GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

Fiko_Reis

Fiko_Reis

Üye
kullandığınız 3.x kernel hangisi? link verebilirmisiniz? kernelin nasıl kurulacağı da bir başka soru tabi :)
(3.x kernel uyumlu rom'u yükleyince otomatik mi 3.x kernel yükleniyor yoksa?)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
millet aynen biraz kimin yazdığı belli değilde kernelde kameryı ivendor çözmüş cm9-10 hangisinde hatırlayamadım son sayfalara bakarsanız yazıyor ama githubta göremedim :)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
millet aynen biraz kimin yazdığı belli değilde kernelde kameryı ivendor çözmüş cm9-10 hangisinde hatırlayamadım son sayfalara bakarsanız yazıyor ama githubta göremedim :)

Görmesekte şunu anlıyoruz ki gelişme var 1-2 haftaya en baba 3 haftaya gelir gibi işte :)

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ivendorun kamera sorununu çözdüğü doğru ama hala kamera tam çalışmıyor.Foto çekimi ve 480p video sorunları aşıldı ama hala 720p video üzerinde çalışılıyor bunlar github üzerinde yer alıyor zaten.Ama önemli olan şey şu kamera gelişmeleri ne yazık ki galaxy s+ için yani w için pek bir gelişme yok.S+ ve w nun kamera sensorlerinin aynı olduğu söyleniyor ancak arcodan henuz bir gelisme yok.Ivendorun kamerayi tamamen bitirmesini bekliyor olabilir bu sırada kernelin geri kalanıyla ilgileniyor olabilir.Ve benim araştırma ve düşüncelerime göre s+ ve w için kullanılan kamera sensörlerinin marka ve modelide aynı.Yani galaxy w ve s+ için kamera aynı olduğunu düşünmemizi gerektiricek şeyler var.Bu yüzden ivendor kamerayı tamamladığı zaman arco kernele entegre edip paylaşıcaktır.

slvestre-99

Üye
Arkadaşlar ivendorun kamera sorununu çözdüğü doğru ama hala kamera tam çalışmıyor.Foto çekimi ve 480p video sorunları aşıldı ama hala 720p video üzerinde çalışılıyor bunlar github üzerinde yer alıyor zaten.Ama önemli olan şey şu kamera gelişmeleri ne yazık ki galaxy s+ için yani w için pek bir gelişme yok.S+ ve w nun kamera sensorlerinin aynı olduğu söyleniyor ancak arcodan henuz bir gelisme yok.Ivendorun kamerayi tamamen bitirmesini bekliyor olabilir bu sırada kernelin geri kalanıyla ilgileniyor olabilir.Ve benim araştırma ve düşüncelerime göre s+ ve w için kullanılan kamera sensörlerinin marka ve modelide aynı.Yani galaxy w ve s+ için kamera aynı olduğunu düşünmemizi gerektiricek şeyler var.Bu yüzden ivendor kamerayı tamamladığı zaman arco kernele entegre edip paylaşıcaktır.

ewt hocam dediginiz aynen dogru githubda yaziyor bu arada githuba baktim arco mart ayi gelene kadar rc3 yada cm10 beta surumune gecebilir cunku githubda birkac guncelleme yazilmis

Ali58_58

Ali58_58

Üye

hocam ivendor bu kadar gittiyse ivendorun inatlaşması görüntüde alacak arcoda dediğiniz gibi kernelle baya ilgileniyor kernel zaten şu an bildiğim kadarıyla kamerası çalışmayan mükemmel bir kernel

knight97

knight97

Üye
Sadık hocam cm9 rc3 gelmis xdaya. cm9 konusunu güncellerseniz iyi olur :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
aynen sadık hocamız artık daha az girdiği için gecikebilir bilmeyenler için rc3 link

- - - Eklendi - - -

kamera önizlemesindeki fps artırılmış ve arco 2.6 kernel kullanmış 3xte çalışmalara devam edildiğini söylemiş o yüzden sizde sormayın :D

slvestre-99

Üye
aynen sadık hocamız artık daha az girdiği için gecikebilir bilmeyenler için rc3 link

