girmiyor şuan ya defalarca denedim ekran kararıyor sonra samsung yazısı geliyor ama bırakmadım hiç bu sefer de bi kararıyor bi samsung yazıyo nerde bırakırsam bırakayım telefon açılıyor
ilk olarak cwm yuklumu 2. Olarak da tel kapalıyken ses açama+home+power basılı tutun samsung yazısı geldikten sonra power a basmayi bırakıp diğerlerine basmaya devam edeceksin
evet yüklü ay tamam ben powera basmaya devam ediyordum oldu şuan yüklüyor bakalım herangi bi sıra yok dimi iki dosyayıda yükleyebilirim istediğim sırayla ?
Öncelikle rom dosyasını yüklemeniz daha iyi olur çünkü gapps dosyasındaki bazı google uygulamaları rom üzerindede bulunuyor.Örneğin "ara" programı.Rom üzerinde eski bir versiyon yüklü eğer romu sonra kurarsanız bazı uygulamaların eski versiyonları ile karşılaşabilirsiniz.Yani gapps dosyası bazı olmayan google uygulamalarını yüklüyor ve aynı zamanda bazı uygulamaları güncelliyor.
tamam o şekilde yaptım şansıma ama 3. adımı pek anlamadım ve onun hakkında birşey yaptığım söylenemez benim yada yaptımda farkında değilim bilemiyorum şuan açılış yerinde dairesi dönüyor hani ama 10 dakikayı geçti şaun vede hala aynı ekranda :/
3.Adımı atladğınız için açılmıyor.Tekrar cwm recovery sine girin ve ilk açılış ekranında wipe data'yı görürsünüz hemen altındada wipe cache'i.Onları seçin sonra advanced'ı seçin wipe dalvik cache'i seçin.Daha sonra yine ilk ekrana geri gelip mounts and storages'e girin orada format system'e basın.sonra romu aynı şekilde yükleyin.
- - - Eklendi - - -
Eğer wipe işlemlerini yapmazsanız açılış ekranında kalabilir yada brick olabilirsiniz.Kendinizi şanslı sayın.Eski rom dosyaları ve yenileri biraraya gelince telefonunuzu brick yapabilir.
- - - Eklendi - - -
Konuya cm9 konusundaki yükleme videosunu ekledim.CM9 ve CM10 kurulumu tamamen aynı olduğu için yararlı olacağını düşündüm.Videoyu izleyip nerede hata yaptığınızı bulabilirsiniz.
3.Adımı atladğınız için açılmıyor.Tekrar cwm recovery sine girin ve ilk açılış ekranında wipe data'yı görürsünüz hemen altındada wipe cache'i.Onları seçin sonra advanced'ı seçin wipe dalvik cache'i seçin.Daha sonra yine ilk ekrana geri gelip mounts and storages'e girin orada format system'e basın.sonra romu aynı şekilde yükleyin.
- - - Eklendi - - -
Eğer wipe işlemlerini yapmazsanız açılış ekranında kalabilir yada brick olabilirsiniz.Kendinizi şanslı sayın.Eski rom dosyaları ve yenileri biraraya gelince telefonunuzu brick yapabilir.
- - - Eklendi - - -
Konuya cm9 konusundaki yükleme videosunu ekledim.CM9 ve CM10 kurulumu tamamen aynı olduğu için yararlı olacağını düşündüm.Videoyu izleyip nerede hata yaptığınızı bulabilirsiniz.
Arkadaşlar telefonumu servise verdiğim için pazartesiden itibaren yaklaşık 1hafta kadar internete giremeyebilirim.Sorularınız cevapsız kalırsa şimdiden özür dilerim.
cwm ile eski haline döndürme ve odin ile döndürme ana konunun en altında var.Her iki yöntemide kullanabilirsiniz.Cwm recovery girin rom yüklerken yaptığınız wipe ve format işlemlerini yapın ve backup and restore kısmından restore basın karşınıza yedekleme tarih ve saati ile isimlendirilmiş yedek dosyaları listelenir.Eğer tek bir yedek aldıysanız sadece bir tane vardır zaten.Onu seçin.Yükleme tamamlanınca telefonunuzu açın.