ya kardeşim ne kadar teşekkür etsem az ingilizcem iyi değil ama az çok anlıyorum bilginlendirdiğin için çok teşekkür ederimilk önce bir konuya açıklık getirelim bu benim neredeyse 1.5 aydır kullandığım bir sürüm ve bu bir stock rom yani resmi samsung güncellemesi yani rahat olabilirsin.eğer maxicep dışındaki forumlardada araştırma yaparsan bunun yeni birşey olmadığını farkedersin.sana tavsiyem android gelişmelerinden yeterince haberdar olmak istiyorsan ve ingilizce biliyorsan xda forumunu araştırman.
ya kardeşim ne kadar teşekkür etsem az ingilizcem iyi değil ama az çok anlıyorum bilginlendirdiğin için çok teşekkür ederim
tekrar çok teşekkür ederimÖnemli değil ben teşekkür ederim.Bu arada eğer garanti nedeniyle telefonuna root yada rom atmak istemiyorsan sana tavsiyem garantiyi pek umursama.Eğer telefon brick olursa büyük ihtimalle servis hardiskteki bilgilere ulaşamıyacağı için sorun çıkarmaz ve garanti kapsamında halleder.Eğer telefon çalışır haldeyken bir sorundan dolayı garanti gerekirsede orjinal romu odin ile flashlarsan yine garanti sıkıntı olmaz.
ben 2.3.6yı tekrar yüklediğimde garanti geri geliyor mu ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar Galaxy Wonder için Türkiye'ye çıkan tek rom/güncelleme verdiğim adresteki romdur.
Başka bir rom yüklemeniz telefonunuzu garanti kapsamı dışına çıkaracaktır. Çünkü başka ülkelere ait romu, legal olmayan yollarla flaşlamış oluyorsunuz..
ben 2.3.6yı tekrar yüklediğimde garanti geri geliyor mu ?
çok teşekkür ediyorum
Verdiğim sayfadaki Türkiye romunu yüklerseniz garanti geri gelir.
çok teşekkür ediyorum
- - - Eklendi - - -
verdiğiniz sayfadaki dowlanda tıkladığımda inmiyor uyarı veriyor
teşekkür ederim
Uye olmaniz lazim.