Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)
sadece gapps yüklenemeniz yeterli.Gapps picasa sadece galeri senkronizasyonu için birşey.Fazla önemli değil.
burak.golcuk
Üye
teşekkür ederim ilk yükleyişim umarım bir sorun rom içinde teşekkür ederim bu arada bir sorun cıkarsa size danısırım
- - - Eklendi - - -
yüklemeden önce bu rom oyunlarda kasma sorununa cozum oluyormu ?
spazmol
Üye
şu 3xte Camera çalışsa gözüm kapalı yukleyeceğim de yok işte
burak.golcuk
Üye
oha kamera çalışmıyormus yükleyince fark ettim çalıştırmanın bir yolu yokmu ? napcam şimdi kamerayı çok kullanan biriyim
spazmol
Üye
cm9a geçiş yapacaksın
blackcat67
Üye
ivendor ics kernel 3 te kamara sorununu çözmüş kimin ne yazdığı belli değil la xda da
pinokyotr
Üye
Sanki yakindA yayinliyacaklar gibi
blackcat67
Üye
şubat sonuna kadar sürpriz olabilir
- - - Eklendi - - -
beyler yakın zamanda 3x kernel sorunsuz bi şekilde geliyor ivendor kendi rom'u için 3x kernel çıkarmış 1-2 haftaya bizim galaxy wonder içinde 3x kernel gelir büyük bir ihtimall
beyler yakın zamanda 3x kernel sorunsuz bi şekilde geliyor ivendor kendi rom'u için 3x kernel çıkarmış 1-2 haftaya bizim galaxy wonder içinde 3x kernel gelir büyük bir ihtimall
beyler kim dediyaw xdaya bakdım sadece biri konu açmış sormuş 3 kernelinde camera çalışıyormu diye biride yorum yazmış 3 keenelinde kamera zor çalışıyor sabretmeliyiz diyor siz başka bir yerde bişey gördüyseniz link atın
beyler kim dediyaw xdaya bakdım sadece biri konu açmış sormuş 3 kernelinde camera çalışıyormu diye biride yorum yazmış 3 keenelinde kamera zor çalışıyor sabretmeliyiz diyor siz başka bir yerde bişey gördüyseniz link atın