arkadaşlar cm10 alpha 2 nin cm9 beta 4 e göre gözle görülür bir eksikliği var mıdır alpha olmasında dolayı ?? yani beta 4 ten alpha 2 ye geçsem eksikliğini çekebileceğim bir unsur var mıdır??
cm9 mu cm 10 mu dersen cm 10 derim stabilite süper ötesi ama malum cm10da vsync çalışmıyo ondan dolayı oyunlarda takılmalar yaşayabiliyosun ama kernel ile düzelecek zaten yeni romu 2-3 gün kaldığını zannediyorum bekle yeni sürüm beta 1 olarak çıkar zaten onu yüklersinarkadaşlar cm10 alpha 2 nin cm9 beta 4 e göre gözle görülür bir eksikliği var mıdır alpha olmasında dolayı ?? yani beta 4 ten alpha 2 ye geçsem eksikliğini çekebileceğim bir unsur var mıdır??
[/URL][/IMG]
Sadık hocam buyrun. CM10 A2 için Antutu'nun verdiği puan durumu budur. Üstüne eklenti falan yapmadım sadece xda'da bulduğum 4.1 to 4.2 Mod'unu yükledim. Bi etkisi var mıdır bilemiyorum
Önceden 4000 üzeri skor alsa galaxy w millet inanmazdı o telde o donanım yok derlerdi şimdi 6000 sınırında geziyor skorlar.Telefonumun servisten gelmesi için sabırsızlanıyorum 

Önceden 2D grafikler 200 civarı 3D grafikler 1200 1300 civarı çıkardı şimdi 2D olmuş 500, 3D olmuş 2200 Ya benckmark kafayı yemiş yada samsung işletim sistemi yazmayı bilmiyor 
öncelikle açtığım konulara girin flash player marketten kalkan son sürüm var indirin yükleyin yüksek ihtimal çalışırRom muthis olmus ama geske flash destegi kalkmasaydi bende cm10 kursaydim![]()
aynen sadık hocam şu an build pro yüklü sadece gerisini yüklemedim linaro destekli oc kernel gelir kesinlikle zaten kernelde en son sürüm jb zaten hızlı harbi harbi s3 olmasada s2yle rahat kapışırBaya iyiymiş.Telefona bide vsync gelsin sonra ardından bir linaro...O zaman galaxy w s3le yarışacak
- - - Eklendi - - -
Oda arkadaşımın laptoptan konuyu düzenliyorum görselleri antutu testlerinide koyuyorum şimdi
- - - Eklendi - - -
Konuya oc kernel için link verdim ve build.prob modunu ekledim inşallah telefonum gelince bende bu müthiş hızdan yararlanırımÖnceden 2D grafikler 200 civarı 3D grafikler 1200 1300 civarı çıkardı şimdi 2D olmuş 500, 3D olmuş 2200 Ya benckmark kafayı yemiş yada samsung işletim sistemi yazmayı bilmiyor
- - - Eklendi - - -
Arakdaşlar xdada gördüm cm9beta4 ve castagnaIT ile alınmış bir skor...

öncelikle açtığım konulara girin flash player marketten kalkan son sürüm var indirin yükleyin yüksek ihtimal çalışır
- - - Eklendi - - -
aynen sadık hocam şu an build pro yüklü sadece gerisini yüklemedim linaro destekli oc kernel gelir kesinlikle zaten kernelde en son sürüm jb zaten hızlı harbi harbi s3 olmasada s2yle rahat kapışır
- - - Eklendi - - -
ama bu kernelde yılan hikayesi oldu artık sabrım taşıyo
- - - Eklendi - - -
yanlız sadık hocam anladığım kadarıyla video çekmeyi felan bozuyo kernel

Selam arkadaşlar. build.prop dosyasını yükledim fakat telefon açılırken siyah ekran çıkıyor ve cyanogenMod ekranı gelmiyor. Bende romu tekrar kurdum. Neyi yanlış yaptım da siyah ekran hatasını verdi?