sadikbircan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar bu Rom en iyi ics 4.0.4 rom demişiniz ama yanlışınız var.Xda formdaki en seri rom BioHazard CM9 4.0.4 romudur.Bir yükleyin beni anlayacaksınız.Neler yapmışlar bilmiyorum ama o lag geçikme denen hiçbirşey yok.bu ehndroix i bende test ettim ama biohazard'a göre çok yavaş kalıyor,birde ehndroix'in siyah temalı yerleri kötü mesela gmail siyah facebooktan bir mesaj geliyor beyaz içinde beyaz yazı okunmuyor.Bu dediğimi yanlış anlamayın,ben her saat xda forumu takip ediyorum
Biohazardin xda link;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
http://www.maxicep.com/android-genel-destek/cm9-kullanan-arkadaslar-usb-tetheringe-cozum-687946.html arkadaşlar usb tetheringe çözümdür deneyin
yani telefonu modem olarak kullanıyoruz
haklısınız ben sizin rom kötü demek istemedim aslında bende hepsini deniyorum ics romların.paylaşmak isterim.akşam zaman bulursam koyacağım.Birde V2 kernel çıkmış galaxy w için ics 4.0.4 kurdum.smartass v2 vs. geliyor siz denediniz mi bunu ?
,Arkadaşlar bu Rom en iyi ics 4.0.4 rom demişiniz ama yanlışınız var.Xda formdaki en seri rom BioHazard CM9 4.0.4 romudur.Bir yükleyin beni anlayacaksınız.Neler yapmışlar bilmiyorum ama o lag geçikme denen hiçbirşey yok.bu ehndroix i bende test ettim ama biohazard'a göre çok yavaş kalıyor,birde ehndroix'in siyah temalı yerleri kötü mesela gmail siyah facebooktan bir mesaj geliyor beyaz içinde beyaz yazı okunmuyor.Bu dediğimi yanlış anlamayın,ben her saat xda forumu takip ediyorum
Biohazardin xda link;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sadık kardeş rom konusu açmaktan sıkıldın sanırım neyse eğer beğenirsem 1-2 gün içerisinde biohazard ilgili bi sayfa açarım
- - - Eklendi - - -
Zaten konuyu araştırdım Biohazardın endhoroxle hiç bi farkı yok neredeyse görselde olsun performans açısından olsun
bende yükledim 1. neden teli voltaj ayarları çok ısıtır yada 1-2 saaat kullanmak ramin çok dolmasıda telefonun menü tuşundan çıkış yapmandan kaynaklı olabilir ram booster kullan ve şunları dene ayarlar geliştirici seçenekler geri tuşu ile uygulamaları kapa butonunu işaretle ve ayarlar performans bellek yönetimi nesneleri temizleyi işaretle ve isterse kernel smapagede işaretleyebilirsin ama ben önermem ram boosterde kullan önbelleği temizle. rom en iyi romdur şu an ve şikayetlerinizi xda ya yapın geliştirici sadık kardeş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?