Galaxy W garantiden çıkarmadığı iddaa edilen rom

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W garantiden çıkarmadığı iddaa edilen rom

ben daha önce hiç yapmadım ve rahat değilim açıkçası bu konuda telefonu alalı 1 ay olmadı

sadikbircan

Üye
ilk önce bir konuya açıklık getirelim bu benim neredeyse 1.5 aydır kullandığım bir sürüm ve bu bir stock rom yani resmi samsung güncellemesi yani rahat olabilirsin.eğer maxicep dışındaki forumlardada araştırma yaparsan bunun yeni birşey olmadığını farkedersin.sana tavsiyem android gelişmelerinden yeterince haberdar olmak istiyorsan ve ingilizce biliyorsan xda forumunu araştırman.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
ilk önce bir konuya açıklık getirelim bu benim neredeyse 1.5 aydır kullandığım bir sürüm ve bu bir stock rom yani resmi samsung güncellemesi yani rahat olabilirsin.eğer maxicep dışındaki forumlardada araştırma yaparsan bunun yeni birşey olmadığını farkedersin.sana tavsiyem android gelişmelerinden yeterince haberdar olmak istiyorsan ve ingilizce biliyorsan xda forumunu araştırman.
ya kardeşim ne kadar teşekkür etsem az ingilizcem iyi değil ama az çok anlıyorum bilginlendirdiğin için çok teşekkür ederim

sadikbircan

Üye
ya kardeşim ne kadar teşekkür etsem az ingilizcem iyi değil ama az çok anlıyorum bilginlendirdiğin için çok teşekkür ederim

Önemli değil ben teşekkür ederim.Bu arada eğer garanti nedeniyle telefonuna root yada rom atmak istemiyorsan sana tavsiyem garantiyi pek umursama.Eğer telefon brick olursa büyük ihtimalle servis hardiskteki bilgilere ulaşamıyacağı için sorun çıkarmaz ve garanti kapsamında halleder.Eğer telefon çalışır haldeyken bir sorundan dolayı garanti gerekirsede orjinal romu odin ile flashlarsan yine garanti sıkıntı olmaz.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil ben teşekkür ederim.Bu arada eğer garanti nedeniyle telefonuna root yada rom atmak istemiyorsan sana tavsiyem garantiyi pek umursama.Eğer telefon brick olursa büyük ihtimalle servis hardiskteki bilgilere ulaşamıyacağı için sorun çıkarmaz ve garanti kapsamında halleder.Eğer telefon çalışır haldeyken bir sorundan dolayı garanti gerekirsede orjinal romu odin ile flashlarsan yine garanti sıkıntı olmaz.
tekrar çok teşekkür ederim

SERTRK

SERTRK

Üye
bende bu romu kullanıyorum samsung un resmi romu rahat olun sorun yok video çekerken fotoğraf çevirebiliyor yüz tanıma ile kilit açma var türkiye rom çıkana kadar kullanırım herhalde ama ne zaman çıkar bilemem

- - - Eklendi - - -

xda da var indirin odin ile kurun

- - - Eklendi - - -

xda da var indirin odin ile kurun

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
Şehriyar

Şehriyar

Üye

Arkadaşlar Galaxy Wonder için Türkiye'ye çıkan tek rom/güncelleme verdiğim adresteki romdur.

Başka bir rom yüklemeniz telefonunuzu garanti kapsamı dışına çıkaracaktır. Çünkü başka ülkelere ait romu, legal olmayan yollarla flaşlamış oluyorsunuz..

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşlar Galaxy Wonder için Türkiye'ye çıkan tek rom/güncelleme verdiğim adresteki romdur.

Başka bir rom yüklemeniz telefonunuzu garanti kapsamı dışına çıkaracaktır. Çünkü başka ülkelere ait romu, legal olmayan yollarla flaşlamış oluyorsunuz..
ben 2.3.6yı tekrar yüklediğimde garanti geri geliyor mu ?

napolno

Üye
Şimdi rom yapınca telefonun dili ingilizcemi oluyor?Bide ben rom yaptıktan sonra telefona ne ozellıkler geliyor?

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
SERTRK

SERTRK

Üye
ben daha önce ace kullanıyordum acemi idim 4 defa teli bozdum rom vs ile uğraşırken ama hiç garanti gitmedi çünkü android açık kaynaklı bir işletim sistemi kullanmasın samsung vs gibi şirketler eğer garanti gidecek ise android bana rot yetkisi vermezdi zaten ayrıca odin diye bir programı piyasaya surmez idi samsung

turker10

turker10

Üye
rom du , root tu biraz karışık gibi ama bu telleri rom yada rootsuz kullanmak hemen hemen kullanmamak demektir.. s2 için bunları yazıyorum az sıkılınca rom değiştir yeni tel almış gibi oluyorsun ve işe yarar güzel programların hepsi root gerektiriyor...!!!!

oparlayan

oparlayan

Üye
Bu room da türkçe dili var mı? ve klavye t9 da türkçe var mı kullananlar bi zahmet cevaplasın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt