GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Eğer imkanım olursa güncelleş konuyu ama elindeki telefonun karakter sayısı bile yetmiyor konunun yarısını alamıyor telefon :(

okan1100

okan1100

Üye
Alpha 3 ü kurdum 3.x kernel olanı ancak, çalışmayanlar kısmında yazmamasına rağmen kamera yok ve marketten kamera indirdim kurdum ancak o da çalışmıyor. gappssı da flashladım ama yok yani. xda daki yorumlara baktım anlayabildiğim kadarıyla 3.x kernelde kamera çalışmıyor. Halbuki arco çalışanlar kısmında kamerayı yazmış.

nsren

nsren

Üye
Alpha 3 ü kurdum 3.x kernel olanı ancak, çalışmayanlar kısmında yazmamasına rağmen kamera yok ve marketten kamera indirdim kurdum ancak o da çalışmıyor. gappssı da flashladım ama yok yani. xda daki yorumlara baktım anlayabildiğim kadarıyla 3.x kernelde kamera çalışmıyor. Halbuki arco çalışanlar kısmında kamerayı yazmış.

Evet kamera çalışmıyor ve yine klasik cm10 tuhaf hataları. Cm 10 a son bir defa şans verdim ama yine hüsran. Slimbean e devam. :-)

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Kamera 2.6 kernel ile çalışıyor.3.0 ile çalışmıyor.

spazmol

spazmol

Üye
Antutu 3x karneli

Jok3rxl

Üye
Benimkide 5422'ye düştü ama OC yüzündendir büyük ihtimal. Bu kernel'in OC'li versiyonu çıktığı zaman güzel sonuçlar elde ederiz

knight97

knight97

Üye
Sadık abi cm9 beta4 ten cm10 alpha3 e gecersem performans iyilesir mi yani arayuz,oyun vs. bakimindan diyorum. Gecersem 2.6 kernelini kullanicam cunku kamera lazım oluyo bana. Arkadaslar benchmark sonuclarini koymus puanlarda cok dusme var onunda nedenini cozemedim.

masacre4588

Üye
build prop alpha3tede ise yariyor dimi..

Jok3rxl

Üye
Malesef build.prob denedim çalışmıyor.

masacre4588

Üye
ne getirisi var alpha3un..

Dejavuex

Dejavuex

Üye
yani boşuna güncelleme oldu yine beklicez yine cm9 a devam :)))

Ali58_58

Ali58_58

Üye
yani boşuna güncelleme oldu yine beklicez yine cm9 a devam :)))
güncelleme hiçde boşa olmuşa benzemiyo arkadaşlar az daha açın konuyu kamera bildiğimiz çalışmıyo yoksa küçük hatalarmı var yeşillenme gibi

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Benckmark puanlarının düşme sebebi o yüksek puanlar alınırken oc kernel kullanılması.oc nin getirisi ile benckmark puanı 400 500 puan kadar artıyor.Yeni kernel ile vsync çalışıyor bunuda belirteyim.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ya hocam arco kamera çalışıyo demiş

- - - Eklendi - - -

bir gün girmedim oda zaten yeni sürüm çıkmış

Dejavuex

Dejavuex

Üye
romu kuran var mı arkadaşlar kamera hariç ne eksik şuan alpa 2 ye göre daha mı stabil var mı fark ? yani kullanılabilir mi ? kamera yerine önerebileceiğiniz kamera var mı ? lütfen konuyu biraz açın rica ediyorum şimdi eğer sırf kameraysa sorun uygulama ile idare ederiz .

Jok3rxl

Üye
Grafiklerde çok iyi bir oynama var. Bunu Chrome kullanmaya çalışırken farkedebilirsiniz. Önceden Chrome deli ederdi insanı şimdi su gibi çalışıyor. Yanı sıra Kernel 3.0 daki Powersafe Governor'u eski kerneldeki ondemand'a eş değer ki diğerlerini siz düşünün artık. Kameranın çalışmaması dışında bir eksi yok ve ilerleyen zamanlarda eminim çok daha iyisi olacak. Arco'nun yaptığı iş kolay değil ve bence çok sağlam gidiyor bu işte.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar kamera hiçbir şekilde çalışmıyor. Bunu da belirteyim.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
peki yazıyoya dl 2.6 versiyon onu deneyen oldumu?

- - - Eklendi - - -

yani kernelin

Jok3rxl

Üye
Denemedim ama o eski sürümün Cyonagen Mod kaynağıyla senkronize edilmiş hali. Yani eski kaynaktan ufak tefek hatalar kalktı o kadar. Kamera onda çalışıyor.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Kamera çalışmıyorsa yeni sürümü getirmesi fazla süreceğini sanmıyorum çünkü kamera önemli yani sonuçta fazla bekletmez bizi öyle umuyorum :))

Üst Alt