GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

hakan572123

Üye
Alpha 3 de şebeke sorunum kalmadı artık telefonu kapatıp açtığım zaman ucak moduna almadan sebeke kendiliginden geliyor 3G yaziyo E yaziyo nete giriyo nasil oldu anlamadim valla

- - - Eklendi - - -

Alpha 3 de şebeke sorunum kalmadı artık telefonu kapatıp açtığım zaman ucak moduna almadan sebeke kendiliginden geliyor 3G yaziyo E yaziyo nete giriyo nasil oldu anlamadim valla

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Galaxy W Cyanogen resmi sürüm listesine mi alindi?
Ben konusunu acmistim bunun kardes ama sadece bi haberden ibaret sanirim ama eger oyleyse on numara :D
hayır resmi olarak almadık biliyorum 4.2 zaten cm 10.1 oluyo bm desteği aldık ama unnofical olarak yani bizim romla genelde arco ve ivendor ilgileniyo ama resmi olsaydı s2 felan romumuz bu kadar gecikmezdi yani resmi listeye girmek aslında romun daha hızlanacağı bide ota ile kuracağımız anlamına gelir sadece bilmiyorum xda'da böyle bir haber yok olmadığı için resmi destek almıyacağımız anlamına gelir şu anlık zaten geçmiş yorumlardada açıkladık neyse gönül ister tabi resmi cm desteği almak ama hayırlısı 10.1 çıktığı zaman görürüz almışmı'almamışmı :D

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
kernel 3 ile kullanabilecegimiZ KAMERA uygulaması var mı

hotleo

Üye
Ben bugün son sürümü yükledim Kernel 2,6 olanını ama data verisi alamıyorum APN leri otomatik almıyor elle giriyorum olmuyor. WİFİ de problem yok ama data verisi alamıyorum. Bu problemi nasıl aşabilirim. Acil yardım lütfen

hotleo

Üye
Arkadaşlar data bağlantısı kurulmuyor bu problemi yaşayan var mı. Kernel 2,6 versiyonlusunu yükledim. Gördüğüm kadarı ile sadece data verisi almada problem var. APN leri elle de giremiyorum kayıt et dememe rağmen kayıt etmiyor. APN programları yüklüyorum çalışmıyor. Acil yardım lütfen

hotleo

Üye
ALPHA 3 ü yükledim kernel 2,6 olanı ama data verisi alamaıyorum. APN otomatik olmuyor elle girilmiyor program yardımı da kabul etmiyor. Bu problemle karşılaşan var mı arkadaşlar. Çözümü var mı acil yardım

iskader

iskader

Üye
Ben bugün son sürümü yükledim Kernel 2,6 olanını ama data verisi alamıyorum APN leri otomatik almıyor elle giriyorum olmuyor. WİFİ de problem yok ama data verisi alamıyorum. Bu problemi nasıl aşabilirim. Acil yardım lütfen

Arkadaşlar data bağlantısı kurulmuyor bu problemi yaşayan var mı. Kernel 2,6 versiyonlusunu yükledim. Gördüğüm kadarı ile sadece data verisi almada problem var. APN leri elle de giremiyorum kayıt et dememe rağmen kayıt etmiyor. APN programları yüklüyorum çalışmıyor. Acil yardım lütfen

ALPHA 3 ü yükledim kernel 2,6 olanı ama data verisi alamaıyorum. APN otomatik olmuyor elle girilmiyor program yardımı da kabul etmiyor. Bu problemle karşılaşan var mı arkadaşlar. Çözümü var mı acil yardım

Arkadaşım daha önce yazıldı tekrar söyleyelim. Uçak modunu açıp kapatın apn ler geliyor. Lütfen 1 soru için 3 defa cevap yazmayın yazdığınız cevabı güncelleyebilirsiniz. yaptığınız ancak forum kirliliği yapar.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
cm10 kurarken önceki versiyonlardanyukleniyo mu yuklenıyosa hangisiyuklencek

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Hangi versiyonu kurduğunuz farketmez sadece o versiyonu kurmak yeterli.

