GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

masacre4588

Üye
getirsede isime yaramıcak balıkesir il jandarma ya teslim olacam :D

spazmol

spazmol

Üye
valla ben temple run ı deneyeyim dedim donma olunca direk alpha 2ye döndüm

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 3.0 kernelli sürümü kullananlar vold.fstab dosyasını açsın ve incelesin sizi bir sürpriz bekliyor :) buraya görüntü koyamıyorum artık siz koyarsınız :)

- - - Eklendi - - -

İnternal sd ve external sd dışında 3.bir kısım daha var zaten önemli olanda orası :) Orda ne olduguda size sürpriz olsun :)

Jok3rxl

Üye
USB'yle ilgili bir şey gördüm ama tam çıkaramadım ne olduğunu :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
bende anlamadım sadık hocam açıklayìnbiseyler dönuyo ama o kadar android bilgim yok

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Şurdan gidelim o zaman vold.fstab ile hafıza birimleri tanımlanıyor yani vold.fstab dahili ve harici hafıza birimlerini kontrol ediyor.USB den kasıt android usb belleği yani dahili hafıza olmadığına göre flash bellek oluyor :) Xda da yazmış birisi ama deneyen yok daha.

Jok3rxl

Üye
Flash bellek dediğimiz yani telefona bildiğimiz usb'yi bağlayıp onu hdd niyetine kullanmak gibi bir şey mi? Böyle bir şey duymuştum çünkü bi yerlerde. Eğer öyle olursa özel bir aparat lazım bize ama :D

spazmol

spazmol

Üye
hafıza kartı class 10 olaydi yapardım hemen ama c4 olunca... :D

ahmetalp1

Üye
ben bu alete akıl sır erdiremedim gta vice city en düsük ayarlarda hayvan gibi kasarken en yüksek ayarlarda hic kasma yapmıyor kafam takıldı kaldı orada

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartı ile alakası yok bu usb belleği otg kablosu ile bağlama olayı.Galaxy w nun usb portundan dışarı enerji aktarımı olmadığı için sadece kendi fişi olan harddiskler falan yada otg kablosunun enerji uçlarını soyup oraya pil bağlayarak olur.Eğer olumlu bir haber gelirse xda dan nasıl yapılacağını ayrıntılı olarak anlatırım.

ahmetalp1

Üye
alpha 3 cıkmıs diyorlar yorumlarda ama ben 1. sayfada goremedim nasıl alpha 3e yükseltecegiz acaba ?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Linkleri güncelledim sadece indir ve yükle

ahmetalp1

Üye
formatlama işlemi uyguluyormuyuz yoksa sadece romu mu yüklüyoruz

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Sadece yüklemek yeterli ama uğraşacık vaktiniz varsa formatlamak daha iyi olur.

ahmetalp1

Üye
peki +ları neler acaba alpha 2 ye gore 3 ün

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Hsdpa sorunu düzeltildi ve yeni kernel seçeneği mevcut.Yeni kernel ile vsync çalışıyor kamera çalışmıyor.Eski kernel ile vsync çalışmıyor kamera çalışıyor.

erdi_s

erdi_s

Üye
Hsdpa sorunu düzeltildi ve yeni kernel seçeneği mevcut.Yeni kernel ile vsync çalışıyor kamera çalışmıyor.Eski kernel ile vsync çalışmıyor kamera çalışıyor.

Yukari tukursen biyik asagi tukursen sakal :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: yunusmaxicepp
knight97

knight97

Üye
Vsync ne oluyor cok gerekli birsey mi? Bende kamera sorunu cozulur cozulmez yeni kerneli kullanacagm cm10 ile :-)

ibrahimoh

Üye
sadık hocam ben orjinal roma geri döndüm odin ile ama telefonu usb ile bağladığımda kies telefonu tanımıyor. Ne yapmam gerek?

Üst Alt