GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Ekleyinde deneyelim arkadaslar

burak.golcuk

Üye
sadece gapps ımı yüklicem yoksa capps picasayumu yoksa ikisinidemi?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi

burak.golcuk

Üye
teşekkür ederim ilk yükleyişim umarım bir sorun rom içinde teşekkür ederim bu arada bir sorun cıkarsa size danısırım :D

- - - Eklendi - - -

yüklemeden önce bu rom oyunlarda kasma sorununa cozum oluyormu ?

spazmol

spazmol

Üye
şu 3xte Camera çalışsa gözüm kapalı yukleyeceğim de yok işte :D

burak.golcuk

Üye
oha kamera çalışmıyormus yükleyince fark ettim çalıştırmanın bir yolu yokmu ? napcam şimdi kamerayı çok kullanan biriyim :(

spazmol

spazmol

Üye
cm9a geçiş yapacaksın :)

blackcat67

blackcat67

Üye
ivendor ics kernel 3 te kamara sorununu çözmüş kimin ne yazdığı belli değil la xda da :D

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Sanki yakindA yayinliyacaklar gibi

blackcat67

blackcat67

Üye
şubat sonuna kadar sürpriz olabilir :D

- - - Eklendi - - -

beyler yakın zamanda 3x kernel sorunsuz bi şekilde geliyor ivendor kendi rom'u için 3x kernel çıkarmış 1-2 haftaya bizim galaxy wonder içinde 3x kernel gelir büyük bir ihtimall :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
şubat sonuna kadar sürpriz olabilir :D

- - - Eklendi - - -

beyler yakın zamanda 3x kernel sorunsuz bi şekilde geliyor ivendor kendi rom'u için 3x kernel çıkarmış 1-2 haftaya bizim galaxy wonder içinde 3x kernel gelir büyük bir ihtimall :D
ya 1-2 haftaya adam gibi bir rom gelir yada 5-6 güne eh işte diyeceğimiz bir rom demedi demeyin :)

burak.golcuk

Üye
kernel 2.6 yımı yükliyim 3 ümü sizce ?

burak.golcuk

Üye
yükledim gene aynı hata

Ali58_58

Ali58_58

Üye
beyler kim dediyaw xdaya bakdım sadece biri konu açmış sormuş 3 kernelinde camera çalışıyormu diye biride yorum yazmış 3 keenelinde kamera zor çalışıyor sabretmeliyiz diyor siz başka bir yerde bişey gördüyseniz link atın

Kerim.

Kerim.

Üye
beyler kim dediyaw xdaya bakdım sadece biri konu açmış sormuş 3 kernelinde camera çalışıyormu diye biride yorum yazmış 3 keenelinde kamera zor çalışıyor sabretmeliyiz diyor siz başka bir yerde bişey gördüyseniz link atın

Aynen bende onu gordum sadece

Üst Alt