germir

germir

Üye
Ya arkadaşlar telefonu pc bağlatisinda sikinti yaşayan varmi bi türlü telefonu taniyamadi pc görmüyo dosya transferi yapamiyo usb yiğin bellek konumu reset yapiyo kendince

hakan572123

Üye
Ya arkadaşlar telefonu pc bağlatisinda sikinti yaşayan varmi bi türlü telefonu taniyamadi pc görmüyo dosya transferi yapamiyo usb yiğin bellek konumu reset yapiyo kendince
Bende pc görüyo ama dosya transferi yapamıyo alpha 3 te dosya transferi konusunda sorun var alpha 2 kullanmanızı öneririm

- - - Eklendi - - -

Bu cyanogenmod 10'a alpha 4 falan gelmiycek mi yoksa direk beta sürümleri mi gelicek?

fayn88

fayn88

Üye
Cm 10 cm9 dan cok hizli hic kasmiyor

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen şurda sorun var burda sorun var demeyin bu daha alpha sürüm heryersen ayrı bir sorun çıkması çok doğal.

Yeni sürüm beta mı alpha mı olacak ben bilemem bunu arco da bilemez.Sorunlara çözüm bulabilirse beta der.Bulamazsa alpha der.Bu kadar belirsiz durumlar hakkında tahmin yürütmek pek mantıklı olmaz.

fayn88

fayn88

Üye
Yahu cm9 kullanip kasilacagima cm 10 kullanmak en mantiklisi telefon ipone gibi oldu.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Beyler müjde 3.0.55 kernelde kamerayı çözmüş sanırım arco cm9-10 yani ikisindefe cözmüş olmalı yada sadece birisi icin tüm problemleri çözmüş 4 gün önce ama benim tahminim jb icin cozmus yoksa rc2de paylasırdı ama tam bilemem tabi neyse demem oki kernel iyiye gidiyo arco 3x kernelini bi çozerse cm10.1 kapıda

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yanlış alarm.Hocam yanlış anlamışsınız bunu cm9 altındada belirttim.Kamera konusunda bir ilerleme kaydedildiği doğru ama sorun çözülemedi.İcs için 3.0.55 kernel kaynağında kamera derleme hatası giderildi.Yani kamera kodları artık derlenebiliyor.Ama bu kamera çalışıyor anlamına gelmiyor.Artık sadece yazılım kamera donanımını algılıyor.Bu bilgisayara bağladığınız bir cihazın bilinmeyen aygıt şeklinde tanınması gibi.Henüz doğru hal dosyası yani driverlar yazılamadığı için kameraya bağlanılabiliyor ama kameradan veri alımı yapılamıyor.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
sadık hocam evet dediğiniz doğru ama bu arco için bir ipucu şahsen yavaştan kernelden umudumu kesmiştim ama bu kernel garip bir olay bulmaca gibi mesala farkettiyseniz arco 2.6 kerneliyle 2 ayda jelybeanı kullanılabilir hale getirdi şimdi bu gelişme sayesinde az daha ilerlerse 3x kerneli ile android 5 e kadar gideriz :) hemde bu sefer gerçekten hızlı olur bu iş

- - - Eklendi - - -

şimdi githubdan baktım dün fix camera yazıyodu fakar bugün göremedim ama dediğim gibi devamı geliyor :eller: kernelden umudumu kesmiştim ama bunlar iyi gelişmeler oldu

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Fix camera compile error yazının tamamı.Sizi kırmak istemem ama daha kernel için çok yol var ve hal dosyaları için çözüm bulunamıyor bir aydan uzun süredir bunla uğraşıyor yardım istiyor herkesten kaynak arıyor.Ama galaxy w ile aynı donanıma sahip bir ics cihazı olmayınca işi çok zor oluyor.Aynı sensörü kullanan nexus s kaynağından yararlanılmak istendi kamera için ama diğer donanımlar farklı olunca herşey değişiyor.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Of kötü haber ben yazını devamını okumamışım ama bu iş böyle olmaz kernel olmazsa hiç iyi olmaz ve cm 10.1i kullanmak çok istiyodum neyse inşallah arco biraz romları düzene sokup desteği kesmez peki galaxy sde kullanılanı port edemiyomu acaba çünkü bildiğim kadarıyla galaxy s baya ilerledi of vallaha moralim bozuldu

- - - Eklendi - - -

Castagnait port ve galaxy s yakın donanımlı ama arco bunu düşünmüştür kernelin inşallah sadece yolu uzun olur ee şu an arconun yeteneğine güven
mekten başka şansımız.yok heralde sadık hocam :D

Üst Alt