GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

alprnx

alprnx

Üye
sadık hocamız telefonda rütbe atladı o yüzden fazla destek veremiyecek ben ve diğer arkadaşlar yardım edip birşeyler paylaşmaya çalışacağız

Hocam şimdi cm10 kurmak istiyorum. Önce 2.6 kerneli kurup üstüne 3.0 mı kurcaz

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ama rom daha alpha istediğinizi veremez

alprnx

alprnx

Üye
hocam cm9 rc4 + 3xyoon kernel + thunderbolt aşırı derecede memnundum.subway surfers de felan 0 kasma teample run serilerini mükemmel akıcı oynuyordum ne olduysa bişeyler oldu kasmayan şeyler kasmaya baştı.oyunlar felan oynanmaz hale geldi anlamadım gitti.en bastan cm9 atıcaktım dedım bıde cm10 denıyeyım ? siz ne önerirsiniz

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar cm9rc4 ilk kernel3 kullanılan cm9 sürümü olduğu için ufak sıkıntılar olabilir ama çözülmesi uzun sürmez ve rc sürüme ulaşmış bir rom kerneli yeni olsada size sıkıntı verecek derecede sorunlara yol açmaz.Bu yüzden şimdilik cm9a devam edin.Zaten kısa süre sonra cm10 için kernel3 kamera sorunu çözülmüş bir sürüm yayınlanır.Malum cm10 için kernel3 bir süredir kullanımda olduğu için daha stabil olacağını tahmin ediyorum.

alprnx

alprnx

Üye
peki hocam cm9 rc4 için 3x yoon kernel yayınlandı geçen günlerde onun hakkında ne dersiniz ? bide thunderbolt yayınlandı.thunderbolt bi faydasını olurmu kursak cm9 rc4 üstüne

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar açıkçası cm9rc4 sürümünü uzun uzun incelemeye zamanım olmadı.Malum artık galaxy w kullanmadığım için eskisi kadar ilgilenme fırsatım olmuyor ancak yoon kernel sizin için yeterli olacaktır.Thunderboltu hiç denemedim.

alprnx

alprnx

Üye
cm10 kamera sorunu düzelene kdr ve yeni güncellenmiş sürümü çıkana kdr en iyisi cm9 rc4 mü şu anda hocam

Ali58_58

Ali58_58

Üye
aynen

HataHan

Üye

Neredeyse bütün önemli özellikler çalışmıyor.bence biraz daha bekleyin stabil sürüm çıksın ondan sonra yüklersiniz.bence bu sürüm yüklenmeye değmez :)

...Şuan yüklesek...Herhangi bir eksiklik veya sıkıntılı durum olurmu.

HataHan

Üye
Arkadaşlar ...Bu konuda pek fazla bilgim yok.Ancak 2,3,6 yı kullanmaktan sıkıldım...Şaunda tüm özellikleri çalışan (kamera wifi felan)hangi sürümü yüklemeyi tavsiye edersinz

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
Cm9 rc4 kurmanizi oneririm hatta afrodite ile dahada iyi olur

HataHan

Üye
Cm9 rc4 kurmanizi oneririm hatta afrodite ile dahada iyi olur

K.B. Ama bu konuda pek bilgm yok .Biraz açık konuşmaya çalışırsanız sevinrm
4,0,1 4,1,2 yükleyim..Hangisi artısı eksisiyle iyidr .Teşekkürler

alprnx

alprnx

Üye
kardeşim google 'samsung galaxy w cm9' yaz zaten ilk başta maxicep sadikbircan'ın konusu gelir.ordan cm9 rc4 linkine tıkla insin.telefonunda cmw menu yüklü deilse orda cmw menü yüklemesei kocaman harflerle yazıor ona tıkla önce telefonun cmw menu yukle.sonra cm9 rc4 yükle üstüne + 3xyoon kernel kur.( 3x yoon kernelin linki cm9 rc4 sayfasının en altında custum kerneller bolumundekı ilk linkte ) neyse cm9 rc4 + 3xyoon kernel şu anda galaxy w telefonunda alabilecegın en iyi performansı saglar.oyun-akıcılık-işlevsellik konusunda çok iyi.cm9 rc4 kurcaksın bide google ye ' galaxy w cm9 stabiliteyi en üst seviyeye çıkarma ( night konu ) :D konusuna girp ordakı işlemleri uygulayacaksın.en son telefonuna mutlaka nova launcher indirceksın sonra telefon tadından yenme hale gelir.

HataHan

Üye
kardeşim google 'samsung galaxy w cm9' yaz zaten ilk başta maxicep sadikbircan'ın konusu gelir.ordan cm9 rc4 linkine tıkla insin.telefonunda cmw menu yüklü deilse orda cmw menü yüklemesei kocaman harflerle yazıor ona tıkla önce telefonun cmw menu yukle.sonra cm9 rc4 yükle üstüne + 3xyoon kernel kur.( 3x yoon kernelin linki cm9 rc4 sayfasının en altında custum kerneller bolumundekı ilk linkte ) neyse cm9 rc4 + 3xyoon kernel şu anda galaxy w telefonunda alabilecegın en iyi performansı saglar.oyun-akıcılık-işlevsellik konusunda çok iyi.cm9 rc4 kurcaksın bide google ye ' galaxy w cm9 stabiliteyi en üst seviyeye çıkarma ( night konu ) :D konusuna girp ordakı işlemleri uygulayacaksın.en son telefonuna mutlaka nova launcher indirceksın sonra telefon tadından yenme hale gelir.

İnanırmısnz bilmiyorum ama .sd karta atarken korumalı diyo.Hnüz o aşamayı geçemedim.Kardeş

HataHan

Üye

kardeş face adresin varsa ordan söyle .Face ni musait ve açık oldgn bir zaman ...ben karşlaştıgm sorunları direk dile getirerek ...ve senden yanıt alarak bu işi yapmaya çalışıym ...Lütfen bu versiyonu çok istiyorum

alprnx

alprnx

Üye
profilimi özel mesaj olarak atayım ancak bildigim kadar yardım ederim.

- - - Eklendi - - -

kardeş face adresin varsa ordan söyle .Face ni musait ve açık oldgn bir zaman ...ben karşlaştıgm sorunları direk dile getirerek ...ve senden yanıt alarak bu işi yapmaya çalışıym ...Lütfen bu versiyonu çok istiyorum

fayn88

fayn88

Üye
5 cikmis

Ali58_58

Ali58_58

Üye
aynen 5 çıktı ama hala alpha sadıkhocam arco güzel rom yapmasına karşın çok yavaş yaw aslında cm9u bitrse zaten herkez cm10a döncek :D

blackcat67

blackcat67

Üye
2013-02-11: CM10 alpha5 [ ]
MD5SUM: 7A4809D3EA5AD316A59E5ADFE86F3E96
  • 3.0 kernel only
  • Back camera working (front camera disabled because of issues)
  • Workaround for missing apn's when using pin lock
  • Some other small changes

Kısaca Çevireyim Ön Kamera Çalışmıyor :D küçük değişiklikler yapılmış

Deneyen Varsa Söylesin Ona göre bende kuracam

Üst Alt