GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
çıksın da okula gitmeden kuriyim =)

alprnx

alprnx

Üye
Hayır daha 4.2.1 sürümü kullanıcıya sunulmadı.Galaxy w için cm10.1 henüz kullanıma hazır değil daha arama yapma gibi fonksiyonlarında sorun var.CM10 için beta sürümlerden itibaren kullanmaya başlayabilirsiniz.Beta sürüme ulaşıldığı zaman sorun kalmayacıktır.
sadikbircan hocam beta sürümleri ne zaman tamamlanır ? bi bilginiz varmı ? bide beta sürümleri felan herşey oldugunda cm10 indirirken yanında hangi kernelleri indirelim onlar hakkındada bilgi verirseniz memnun olurum,bide beta sürümleride bitince cm10'un linkini verirseniz çok çok memnun olurum...

-Emre

-Emre

Üye
bence bir haftaya kadar beta 1 çıkar

alprnx

alprnx

Üye
arkadaşlar cmw menuden cm10 kurduktan sonra öcne 2.6 kerneli sonra 3.0 kernelimi kuracaz yoksa direk 3.0 kursam sorun cıkarmı ? bide direk 3.0 kernelini kurduktan sonra üstüne yoon kerneli kursam sıkıntı olurmu ? şimdiden teşekkürler...

-Emre

-Emre

Üye
=) ben yurtta kalıyorum da evde kursam daha iyi olacak.d

- - - Eklendi - - -

bence sadece yoon kurun 3.0da hala kamera calismiyor

- - - Eklendi - - -

bu arada alprnx size pm atamıyorum

alprnx

alprnx

Üye
=) ben yurtta kalıyorum da evde kursam daha iyi olacak.d

- - - Eklendi - - -

bence sadece yoon kurun 3.0da hala kamera calismiyor

- - - Eklendi - - -

bu arada alprnx size pm atamıyorum
sorun deil...şimdi cm10 kurayım tek kernel olarak yoon kerneli kurayım daha sonra beta 1 çıktıgında nasıl güncelleme yapacagım ? cm10 ' nu kaldırıp beta1 li olanı yenıden mı kurmamız gerekcek ? nasıl güncellicez

-Emre

-Emre

Üye
kurmayı isterseniz arco 3 kernelinde çözmüş biraz daha bekleyin derim ben

- - - Eklendi - - -

kurmayin dicektim. ama kurdunuz mesela beta 1 geldi direk cwmden kurun başka hiç bişey yapmayın wipelara gerek yok sadece install from sdcard yolunu izleyin yeterli

- - - Eklendi - - -

ama tabi güncel dosyayı da telefon atmalisiniz =)

FrukoFurkanZ

FrukoFurkanZ

Üye
bunu yükleyince ne fark olacak

ismailnayir

Kapalı Hesap
sadikbircan hocam beta sürümleri ne zaman tamamlanır ? bi bilginiz varmı ? bide beta sürümleri felan herşey oldugunda cm10 indirirken yanında hangi kernelleri indirelim onlar hakkındada bilgi verirseniz memnun olurum,bide beta sürümleride bitince cm10'un linkini verirseniz çok çok memnun olurum...

4.2.1 SlimParanoid

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
4.2.1 SlimParanoid

Arkadaş cm10 beta sürüm çıkınca link atrmısınız demiş ancak bu cm10 değil.Android4.2.1 için ilk yayınlanan çalışma.Ve oldukça sorunlu birçokşey çalışmıyor.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
3.0 kerneli çzüldüğüne göre sizce yeni güncelleme ne zaman gelir ?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi

Lütfen yeni sürümler hakkında soru sormayın.Yeni sürüm için hiçbir zaman doğru bir tarih verilemez.Ancak cm9 3.0 kernel için kamera sorunları düzeltildi.Tahminimce cm10 içinde yeni kerneldeki kamera sorunlarının düzeltilmesi çok uzun sürmez.Ancak dediğim gibi bu konuda kimse kesin bir bilgi veremez.

- - - Eklendi - - -

3.0 kerneli çzüldüğüne göre sizce yeni güncelleme ne zaman gelir ?
Lütfen yeni sürümler hakkında soru sormayın sadece xda forum ve bu konuyu takip edin, bir sorununuz yada güncellemeler haricinde bir sorunuz olursa onları yazın.

xturkmanx

Üye
Kardeşim cm10 2.6 kernel link kırık yenisini atar mısınız size zahmet teşekkürler.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
bence cm 10 beklemeyin arco cm9a yüklendiğini belli etti onu bitirmek istiyo çünkü herkezde bitmesini istiyor cm9 bitince bunuda yapar yalan söylemek gibi olmasın ama 2 hafta rahat sorunsuz bir 3x kernl bekleemeyin

potdehid

Üye
cm10 ve cm9 alakasız olmadığı için birindeki çalışmalar diğerine de yarıyor. Diğer geliştiricilerin de boş durmuyor olması (şu şu geliştirici kamerayı çözmüş vs.), cm10 çıkacak olduğu halde cm10un tamamlanmamış olması gibi sebepler de Arco'da, gelen eleştirilere cevap verme isteği uyandırmıştır bence. stabil ve 3x kernelli cm10un cm9 ile aynı günlerde yayınlanacağını düşünüyorum. Bence Arco bir hafta içerisinde ikisini de tamamlayarak sürpriz yapacak.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Cm10 için ön kamerayla ilgili ufak bir sıkıntı çıktı.Bu yüzden cm10 birkaç gün gecikebilir.Cm10 için bir süre daha bekleyin.

alprnx

alprnx

Üye
sadikbircan hocam önemli şeylerin sıkıntısı gıdıp kullanıcak halen gelince cm10 yanında neleri kurmamamız gerektigini hangi kernelleri hangı sürümleri kurmamız gerektigini madda halinde yazarsanız çok çok büyük sevap işlersiniz.
mesela şöyle
1- cm9 rc4 yükleyin.
2- thunderbolt yükleyin.
3- üstüne yoon kernel 3x kurun. gibi ....

Ali58_58

Ali58_58

Üye
sadikbircan hocam önemli şeylerin sıkıntısı gıdıp kullanıcak halen gelince cm10 yanında neleri kurmamamız gerektigini hangi kernelleri hangı sürümleri kurmamız gerektigini madda halinde yazarsanız çok çok büyük sevap işlersiniz.
mesela şöyle
1- cm9 rc4 yükleyin.
2- thunderbolt yükleyin.
3- üstüne yoon kernel 3x kurun. gibi ....
sadık hocamız telefonda rütbe atladı o yüzden fazla destek veremiyecek ben ve diğer arkadaşlar yardım edip birşeyler paylaşmaya çalışacağız

Üst Alt