uygulayacaksın.en son telefonuna mutlaka nova launcher indirceksın sonra telefon tadından yenme hale gelir.
kardeşim google 'samsung galaxy w cm9' yaz zaten ilk başta maxicep sadikbircan'ın konusu gelir.ordan cm9 rc4 linkine tıkla insin.telefonunda cmw menu yüklü deilse orda cmw menü yüklemesei kocaman harflerle yazıor ona tıkla önce telefonun cmw menu yukle.sonra cm9 rc4 yükle üstüne + 3xyoon kernel kur.( 3x yoon kernelin linki cm9 rc4 sayfasının en altında custum kerneller bolumundekı ilk linkte ) neyse cm9 rc4 + 3xyoon kernel şu anda galaxy w telefonunda alabilecegın en iyi performansı saglar.oyun-akıcılık-işlevsellik konusunda çok iyi.cm9 rc4 kurcaksın bide google ye ' galaxy w cm9 stabiliteyi en üst seviyeye çıkarma ( night konu )konusuna girp ordakı işlemleri uygulayacaksın.en son telefonuna mutlaka nova launcher indirceksın sonra telefon tadından yenme hale gelir.
kardeş face adresin varsa ordan söyle .Face ni musait ve açık oldgn bir zaman ...ben karşlaştıgm sorunları direk dile getirerek ...ve senden yanıt alarak bu işi yapmaya çalışıym ...Lütfen bu versiyonu çok istiyorum
küçük değişiklikler yapılmış