GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Kaldırcam sonunda cm10 u zaten.Beta sürüm çıkana kadarda paylaşmıcam.Daha alpha sürüm bu günlük kullanıma uygun değil dedikçe su sorunu nasıl cozerim mesajları geliyor.Hele bir beta sürüme geçsin sonra kullanırsınız.Ben bu konuyu hemen yükleyin diye açmadım konuyu takip edin arada deneyin yeni sürümleri sorunsz bir sürüm yakalayıncada kullanın.

• Beğen
Tepkiler: erdi_s ve yunusmaxicepp

lyder53

Üye
Wipe Cache ve Wipe Dalvik Cache yap Recovery'den büyük ihtimalle düzelir. Bana da benzer bir hata oluştu SS alınca göstermiyordu bu işlemleri yapınca düzeldi

bir de videoları açmama sorunu çıkınca tekrar yükledim romu dün şu an fotoğraflarda sorun yok ancak bilgisayarımda bulunun filmleri mp4 formatında çoğu telefona atıyorum video hatası deyip açmıyor ? Aynı şekilde flv dosyaları da geçerli açılmıyor. Flash player 11 yükledim dün ama şimdi de videoları izleyemiyorum. ICS' ye döneyim tekrar dedim bu sefer de ICS' e geçmedi.

Ayrıca JB Romunda götüntülü görüşme çalışmıyor mu ? Bir türlü görüşme yapamadım.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Jb yada ics farketmez goruntulu gorusme calismiyor bu konuda soru sormayin acin okuyun eski yorumları

Jok3rxl

Üye
bir de videoları açmama sorunu çıkınca tekrar yükledim romu dün şu an fotoğraflarda sorun yok ancak bilgisayarımda bulunun filmleri mp4 formatında çoğu telefona atıyorum video hatası deyip açmıyor ? Aynı şekilde flv dosyaları da geçerli açılmıyor. Flash player 11 yükledim dün ama şimdi de videoları izleyemiyorum. ICS' ye döneyim tekrar dedim bu sefer de ICS' e geçmedi.

Ayrıca JB Romunda götüntülü görüşme çalışmıyor mu ? Bir türlü görüşme yapamadım.

Video için markette MX Player var neredeyse bütün formatları açıyor ücretsiz hemde onu yükleyin

hakan572123

Üye
Kaldırcam sonunda cm10 u zaten.Beta sürüm çıkana kadarda paylaşmıcam.Daha alpha sürüm bu günlük kullanıma uygun değil dedikçe su sorunu nasıl cozerim mesajları geliyor.Hele bir beta sürüme geçsin sonra kullanırsınız.Ben bu konuyu hemen yükleyin diye açmadım konuyu takip edin arada deneyin yeni sürümleri sorunsz bir sürüm yakalayıncada kullanın.

Sizde haklısınız tabi herkes size yükleniyo , peki beta sürümleri ne zaman çıkar bi bilginiz veya tahmininiz varmı?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Ocak yada şubat ayında beta1 hazır olur muhtemelen.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Ocak yada şubat ayında beta1 hazır olur muhtemelen.
aynen sadık hocam bence ocak ayında olur gibi zor olsada çünkü github'dan kernele baktım castagnalit felan vardı ve 3.0.55'e güncellenmiş ve sanırım kaynak kodları linaroya göre diziliyo :eller:

Jok3rxl

Üye
Şunu anlamıyorum ben. Alpha 2 çıktığından beri CM10 kullanıyorum burdaki hataların hiçbiriyle karşılaşmadım. Alpha 3deki hatalar var bi tek onlarda zaten genel hatalar. Millet nasıl karşılaşıyor bu kadar hatayla merak ediyorum valla. Telefonu elinden bırakmayan biriyim bide bu işte bi terslik var bence :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Şunu anlamıyorum ben. Alpha 2 çıktığından beri CM10 kullanıyorum burdaki hataların hiçbiriyle karşılaşmadım. Alpha 3deki hatalar var bi tek onlarda zaten genel hatalar. Millet nasıl karşılaşıyor bu kadar hatayla merak ediyorum valla. Telefonu elinden bırakmayan biriyim bide bu işte bi terslik var bence :D
kardeşim bu hayatta şükretmeyi bileceksin ama bizi forumdakiler üye değilde sanki jüri başıma yok görüntülü konuşması yokmuş o yüzden beğenmedim biz burda podyuma manken felan çıkarmyoruz :D el emeği göz nuru 3-4 kişinin unoffical olarak hiç karşılık almaksızın yaptıkları bi çalışma.Hem samsunga 750 lira verdiniz görüntülü konuşma ayağına dandik bi rom verdiler androidin tarihe karışmış gingerbreadını value pack adıyla düzeltmeye çalıyorlar halbuki samsung mühendislerinin 1 haftasını almaz rom hazır kernel hazır bir portlamaylada olurdu bu iş ama resmen saygısızlığını gösterip bize adamlar rom vermedi ki value pack daha türkiyeye bile gelmedi.Sizde şimdi yok orası böyle yok orası şöyle görüntülü konuşma haricinde herşey süper (alpha bir romda) isteyen cm9a geçin. sadıkhocamın konuyu kapatması mı lazım illa zaten ben yada diğer konuya destek veren arkadaşlar xdadanda yükler burdaki konu kalksa, olan diğer üyelere olur ama adamlar hiç tınlamıyo neyse heralde beta sürüm çıkana kadar daha şu romu eleştirmessiniz :megafon:

