blackcat67 Üye zekiki' Alıntı: ben vsnyc ve kameranında çalışmasını ıstıyorum nabcam Genişletmek için tıkla ... Kernel 3 temi ?
zekiki' Alıntı: ben vsnyc ve kameranında çalışmasını ıstıyorum nabcam Genişletmek için tıkla ... Kernel 3 temi ?
blackcat67 Üye zekiki' Alıntı: evet - - - Eklendi - - - veya diger karnelde Genişletmek için tıkla ... Kernel 2 de vsync yok kernel 3 te çalışıyor kernel 2 de kamera çalışıyor 3 te çalışmıyor
zekiki' Alıntı: evet - - - Eklendi - - - veya diger karnelde Genişletmek için tıkla ... Kernel 2 de vsync yok kernel 3 te çalışıyor kernel 2 de kamera çalışıyor 3 te çalışmıyor
zekiki Üye sagol kardesım bırde gaaps dosyaları ıkı tane ıkısınıde yuklıyım mı - - - Eklendi - - - sen hangısını onerıyorsun - - - Eklendi - - - dogukangncti' Alıntı: Kernel 2 de vsync yok kernel 3 te çalışıyor kernel 2 de kamera çalışıyor 3 te çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... sence hangısı
sagol kardesım bırde gaaps dosyaları ıkı tane ıkısınıde yuklıyım mı - - - Eklendi - - - sen hangısını onerıyorsun - - - Eklendi - - - dogukangncti' Alıntı: Kernel 2 de vsync yok kernel 3 te çalışıyor kernel 2 de kamera çalışıyor 3 te çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... sence hangısı
blackcat67 Üye CM 10 Kurmanı Şuan için pek önermiyorum şarj çok çabuk bitiyor 3 saat anca gidiyor sürekli kullanan biriyim cm9 kullanmanı öneriyorum performans falan istiyorsan cm10 kur ama sonuçlarına katlanacaksın sadece gapps kur picasa ya gerek yok
CM 10 Kurmanı Şuan için pek önermiyorum şarj çok çabuk bitiyor 3 saat anca gidiyor sürekli kullanan biriyim cm9 kullanmanı öneriyorum performans falan istiyorsan cm10 kur ama sonuçlarına katlanacaksın sadece gapps kur picasa ya gerek yok
sadikbircan Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: Hayırlı uğurlu olsun.Hangi telefonu aldın? Genişletmek için tıkla ... Saolun hocam.Galaxy s3 aldım.Daha doğrusu abimin telefonuydu androide alışamadı bana verdi - - - Eklendi - - - kerim336' Alıntı: Sadik hocam yapma ya Genişletmek için tıkla ... Merak etmeyin birçok arkadaş burada galaxy w ile ilgileniyor zatn.Benim yaptıklarımı seve seve yapacak birçok arkadaş var.Merak etmeyin.
~N.A.W.Y~' Alıntı: Hayırlı uğurlu olsun.Hangi telefonu aldın? Genişletmek için tıkla ... Saolun hocam.Galaxy s3 aldım.Daha doğrusu abimin telefonuydu androide alışamadı bana verdi - - - Eklendi - - - kerim336' Alıntı: Sadik hocam yapma ya Genişletmek için tıkla ... Merak etmeyin birçok arkadaş burada galaxy w ile ilgileniyor zatn.Benim yaptıklarımı seve seve yapacak birçok arkadaş var.Merak etmeyin.
Ali58_58 Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Herkes S3 aldı arkadaş yuh Genişletmek için tıkla ... sormayın hocam bizde s4 alalım
~N.A.W.Y~' Alıntı: Herkes S3 aldı arkadaş yuh Genişletmek için tıkla ... sormayın hocam bizde s4 alalım
knight97 Üye Ali58_58' Alıntı: sormayın hocam bizde s4 alalım Genişletmek için tıkla ... Galaxy W akar. Daha cok is yapar bizim wonderlar arco ve digerleri sayesinde merak etmeyin.
Ali58_58' Alıntı: sormayın hocam bizde s4 alalım Genişletmek için tıkla ... Galaxy W akar. Daha cok is yapar bizim wonderlar arco ve digerleri sayesinde merak etmeyin.
sadikbircan Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: Herkes S3 aldı arkadaş yuh Genişletmek için tıkla ... Bana kalsa galaxy w ile uğraşmak daha zevkliydi ama s3 fırsatınıda geri tepmek istemedim - - - Eklendi - - - S3 kullanıyorum diye bu konuyu bırakmadım daha burdayım en azından cm9 ve cm10 konularını güncel tutucam.
~N.A.W.Y~' Alıntı: Herkes S3 aldı arkadaş yuh Genişletmek için tıkla ... Bana kalsa galaxy w ile uğraşmak daha zevkliydi ama s3 fırsatınıda geri tepmek istemedim - - - Eklendi - - - S3 kullanıyorum diye bu konuyu bırakmadım daha burdayım en azından cm9 ve cm10 konularını güncel tutucam.
Dejavuex Üye sadikbircan' Alıntı: Bana kalsa galaxy w ile uğraşmak daha zevkliydi ama s3 fırsatınıda geri tepmek istemedim - - - Eklendi - - - S3 kullanıyorum diye bu konuyu bırakmadım daha burdayım en azından cm9 ve cm10 konularını güncel tutucam. Genişletmek için tıkla ... valla hocam stabil sürüme geçsek yeterli artık
sadikbircan' Alıntı: Bana kalsa galaxy w ile uğraşmak daha zevkliydi ama s3 fırsatınıda geri tepmek istemedim - - - Eklendi - - - S3 kullanıyorum diye bu konuyu bırakmadım daha burdayım en azından cm9 ve cm10 konularını güncel tutucam. Genişletmek için tıkla ... valla hocam stabil sürüme geçsek yeterli artık
Kerim. Üye sadikbircan' Alıntı: Bana kalsa galaxy w ile uğraşmak daha zevkliydi ama s3 fırsatınıda geri tepmek istemedim - - - Eklendi - - - S3 kullanıyorum diye bu konuyu bırakmadım daha burdayım en azından cm9 ve cm10 konularını güncel tutucam. Genişletmek için tıkla ... Hocam wonderdan s3e gecince neler hissettin?
sadikbircan' Alıntı: Bana kalsa galaxy w ile uğraşmak daha zevkliydi ama s3 fırsatınıda geri tepmek istemedim - - - Eklendi - - - S3 kullanıyorum diye bu konuyu bırakmadım daha burdayım en azından cm9 ve cm10 konularını güncel tutucam. Genişletmek için tıkla ... Hocam wonderdan s3e gecince neler hissettin?
PriZm Üye Ali58_58' Alıntı: sormayın hocam bizde s4 alalım Genişletmek için tıkla ... Alacam zaten bekliyorum
Kerim. Üye dogukangncti' Alıntı: ivendor kernel 3 te kamera sorununu çözmüş galiba xda da öyle yazıyor Genişletmek için tıkla ... Xda daki nickin ne?
dogukangncti' Alıntı: ivendor kernel 3 te kamera sorununu çözmüş galiba xda da öyle yazıyor Genişletmek için tıkla ... Xda daki nickin ne?