GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Could you break cm10 development for you can interest more at cm10.1 development? Şeklinde çevrilebilir.Ama arco şuan ne cm9 nede cm10 ile ilgilenmiyor.Bütün uğraşları yeni kerneli hazır edebilmek üzerine.Ve yeni kernel tamamlanmadan cm10.1 imkansız.Ayrıca arco bildiğim kadarıyla özel mesajları engellemişti ve konulardaki her mesajıda takip etmiyor.Bunu yazmanız durumunda diğe üyelerden geliştiriciyi zorlama yada üstüne gitme sadece sabırlı ol ve bekle gibi tepkiler alabilirsiniz.

PriZm

PriZm

Üye
kerim sen bana ö.m at ben xda dan arco ya yazarım.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi

Why you'r (and your crew) still working with cm10, while there's cm10.1? (jb 4.2.1)

Parantez içindekilerini istersen yaz opsiyonel :D

Aslında doğru bir çeviri ama sanki biraz kaba bir uslup gibi :)

- - - Eklendi - - -

Ali hocam benim bildiğim kadarıyla zaten şuan arconun işi gücü 3.0.x kerneliyle uğraşmak.O tamamlanmadan cm10.1de olmaz.Bence acele etmemekte yarar var.

PriZm

PriZm

Üye
Aslında doğru bir çeviri ama sanki biraz kaba bir uslup gibi :)

- - - Eklendi - - -

Ali hocam benim bildiğim kadarıyla zaten şuan arconun işi gücü 3.0.x kerneliyle uğraşmak.O tamamlanmadan cm10.1de olmaz.Bence acele etmemekte yarar var.

Ohoo bu daha kaba üslup değil chainfire ve pawipt ile mahalle arkadaşı gibi konuşuyoruz :ehe

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
:D:D

Kerim.

Kerim.

Üye
Could you break cm10 development for you can interest more at cm10.1 development? Şeklinde çevrilebilir.Ama arco şuan ne cm9 nede cm10 ile ilgilenmiyor.Bütün uğraşları yeni kerneli hazır edebilmek üzerine.Ve yeni kernel tamamlanmadan cm10.1 imkansız.Ayrıca arco bildiğim kadarıyla özel mesajları engellemişti ve konulardaki her mesajıda takip etmiyor.Bunu yazmanız durumunda diğe üyelerden geliştiriciyi zorlama yada üstüne gitme sadece sabırlı ol ve bekle gibi tepkiler alabilirsiniz.
O zaman yazmiyim dedigin gibi kernel olayini dusunmemistim:hmmm

- - - Eklendi - - -

kerim sen bana ö.m at ben xda dan arco ya yazarım.

Neyse bosver ya sadik'in dedigi gibi kernel olayini dusunmemistim:ah:D

woltaj_07

Üye
Arkadaşlar bunu yaptığım rehberi bi türlü düzenleyemedim sanırım google hesabına aynı numaralarıda yedeklemişim. Rehberimde aynı numara 3-4 tane oluyo ama ben sim kartı göstermek istiyorum sadece nasıl yapacağım acaba ?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Sim karttaki rehberi hiçbir şekilde görüntüleyemez, silimez yada üzerine kayıt yapamazsınız.Sadece numaraları telefon hafızasına kopyalayabilirsiniz.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ya arcoya mesaj atmak sadık hocamızla bizde yaparızda hatta mesajlarımızda böyle bir muhabbet geçmişti ama arco resmen bu işi babasının hayrına yapıyor ve ikincisi tek başına yapıyor o yüzden arcoya ne desek kar etmez elinden geleni zaten ardına koymuş biz deyince cm 10.1 çıkaracak hali yokya ama sadık hocam benim anlamadığım arco cnynogen ekibindemi bilmiyorum ama cynogen ekibi arcoya yardım etseki 1 aya cm 10.1 bile stable olur neden etmiyorlar zor bie şey değil ?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Cm ekibi galaxy w yu resmi destek listesine almadı.Aslında arco cyanogenmod htc tattoo ve wildfire s geliştiricisi.Cm ekib üyelerinde ismi geçiyor.Ama bu telefonlar için zaten cm stabil olduğu için ve şuan galaxy w kullandığı için galaxy w ile ilgileniyor.Ayrıca cmde işler öyle yürümüyor.Bir telefon için bir yada iki kişi bir ekib oluşturuyor ve sadece o ekib o telefonla ilgileniyor.Yani galaxy w resmi destek listesinde bile olsa en fazla cm ekibinden birisi daha arcoya yardımcı olmak için onunla ekib kurar.Çalışmalar birçok resmi desteğe sahip cyanogen telleri ile aynı hızda gidiyor pek yavaş değil yani.Onların desteğinin daha hızlı geliyor olmasının tek sebebi geliştiricilerin sayısı.