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Aynen katiliyorum ayni sorular ayni konuda 50 defa aciklandi fakat hala devam ediyor.Bencede Sadik kardes bu konuyu en ezindan beta gelinceye kadar lock yapsin hem basida fazla agrimaz :D Sahsen halen cm9b4 kullaniyorum minimum sorun maximum memnuniyetle kullaniyorum ha ne zaman su 3x kernel kamera diger libraryler tam olarak oturur iste o zaman bu romun ustune tanimam.

hakan572123

Üye
Beta sürümü inşallah çabuk gelir

- - - Eklendi - - -

Bence alpha 3 sürümü çok iyi olmuş (kamera dışında

- - - Eklendi - - -

Kernel 3.0ten sonra yeni kerneller çikarmi acaba

A{Y}D{I}N

Üye
merhabalar arkadaşlar cm 10 yükledim kamera kısmında çekilen resimleri hafıza kartınına atması için seçeneği bulamadım nasıl yapabilirim. ?

hakan572123

Üye
arkadaşlar bu linkte ne denmek isteniyor

- - - Eklendi - - -

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1855557 şu linktekilerin hangilerini indirmem daha iyi olur

- - - Eklendi - - -

bir de kernel 3.0 da usb yığın depolama sorununu nasıl çözeriz

halil7294

Üye
sadık bey sitesinde 4.2.2 modu yayınlamıs bunu biraz arastırıp bize sunarsanız iyi olur

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadaşlar bu linkte ne denmek isteniyor

- - - Eklendi - - -

şu linktekilerin hangilerini indirmem daha iyi olur

- - - Eklendi - - -

bir de kernel 3.0 da usb yığın depolama sorununu nasıl çözeriz
ordaki kernellerin hiç biri işe yaramaz sadece cstagnalit felan yüklediğinde geri dönmeni sağlar

- - - Eklendi - - -

sadık bey sitesinde 4.2.2 modu yayınlamıs bunu biraz arastırıp bize sunarsanız iyi olur
sizin yayınladığınız uluslar arası galaxy s2 modeli içindir zaten galaxy w için 4.2 mevcut fakat sadık hocamızın dediği gibi günlük kullanıma uygun değil ana görsellere baktım çok hoşuma gitti bildirim menüsü transparan olmuş zaten hız konusunda jb'nin tamamlanmış hali diyebiliriz bütün yavaşlamalar kaybolmuş

- - - Eklendi - - -

ne diyim sabırsızlıkla bekliyoruz

- - - Eklendi - - -

yani arco nun konu açması lazım bizimde açamamız için fakat şu an galaxy w için 4.2.1 hiç bir yerde mevcut değil ama yakındır arco bi konu açar ama şu cm9 bi bitse

raprudeboy

Üye
paylaşım için teşekkürler. Bunu denemek istiyorum ama android ile pek haşır neşir değilim. Şimdi bir backup programı ile yedek alsam komple. (Orjinal rom yüklü) oyunlar temalar vs vs tüm ayarları yedek almam mümkünse yedek alıp. Bu rom u beğenmezsem ya da sorun olursa diğerine dönme gibi bir şansım olur mu ?
(yanda üyelik bilgilerimi görünce utandım be :p iphone varken hiç işim düşmemiş tüühhh bana :D)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Beta sürümü inşallah çabuk gelir

- - - Eklendi - - -

Bence alpha 3 sürümü çok iyi olmuş (kamera dışında

- - - Eklendi - - -

Kernel 3.0ten sonra yeni kerneller çikarmi acaba

aslında kernel 3.0 çok eskide şu anki alpha 3 kerneli 3.0.53 ama eğer diyelim bize şu an rom gelse yeni numarası 3.0.55 olarak gelcek yani daha yeni bir kernel sayılır

balpinar

Üye
arkadaşlar camera var, forograf ve vıdeo da gayet guzel çekiyor ... ama c10 3x karneli yukleyınce kamere yok çalışmıyor oyuzden 3x karneli yuklemeyın normal c10 alpha3 yukleyın herşey çalışıo ok.

hakan572123

Üye
arkadaşlar galaxy w resmi cyanogenmod desteği alıcakmış üstelik 4.2 ile başliycaklarmış

Üst Alt