arkadaşlar telefonu garantiye verebilirim ancak odin ile stock rom a dönüşte kafamı karıştı yardımcı olursanız çok minnettar kalırım..şimdi öncelikle telefonu cwm recovery modda açıp format işlemlerini yapıp ardından telefonu kapatıp tekrar download modda mı açmam gerekiyor çünkü direk olarak odini kullanırsam sanırım önceki cm dosyalarıyla çakıştığı için telefon açılmayabilirmiş ancak aklıma takılan format system ve diğer formatlama işlemlerini yaptıktan sonra telefonu kapatıp download modda mı açmam gerekiyor odin ile telefonu ilk aldığm günkü haline çevirebilmem için..şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar..
Ben Root explorer dan yapmadım işlemi. Marketten Root browser lite indirin onla kopyalayın. Ardından CWM den Advanced>Fix Permission yaptım ve 3 güne yakındır sorun çıkmadı telefonda. Bide bu şekilde romu baştan kurup benim adımlarımı deneyin
Özellikleri: -Daha iyi batarya performansı
-Artırılmış resim kalitesi
-Dokunmatik hassaiyet artışı
-Daha hızlı video işleme
-Daha hızlı yeniden başlatma
-Daha hızlı aramalar(yaklaşık yarım saniye kadar daha akıcı)
-Daha hızlı arayüz
-Artırılmış indirme ve yükleme hızı
-Daha yüksek boş ram alanı
-Daha hızlı uygulama açılışı
Bu performans modu tam olarak ne yapıyor ki bu performansı sağlıyor, yani hangi ayarlarını değiştirmiş oluyor? herhangi bir yan etkisi var mı? Yoksa "arco" neden bu performans modunu kendi yaptığı rom'a kendisi eklemedi?
Bu kadar soru işareti için kusura bakma merak ediyorum sadece
Kardes benim basima geldi aynisi teli kapatip recoverye girip romu tekrardan kurdum cozuldu..build propuda degistirip uzerine gelip permisiona tiklayip ilk alt alta olan 3taneye ve write yazan kutucuga tik koydum rw r r oldu..
Kardes benim basima geldi aynisi teli kapatip recoverye girip romu tekrardan kurdum cozuldu..build propuda degistirip uzerine gelip permisiona tiklayip ilk alt alta olan 3taneye ve write yazan kutucuga tik koydum rw r r oldu..
Root explorer ile system içine kopyalayıp değişimi onaylıyorsun daha sonra basılı tutup permission tıkla karşıma çıkan tabloyu konudaki gibi işaretle.xler işaretli boşluklar değil şeklinde yada dosyayı kopyaladıktan sonra recovery açıp fix permission yapın.