Tb ile uygulamalri nasil kaldiriyoruz
yeni sürüm çıkmış beyler
Ehnroix'in mi?
evet evet Gördüm
Bu arada şu UV olayını bi anlatabilir misiniz??
yeni sürüm çıkmış beyler

facebook beyaz sayfa sorunu giderilmeden sanırım ehndroix yenıden kullanmam ... ayrıca bende bile titanium backup bedava apk sürümü varken neden demosunu koyarlarki..ben bazı uygulamaları kaldırmaktansa dondurmayı tercih ediyorum..bazı uygulamalar gerektigi zaman açıp kapatyrm.. maps veya antutu gibi.. ehndroixle gelen tb uygulamasını kaldırmakta ayrı bir dert yenisini kurmakta tam yarım sa ugrasmstım..
şimdi yeni versiyonu çıkmıs facebookta bir düzelme olmusmu arkadaslar.. sizde durum nedir ? herhangi bir sorunla karsılastınızmı _
rebel rom şuan en ideali sanırım kullanmaya dewam edeceğim ..birazcık üstüne düşseler rebelin daha mukemmel olabilir mesela yarı ıngılızce yarı turkçe sanki çin malı telefon
)yaw arkadaşlar bu ne ya. dün bir önceki romu yükledim şimdi gene güncel stabil rom çıkmış. ee ne yapıcam onu mu kuracam. zaten öbürünün programlarını ayarılarını yapmam 1 günü buldu telefon yeni kendine geldi şimdi bunu yüklücek miyim. sizce nasıl arada fark varmı varsa kuralım
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar bu romda sygic aura 3d programı düzgün çalışmıor herşeyi yükledim ama harita açılmıor bir türlü takılıor hep. benim en çok kullandığım program oydu çok gerekli bana lütfen yardım edin yoksa eski roma dönmek zorunda kalıcam yardıımmm
selam arkadaşlar ben eski roma dönmek isterken yalnışlıkla advanced rebot recovery ye bastım şimdi zip dosyasını görmüyor bir sürü secenek cıkıyor yardım edin lütfen şimdiden teşekürler
ben bu konu da yeniyim programı indirdim ama gerisini anlamadım lütfen daha detaylı anlatırsanız
şu anda telefon açılmıyor ve nasıl bu terminal emulatorunu nasıl yazacam bunu anlatırsan sevinirim
dolnald modunda açmıyor recovery modunda açıyor ve zip pin adını deyiştirdim update olarak yine olmadı şöyle bi yazı çıkıyor NO SUCH FİLE OR DİRECTORY İNSTALLATİON ABORTED
bana yarsım edebilecek kimse yokmu arkadaşlar lütfen bi el atın şu işi bi halledelim