slvestre-99

Üye
Cm ekibi galaxy w yu resmi destek listesine almadı.Aslında arco cyanogenmod htc tattoo ve wildfire s geliştiricisi.Cm ekib üyelerinde ismi geçiyor.Ama bu telefonlar için zaten cm stabil olduğu için ve şuan galaxy w kullandığı için galaxy w ile ilgileniyor.Ayrıca cmde işler öyle yürümüyor.Bir telefon için bir yada iki kişi bir ekib oluşturuyor ve sadece o ekib o telefonla ilgileniyor.Yani galaxy w resmi destek listesinde bile olsa en fazla cm ekibinden birisi daha arcoya yardımcı olmak için onunla ekib kurar.Çalışmalar birçok resmi desteğe sahip cyanogen telleri ile aynı hızda gidiyor pek yavaş değil yani.Onların desteğinin daha hızlı geliyor olmasının tek sebebi geliştiricilerin sayısı.

galaxy w resmi destek listesine alinmadimi alindi diye biliyorum

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Hayır.Henüz cm10.1 için resmi destek listesi yayınlanmadı.Öyle birşey olsada kimse bilemez.Yani onlar söylenti sadece.

- - - Eklendi - - -

uygulamayı yükleyin ve uygulamaya girip etkinleştirin ayrıca start automaticly at boot seçeneğinide işaretleyin arayüz oldukça hızlı ve stabil oluyor denemenizi tavsiye ederim.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
sadık hocam tmm işte bende onu diyorum iki üç kişi daha arcoya destek verse hem cm 10.1 için destek alan telefonlar belli oldu ve nightly sürüme geçtiler s2 s3 s gördüğüm telefonlar arasında o yüzden demiştim bir iki kişi daha yardım etse arcoya ama sizde haklısnız arco yardım istese tüm ekibin yardım edeceğinden eminim ama bu işi sizin dediğiniz gibi herhalde galaxy w yu hobi yapmış tam :D

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Evet cm10.1 sürümleri çıkmaya başladı ama şu şu cihazlar alıcak diye bir liste yok yayınlanan.Şuan cm10 desteği verilen her cihaza 10.1 verilecek daha sonra destek listesi genişletilecek.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hıımm inşallah hocam galaxy w cm 10.1 desteği alırsa çabucak cm 10.1 e kavuşuruz artık beklemekten sıkılmıştım şahsen :D

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Hocam biraz araştırma yaptım ve sanırım arco galaxy w maintainerı yani cm ekibi galaxy w sorumlusu olmayı kabul etmiş.Yani şuan arco ve galaxy w cyanogenmod ekibinin bir parçası ama galaxy w ile sadece arco ilgileniyor.Elbette galaxy w ve s+ geliştiricileri birbiriyle yardımlaştıları için arco tek değil ama bir telefon için sadece bir resmi maintainer olabiliyormuş.Bu yüzden cm ekibinden başka hiçkimse galaxy w ile ilgilenmiyor(en azından şimdilik).Ve araştırmalarıma göre yeni 3.0.x kernelinin gelmesiyle birlikte yada kernelden kısa süre sonra cm10.1 ilk sürümü çıkabilir.Şuan wifi bluetooth ve kamerada sorunlar var öğrenebildiğim kadarıyla.4.0 ve 4.1 içinse tek sorun kamera.Bu yüzden cm10.1 yeni kernelden sonra bir süre daha bekletebilir.Ayrıca cm10.1 çalışmaları hala cm ekibi cephesindede devam ediyor.Yeni sürüm için trebutch ve tema seçici uygulamaları güncelleniyor.Yeni kilit ekranı saati yeni birkaç widget ve arayüzde bazı hata düzeltmeleri yapılıyor.Ayrıca apollo muzik çalar uygulamasında ve google play musicle ilgili bazı çalışmalar yapılarak apollonun stabilitesi ve performansı artırılıyor ve yeni sürüm ve arayüze uygun şekilde şekillendiriliyor.Ayrıca ilerleyen günlerde apollonun play markette yer almasıda mümkün olabilir.

• Beğen
Tepkiler: remix_31
remix_31

remix_31

Üye
Arkadaşlar merhaba Öncelikle bir sorum olacak tarif edildi gibi aynı şekilde 2.6 Kernel versiyonunu yükledim kamera sorunu olmasın diye ama ne yapıysam bir türlü hafıza kartını görmedi biraz araştırdım formatladım ama yine de görmedi yoksa şahane bir mod eğer düzeltmenin bir çaresi var ise yeniden yükleyeceğim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu rom henüz alpha sürümdür günlük kullanıma uygun değildir.Lütfen bana cm10 sorunlarıyla ilgili mesaj yazmayın.

serhan190754

Üye
Oyun performansı için en iyi kernel hangisi sizce 3.0 Kernel i yükledim ekstra hangi kerneli yükleyebilirim :D

hakan572123

Üye

Üst Alt