Beyler bir problem var küçük te olsa. Ben menu yu düzenlemek istiyorum tüm yüklü şeylerin iconlarinin olduğu yeri 2.3 gingerbread da düzenleyebiliyorduk şimdi Alfabetik Sıralanmış yerlerini değiştiremiyorum ve klasör oluşturup gereksiz kalabalıktan kurtulamıyorum ne yapabilirim?
Arkadaslar gorev yoneticisi olarak es task manager oneririm genel olarak telefonla ilgili bircok seyi halledebilirsiniz hatta root yetkiniz varsa baslangicta calismasini istediginiz programlara bile karar verebilirsiniz
Arkadaslar gorev yoneticisi olarak es task manager oneririm genel olarak telefonla ilgili bircok seyi halledebilirsiniz hatta root yetkiniz varsa baslangicta calismasini istediginiz programlara bile karar verebilirsiniz
Alpha2den daha guzel ve stabil calişiyor swap sd var kamera ayarlari daha iyi videoda stabilizyon ayari gibi ben su anda slimbeani kullaniyorum memnunum ve hizli
Alpha2den daha guzel ve stabil calişiyor swap sd var kamera ayarlari daha iyi videoda stabilizyon ayari gibi ben su anda slimbeani kullaniyorum memnunum ve hizli
- - - Eklendi - - -
Kardeş bide slimbeani dene ben ehndroix de kullandim slimbean dahaiyi ve guzel
Beyler bir problem var küçük te olsa. Ben menu yu düzenlemek istiyorum tüm yüklü şeylerin iconlarinin olduğu yeri 2.3 gingerbread da düzenleyebiliyorduk şimdi Alfabetik Sıralanmış yerlerini değiştiremiyorum ve klasör oluşturup gereksiz kalabalıktan kurtulamıyorum ne yapabilirim?
kastettiğim şu mesela xda da xperia klavyesi buldum dosya zip şeklinde ama içinde de apk dosyası yok meta inf ve system dosyaları var yani açsam bile atıcak birşey yok bunu sanırım cwm ile flaşlayacagım ama bunu nasıl yapacagımı tam olarak bilmiyorum
Evet cwm ile rom yükler gibi yükleyeceksin ama wipe işlemlerini yapma ayrıca bu bir uygulama değil bir mod.Uygulamalar apk üzerinden yüklenir zıp olmaz.
Google orjinalı yada herhangi bir firmanın yazdığı bir romda olabilir ama şimdiye kadarki hiçbir cm romunda menüyü kafanıza göre düzenleyemezsiniz sadece tarihe veya ada göre düzenlenebilir.
Cwm ile wipe ve format işlemlerini yaptıktan sonra odin ile orjinal rom yükleyin ana konuda videolu anlatım var odin ile yükleme konusunda yardımcı olacaktır.