GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

hakan572123

Üye
Cwm ile wipe ve format işlemlerini yaptıktan sonra odin ile orjinal rom yükleyin ana konuda videolu anlatım var odin ile yükleme konusunda yardımcı olacaktır.

odin ile denedim fakat odin telefonu görüyor ama flaşlamıyor start tuşuna basıyorum öyle kalıyor

cemaltr18

cemaltr18

Üye
arco parayı bulup telefonu değiştirdi galiba rom yılan hikayesine döndü :d:

serhan190754

Üye
Google orjinalı yada herhangi bir firmanın yazdığı bir romda olabilir ama şimdiye kadarki hiçbir cm romunda menüyü kafanıza göre düzenleyemezsiniz sadece tarihe veya ada göre düzenlenebilir.

Bakınız videonun 6 dakika 30. saniyesinden sonra dedğim menü düzenleniyor :

nsren

nsren

Üye
Bakınız videonun 6 dakika 30. saniyesinden sonra dedğim menü düzenleniyor :

Dostum mobil olduğum için videoyu göremiyorum. Eğer seni yanlış anlamadiysam senin aradigin şey next launcher. Icon lari ister tarihe ister isme istersen kendi isteğine göre düzenleyebilir ve menu de klasör oluşturup isteğine göre ayirabilirsin. Launcher forum da mevcut.

http://www.maxicep.com/android-launcher-tema/next-launcher-v1-0-a-732823.html#post5579631

Kerim.

Kerim.

Üye
bu arco kim biri aciklayabilirmi:D?

Dejavuex

Dejavuex

Üye
ya valla günde 20 defa kontrol ediyorum konuları yeni romlar yalan oldu cidden nerde hala ? çok gecikmedi mi

hakan572123

Üye
ya odin ile konuda verdiğiniz orjinal romu yüklemeye çalışıyorum ama message bölümünde odin mode.. chek plcatform verification. yazısı çıkıyo sonra öyle kalıyo odin telefonumu görüyo

yunusmaxicepp

yunusmaxicepp

Üye
arkadaslar merhaba bu alpa 2 de yazi tipini nasil degstreblrm ?

potdehid

Üye
Sanırım arconun google plus sayfasını takip etmiyorsunuz. Android romları ve kerneller hakkında yenilikler ilk google+ da duyurulur. Yeni kernel yolda. 24 Kasımda yeni kerneli hazırladı ama bugları ve kasmaları çözüyor şu sırada. Muhtemelen bir haftaya kadar yeni kernel dağıtılır:

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Yeni kernel 24 kasımdan öncede hazırdı zaten uzun süredir buglarla uğraştığı için yayınlayamıyor kerneli.

Jok3rxl

Üye
Bence bu kernel ilk olarak CM 10.1 ile gelicek. Başka açıklama kalmadı. Mevcut kernelle CM9 ve 10 gayet stabil ufak tefek sorunlar var. Ama 4.2 bu kernelle kaldırmaz o yüzden CM 10.1 için kernelle çalışıyor olabilir arco

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
cm9 için çıkacak ilk önce kernel ve hatta bir ön sürümünü paylaştım kernelin.Cm9 konusu altında yorumlara bakın.

- - - Eklendi - - -

Birde zaten kernel sürümlerden birisi için %100 çalışır hale geldimi diğerlerine uyarlaması çok zor değil.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
sadık hocam biliyorum kernel yapmak kolay değil ama bu kadar gecikmesi normalmi anorlmalmi?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Eğer sistem driverlarına sahip değilseniz normal.Arco tam çalışan bir kernel yapmaya çalışıyor çünkü bunu aynı zamanda yeni android sürümü olan 4.2 ilede kullanacak.Eğer kamera çalışmayan bir kernel sunarsa belki 4.2 için hoş karşılanabilir ama cm9 ve 10 bu asamadayken kimse kamera çalışmayan yeni bir sürüm istemez.

- - - Eklendi - - -

Birde cm9 için kamera çalışmayan versiyonu deneyebilirsiniz.cm10 içinde çalışacağını tahmin ediyorum ama sanırım cm10da deneyen yok ve cm9 için yazıyor.

Jok3rxl

Üye
Kamerayı söküp atıcam telefondan artık bu nedir arkadaş ya. Bi kamera yüzünden kaç zamandır bekliyoruz. Neyse şu kernel'i deneyeyim ben bi :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
anladım hocam teşekkürler bu arada herkez 4.2de takılmış cm10.1 android 4.2.1 olarak gelmesi lazım çünkü 4.2.1
googlenin telefonlarına geleli bir ay oldu ve haddinden fazla stabildiyolardı ben şimdiden merak ettim isterseniz araştırabilirsiniz rehber sorunu felan çözülmüş

- - - Eklendi - - -

kerneli denedim öyle çok bi hızlanma yok sadece takılma denen bişey yok denecek kadar azalmış

Jok3rxl

Üye
Alpha 3 3.x kerneliyle yayınlandı arkadaşlar

nsren

nsren

Üye
arkadaslar ben su anda 3x karneli ile cm10 alpha 3 kullanıyorum :) konuyu güncellersen iyi olur sadık kardeş :)

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Yeni sürüm gelmiş gözümüz aydın. Yanlız bunca zamandan sontlra beta 3 ten öte bir sürüm bekliyorduk açıksı yinede çalısmaların devam etmesine sükür,

Üst Alt