Jok3rxl
Üye
Ve yine ben. Bu son sorum olucak. Google Play'den Beats Audio Installer'ı indirdim fakat kurarken dosya bulunamadı diye hata veriyor. Yani yüklendikten sonra işlemi yaparken alıyorum hatayı. Bir kaç kez baştan silip yükledim ama yine aynı şey. Bunun bir çözümü var mı? Hata için resim almayı denedim ama her seferinde başarısız dedi
Normal ss alabiliyorum. Ama yükleme işlemi sırasında aldığım ss'leri göstermiyor malesef. bir kaç kez daha deneyeyim bakalım
Şuan screenshoots klasörüne malesef galariden giremiyorum
Recoveryden wipe cache yapın ve tekrar deneyin.
Bıktırmak mı?? Ben cm9da yüz tanımayı denedim ve oldukça stabil ve hızlı çalıştı.Nadiren takılmalar yapmasına rağmen(50-60 kilit açmada bir yada iki kez) oldukça yeterli.Özelliklede stock romla karşılaştırırsanız bu telefonda yüz tanıması için bir devrim denilebilecek kadar iyi.Yüzünüzü tanıması sadece birkaç saniyeyi alıyor.
- - - Eklendi - - -
Evet belki sorun bendedir bilmiyorum ama 10 kere ekranı actıysam 8inde altarnetif kilit ekranını acıo ıns bunda öle değüldır hafta sonu yüklicem
Evet belki sorun bendedir bilmiyorum ama 10 kere ekranı actıysam 8inde altarnetif kilit ekranını acıo ıns bunda öle değüldır hafta sonu yüklicem
arkadaşlar romu bugün yükledim fakat karttaki fotoları galeriden görmesine rağman usb storage ve external sd kart içeriklerini dosya yöneticiler göstermiyor sorun ne olabilir.
bu önceki romlarda yüklediğimiz gapps mıydı neydi google play için bunada mı o gerekiyor ben sorun alıyorum da
sadık kardeş bişey sorcam şarj sendede biraz hızlı gidiyomu? acaba benim telefonun bataryada mı bişey var
sadık hocam menüde dosyalarım klasörünü göremedim
umarım bu cm 210 da düzelir ama sana mesajı yazdıktan sonra k o oc kernelini yükledim yükledikten sonra inanırmısın kernel işe yaradı şarj daha az gidiyo cpu master ilede hızı ayarlıyorum 1.5 veya 1.6 güzel oluyor ama kernel şarjı arttırıyo kerneli tavsiye ederim hiç bi özelliğide kısıtlamıyo
- - - Eklendi - - -
pardon cyanogenmod 10 demek istemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?