way senin ben....... ya cm10 u denemek icin kurdum begenmedim sonra odinden stock rom flashladim flashlamadan oncede hafiza kartini CİKARMAMA ragmen gitti hersey birsuru apk dosyalarim vardi port ettigim bi rom.vardi birsey yukluyorum bidaha takiyorum tele dolu alan 0 ama galaxy s3 ume taktigimda dolu olarak gosteriyor lanet olsun cm side stock romuda wonderda zaten satiuorum yarin
cm 10 kullanyordum, bazı oyunlarda sorunlar yaşadım ve kamera özelliklerindede sdcarda yaz v.s gibi ayarlar yoktu fotoğraf çekemiyordum bu sebeplerden dolayı value peckli stock roma döndüm şu an içn memnunum sanki value packli olan daha stabil çalışıyor gibi cm 10 dan memnun olmayanlar deneyebilir.
Merhaba bi konuda yardımcı olabilir misiniz acaba_??? ben bu yüklemeyi yaptım sd kartıda tanıttım fakat sd kartta ki bir müzik dosyasını varsayılan zil sesi yapamıyorum nasıl yapabilirim bilen var mı_????
Merhaba bi konuda yardımcı olabilir misiniz acaba_??? ben bu yüklemeyi yaptım sd kartıda tanıttım fakat sd kartta ki bir müzik dosyasını varsayılan zil sesi yapamıyorum nasıl yapabilirim bilen var mı_????