millet aynen biraz kimin yazdığı belli değilde kernelde kameryı ivendor çözmüş cm9-10 hangisinde hatırlayamadım son sayfalara bakarsanız yazıyor ama githubta göremedim![]()

Arkadaşlar ivendorun kamera sorununu çözdüğü doğru ama hala kamera tam çalışmıyor.Foto çekimi ve 480p video sorunları aşıldı ama hala 720p video üzerinde çalışılıyor bunlar github üzerinde yer alıyor zaten.Ama önemli olan şey şu kamera gelişmeleri ne yazık ki galaxy s+ için yani w için pek bir gelişme yok.S+ ve w nun kamera sensorlerinin aynı olduğu söyleniyor ancak arcodan henuz bir gelisme yok.Ivendorun kamerayi tamamen bitirmesini bekliyor olabilir bu sırada kernelin geri kalanıyla ilgileniyor olabilir.Ve benim araştırma ve düşüncelerime göre s+ ve w için kullanılan kamera sensörlerinin marka ve modelide aynı.Yani galaxy w ve s+ için kamera aynı olduğunu düşünmemizi gerektiricek şeyler var.Bu yüzden ivendor kamerayı tamamladığı zaman arco kernele entegre edip paylaşıcaktır.
Arkadaşlar ivendorun kamera sorununu çözdüğü doğru ama hala kamera tam çalışmıyor.Foto çekimi ve 480p video sorunları aşıldı ama hala 720p video üzerinde çalışılıyor bunlar github üzerinde yer alıyor zaten.Ama önemli olan şey şu kamera gelişmeleri ne yazık ki galaxy s+ için yani w için pek bir gelişme yok.S+ ve w nun kamera sensorlerinin aynı olduğu söyleniyor ancak arcodan henuz bir gelisme yok.Ivendorun kamerayi tamamen bitirmesini bekliyor olabilir bu sırada kernelin geri kalanıyla ilgileniyor olabilir.Ve benim araştırma ve düşüncelerime göre s+ ve w için kullanılan kamera sensörlerinin marka ve modelide aynı.Yani galaxy w ve s+ için kamera aynı olduğunu düşünmemizi gerektiricek şeyler var.Bu yüzden ivendor kamerayı tamamladığı zaman arco kernele entegre edip paylaşıcaktır.
aynen sadık hocamız artık daha az girdiği için gecikebilir bilmeyenler için rc3 linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
kamera önizlemesindeki fps artırılmış ve arco 2.6 kernel kullanmış 3xte çalışmalara devam edildiğini söylemiş o yüzden sizde sormayın![]()
Merhaba
cm10 yüklemelimiyim ? geliştirilmelimi play sorunu oluyormu kamera çalışıyormu ? radyoçalışıyormu ?
stabilmi ? yüklemeye değermi ? hızlımı donmalar oluyormu ?
Bunlar normaldir.Şuan için 3.0.x kerneli tamamlanmış değil.Kernel tam stabiliteye ulaşınca 2.6 kernel sürümü yayınlanmayacaktır.Zaten hala 2.6 sürümününde paylaşılmasının sebebi 3.0 kernelli versiyonun stabil olmamasından kaynaklı.arkadaslae ben 3x kerneli yukledim ama fark goremedim oyunlarda kasiyor hizi iyi gelmedi bu benim gorusum birde telefonu her actigimda internete girmiyor ucak modunu acip kapaynica aciliyor sizce ne yapmaliyim
az kaldı bu arada sadık hocamda söyledi bende baktım arco 37 dk önce kamerayı çözmüş ama 720p video kaydına kadarmı bilmiyorum drver tmm yanihocam sizce cm10 stabil ne zaman olur ortalama bi zaman verseniz yada ne zaman beta sürüme geçer bi düşünürsek gelişmeleri ?
inceleyebilirsiniz
süper bir haber laaaaaz kaldı bu arada sadık hocamda söyledi bende baktım arco 37 dk önce kamerayı çözmüş ama 720p video kaydına kadarmı bilmiyorum drver tmm yaniinceleyebilirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
acayip sevindim ha 1 hafta içinde çıkacak kernel 3