yeni gpu sürücüleri yayınlandı 4.1 de çalışmıyor sadece 4.2 için arco içinde tek seçenek 4.2 xistance mesaj atmıyor daha ben elimden geleni yapıyorum
arco gpu sürücülerini bekliyor diyordular bi ara çıktı şimdi sürücülerde çıkarmaması için fazla bi sebep kalmadı sınav yaklaştı şu rom yüzünden ilgilenemiyorum derslerlede
- - - Eklendi - - -
yarın ilk işim cihazı yenilemek ne arcodan hayır gelir nede xistanceden.
camcory kamera sorununu çözmüş arcodan haber yok bıktım la bu adamdan yapmayacaksan söyle beklemesin bunca insan
Ya arkadaslar adam romunu burda paylasmasina gerek burda sadece burdakilere ,xdada ise tum dunyaya paylasiyor romu.zaten xdadaki romlarin coguda burda paylasiliyor.
yeni gpu sürücüleri yayınlandı 4.1 de çalışmıyor sadece 4.2 için arco içinde tek seçenek 4.2 xistance mesaj atmıyor daha ben elimden geleni yapıyorum
arco gpu sürücülerini bekliyor diyordular bi ara çıktı şimdi sürücülerde çıkarmaması için fazla bi sebep kalmadı sınav yaklaştı şu rom yüzünden ilgilenemiyorum derslerlede
- - - Eklendi - - -
yarın ilk işim cihazı yenilemek ne arcodan hayır gelir nede xistanceden.
camcory kamera sorununu çözmüş arcodan haber yok bıktım la bu adamdan yapmayacaksan söyle beklemesin bunca insan
kardeş sende çok acelecisin bişey olmadıgı zaman kestirip atıyon cihazı satcam felan sabır et şans elbet bizede gülcek birgün.bizde bekliyoruz ama ısyan etmıyoruzz ( Lütfen dediklerimi yanlış anlama bizde aynı durumdayız )
xistance galaxy s plus için kamera sorununu çözdü ey gidi arco ey gidi arco sen uyuuu
beni uyuz eden ne biliyonuzmu bu adam türk derdimizden ancak o anlar ama inatla yapmıyor rom neymiş arcoyu beklicekmişiz iyiki bi rom geliştirmeyi öğrendi isyan ediyorum arkadaş galaxy gio ya bile çıktı biz hala ohoooo
Beyler bende cm 9 beta3 ten beri konularin ikisinde sayfa sayfa takip ediyorum. Android romları hakkinda 3 ayda cok bilgi edindim ve uyguladım. Emegi gecen herkese tesekkurler basta cm romlarini gelistiren Arco ya ve konulari acan sadık abiye(bir suredir buralarda pek bulunmuyor kendisi) kendimde cm9 rc6+3.x yoon kernel chronos kullaniyorum. Beta3 den beri acikcasi cok buyuk bir fark yok. Sayabilecegim seyler : kamera cekimi hizlandi,arayuzdeki performans arttı ve tlefon serilesti ki bu da kernel 3.x sayesinde oldu. Bunun disinda oyun performansinda pek fark yok. Ben de sıkıldım herkes gibi arcoyu beklmekten ama baska caremiz yok. Adam tek basina ustlenmis bu isi. Tek yapmamiz gereken sey arada maxicepe ve xda ya bakip final surumunu beklemek
şuan cm9 rc6 kullanıyorum,ancak şarj konusunda sıkıntılıyım.3g data yı açınca su gibi bitiyor şarj her dakikada %1 azalıyor..bu romda bu sıkıntı var mıdır.eğer geçmek istesem sadece yüklemem mi gerek wipe işlemlerinin hangisini yapmm gerekli..teşekkürler
şuan cm9 rc6 kullanıyorum,ancak şarj konusunda sıkıntılıyım.3g data yı açınca su gibi bitiyor şarj her dakikada %1 azalıyor..bu romda bu sıkıntı var mıdır.eğer geçmek istesem sadece yüklemem mi gerek wipe işlemlerinin hangisini yapmm gerekli..teşekkürler
onun üzerine bunu yükleyemessin baştan kuracaksın bunu wipe işlemlerini baştan yapıp kuracaksın nasıl kurulucağı cm9 un ilk sayfasına bak ordakiyle aynı bunun kurulumu