knight97
Üye
süper bir haber laaaaacayip sevindim ha 1 hafta içinde çıkacak kernel 3
![]()
harbi cok guzel haber hayirli olsun herkese

süper bir haber laaaaacayip sevindim ha 1 hafta içinde çıkacak kernel 3
![]()

sadikbircan hocam beta sürümleri ne zaman tamamlanır ? bi bilginiz varmı ? bide beta sürümleri felan herşey oldugunda cm10 indirirken yanında hangi kernelleri indirelim onlar hakkındada bilgi verirseniz memnun olurum,bide beta sürümleride bitince cm10'un linkini verirseniz çok çok memnun olurum...Hayır daha 4.2.1 sürümü kullanıcıya sunulmadı.Galaxy w için cm10.1 henüz kullanıma hazır değil daha arama yapma gibi fonksiyonlarında sorun var.CM10 için beta sürümlerden itibaren kullanmaya başlayabilirsiniz.Beta sürüme ulaşıldığı zaman sorun kalmayacıktır.
çıksın da okula gitmeden kuriyim =)

sorun deil...şimdi cm10 kurayım tek kernel olarak yoon kerneli kurayım daha sonra beta 1 çıktıgında nasıl güncelleme yapacagım ? cm10 ' nu kaldırıp beta1 li olanı yenıden mı kurmamız gerekcek ? nasıl güncellicez=) ben yurtta kalıyorum da evde kursam daha iyi olacak.d
- - - Eklendi - - -
bence sadece yoon kurun 3.0da hala kamera calismiyor
- - - Eklendi - - -
bu arada alprnx size pm atamıyorum
sadikbircan hocam beta sürümleri ne zaman tamamlanır ? bi bilginiz varmı ? bide beta sürümleri felan herşey oldugunda cm10 indirirken yanında hangi kernelleri indirelim onlar hakkındada bilgi verirseniz memnun olurum,bide beta sürümleride bitince cm10'un linkini verirseniz çok çok memnun olurum...
4.2.1 SlimParanoid
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sadikbircan hocam beta sürümleri ne zaman tamamlanır ? bi bilginiz varmı ? bide beta sürümleri felan herşey oldugunda cm10 indirirken yanında hangi kernelleri indirelim onlar hakkındada bilgi verirseniz memnun olurum,bide beta sürümleride bitince cm10'un linkini verirseniz çok çok memnun olurum...
Lütfen yeni sürümler hakkında soru sormayın sadece xda forum ve bu konuyu takip edin, bir sorununuz yada güncellemeler haricinde bir sorunuz olursa onları yazın.3.0 kerneli çzüldüğüne göre sizce yeni güncelleme ne zaman gelir ?
sadık hocamız telefonda rütbe atladı o yüzden fazla destek veremiyecek ben ve diğer arkadaşlar yardım edip birşeyler paylaşmaya çalışacağızsadikbircan hocam önemli şeylerin sıkıntısı gıdıp kullanıcak halen gelince cm10 yanında neleri kurmamamız gerektigini hangi kernelleri hangı sürümleri kurmamız gerektigini madda halinde yazarsanız çok çok büyük sevap işlersiniz.
mesela şöyle
1- cm9 rc4 yükleyin.
2- thunderbolt yükleyin.
3- üstüne yoon kernel 3x kurun. gibi ....