- - - Eklendi - - -

kamera önizlemesindeki fps artırılmış ve arco 2.6 kernel kullanmış 3xte çalışmalara devam edildiğini söylemiş o yüzden sizde sormayın :D

hocam bende rc2 de usb depolama ve wifi calismiyor wifide aglari buluyor baglanmiyor tam 29 dakikadan beri ip adresi aliniyor dior romu bastan kursam duzelirmi

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu güncelliyorum arkadaşlar gecikme olduysa kusura bakmayın

mustafa938

mustafa938

Üye
Merhaba
cm10 yüklemelimiyim ? geliştirilmelimi play sorunu oluyormu kamera çalışıyormu ? radyoçalışıyormu ?
stabilmi ? yüklemeye değermi ? hızlımı donmalar oluyormu ?​

potdehid

Üye
Merhaba
cm10 yüklemelimiyim ? geliştirilmelimi play sorunu oluyormu kamera çalışıyormu ? radyoçalışıyormu ?
stabilmi ? yüklemeye değermi ? hızlımı donmalar oluyormu ?​

CM10da halen ufak tefek bazı sorunlar var. Bir de 3 kerneliyle yüklerseniz kamera çalışmaz. Bir veya iki hafta sabredin, öyle geçersiniz. Ancak sabırsızsanız ve CM10 un getirdiği yenilikleri denemek istiyorsanız geçmenizin bir zararı olmaz. Dediğim gibi, ufak tefek sorunlar yok değil.

mustafa938

mustafa938

Üye
sabırlıyımdır ps vita alıcaktım leptop almak için sabrediyorum . 1 Yıl sabretmişim 1 ay sabretsem kaç yazar ? :D

slvestre-99

Üye
arkadaslae ben 3x kerneli yukledim ama fark goremedim oyunlarda kasiyor hizi iyi gelmedi bu benim gorusum birde telefonu her actigimda internete girmiyor ucak modunu acip kapaynica aciliyor sizce ne yapmaliyim

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslae ben 3x kerneli yukledim ama fark goremedim oyunlarda kasiyor hizi iyi gelmedi bu benim gorusum birde telefonu her actigimda internete girmiyor ucak modunu acip kapaynica aciliyor sizce ne yapmaliyim
Bunlar normaldir.Şuan için 3.0.x kerneli tamamlanmış değil.Kernel tam stabiliteye ulaşınca 2.6 kernel sürümü yayınlanmayacaktır.Zaten hala 2.6 sürümününde paylaşılmasının sebebi 3.0 kernelli versiyonun stabil olmamasından kaynaklı.

alprnx

alprnx

Üye
sadikbircan hocam cm10 mod tamamıyla her konuda oldugunda yanı cm9 gibi tam hala gediginde;arkadaşlar artık gönül rahatlıgıyla geçebilirsiniz,demenizi bekliyorum cm10 tam oldugu zaman geçin deyin geçelim sizi bekliyorum...bide 4.2.1 çıkmış o konuda düşünceleriniz nelerdir ?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Hayır daha 4.2.1 sürümü kullanıcıya sunulmadı.Galaxy w için cm10.1 henüz kullanıma hazır değil daha arama yapma gibi fonksiyonlarında sorun var.CM10 için beta sürümlerden itibaren kullanmaya başlayabilirsiniz.Beta sürüme ulaşıldığı zaman sorun kalmayacıktır.

burak.tolga

burak.tolga

Üye
hocam sizce cm10 stabil ne zaman olur ortalama bi zaman verseniz yada ne zaman beta sürüme geçer bi düşünürsek gelişmeleri ?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hocam sizce cm10 stabil ne zaman olur ortalama bi zaman verseniz yada ne zaman beta sürüme geçer bi düşünürsek gelişmeleri ?
az kaldı bu arada sadık hocamda söyledi bende baktım arco 37 dk önce kamerayı çözmüş ama 720p video kaydına kadarmı bilmiyorum drver tmm yani :) inceleyebilirsiniz

blackcat67

blackcat67

Üye
az kaldı bu arada sadık hocamda söyledi bende baktım arco 37 dk önce kamerayı çözmüş ama 720p video kaydına kadarmı bilmiyorum drver tmm yani :) inceleyebilirsiniz
süper bir haber laaaa :D acayip sevindim ha 1 hafta içinde çıkacak kernel 3 :D

Üst Alt