GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
4.1 sürümüne güncellendi.

- - - Eklendi - - -

3.0 kerneli oyun konsunda oldukça iyi.Aslında cm10 kernel2.6 ile kullanıabilir oyun performansıda öyle çok kötü değil.Stock rom kadar biraz daha iyi performans veriyor.Ama cm9 yada cm10 kernel3 ile yarışamaz tabi.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
4.1 sürümüne güncellendi.

- - - Eklendi - - -

3.0 kerneli oyun konsunda oldukça iyi.Aslında cm10 kernel2.6 ile kullanıabilir oyun performansıda öyle çok kötü değil.Stock rom kadar biraz daha iyi performans veriyor.Ama cm9 yada cm10 kernel3 ile yarışamaz tabi.
aynen sadık hocam burda linüxün android üstündeki hakkını es geçmemek lazım birde kernel 3.0.60 sürümünde ve lazerdroid 2.7 yüklenebiliyor :eller: ve ramda daha fazla fark ettiyseniz

blackcat67

blackcat67

Üye
beyler :) sarj sorunum var cm10 da kernel syleyin bana kurcam bide seeder diye program var kursam bise olurmu cm10 alpha 3 var veeceginiz bilgiler bnm icin cok onemli yakin bi zamanda super bir jelly bean rom cikartcam

Dejavuex

Dejavuex

Üye
hala kamera sorunu devam ediyo değil mi ?
bi düzelse var ya hemen kuracağım :(

slvestre-99

Üye
beyler :) sarj sorunum var cm10 da kernel syleyin bana kurcam bide seeder diye program var kursam bise olurmu cm10 alpha 3 var veeceginiz bilgiler bnm icin cok onemli yakin bi zamanda super bir jelly bean rom cikartcam

hocam seeder tavsiye ederim ben arayuzu acinca baya hizli oluyor hem telefonda hizlaniyir

nimeemin

Üye
Arkadaslar cm9 rc2 den cm10 alpha 4.1 e geçeceğim Wipe işlemlerini filan yapmasam olur mu

knight97

knight97

Üye
Arkadaslar cm9 rc2 den cm10 alpha 4.1 e geçeceğim Wipe işlemlerini filan yapmasam olur mu

Hayır olmaz. Wipe islemlerini yapıp telefonu formatlayacaksin ve cm10 u yukleyeceksin. Cm9un ustune cm10 kurmazsin yani.

Qrdap

Qrdap

Üye
arkadaslar cm9 mu yukleyim cm10.yardımcı olursanız sevınırım.:hmmm

Ali58_58

Ali58_58

Üye
şu an için cm9

blackcat67

blackcat67

Üye
ya samsungun yapması gerekeni arco yapıyor la 5-6 mühendisini ayırsa sadece samsung çoktan bi offical jelly bean rom çıkardı galaxy wonder'a yakışmıyor gb :D

slvestre-99

Üye
githubda gio gelistiricileri bile 3x kerneli sorunsuz cikarmis wonderda cikmadi bee ama bzimde tek sorunumuz kamera aynen wondera gb yakismiyor ics ve jb yakisir bu islemci ve hiza

korkmaz862

Üye
orjinal rom link kırık. Birde Veri ağ çalışmıyor.

unmark

Üye
Beyler hadi yine iyiyiz :)

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar verilen konu galaxy s+ için ivendor tarafından açılmış.Galaxy w ile alakası yok çeviri ile uğraşmayın.

- - - Eklendi - - -

Orjinal rom linki düzeltildi.

- - - Eklendi - - -

Arkadşlar birde artık konularla ilgilenemeyebilirim telefonumu değiştirdim.Ancak konunun kapatılmasını istemedeim moderratörlerden.Burada ali hocam ve bu konuda bilgili diğer arkadaşlar sizlere yardımcı olacaktır.

PriZm

PriZm

Üye
Hayırlı uğurlu olsun.Hangi telefonu aldın?

Kerim.

Kerim.

Üye
Arkadaşlar verilen konu galaxy s+ için ivendor tarafından açılmış.Galaxy w ile alakası yok çeviri ile uğraşmayın.

- - - Eklendi - - -

Orjinal rom linki düzeltildi.

- - - Eklendi - - -

Arkadşlar birde artık konularla ilgilenemeyebilirim telefonumu değiştirdim.Ancak konunun kapatılmasını istemedeim moderratörlerden.Burada ali hocam ve bu konuda bilgili diğer arkadaşlar sizlere yardımcı olacaktır.

Sadik hocam yapma ya:(

blackcat67

blackcat67

Üye
kernel 3 te kamera sorunu çok yakın bir zamanda çözülcek hatta cm10.1 çıkarsa şaşırmayın ivendor kendi rom'unda kernel 3 te kamera sorununu çözmüş

Üst Alt