Galaxy w cm9 stabiliteyi en üst seviyeye çıkarmak(nighty konu) :D

Sponsorlu Bağlantılar

deadhero

Üye
sorunsuz yaptım teşekkürler. Bakalım şimdi performansa :D

- - - Eklendi - - -

:( ciddi bir değişiklik görmedim nerdeyse aynı subway surfers oyunu hala kasmakta

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
sorunsuz yaptım teşekkürler. Bakalım şimdi performansa :D

- - - Eklendi - - -

:( ciddi bir değişiklik görmedim nerdeyse aynı subway surfers oyunu hala kasmakta

:D bu konu eskidi ve dağıldı cm9 için yeni sürümler geldi çünkü sadece kendi telefonuma yaptığım ayarları göstericem

- - - Eklendi - - -

akşam hazırlarım konuyu

- - - Eklendi - - -

pardon düzenlerim :D

Dejavuex

Dejavuex

Üye
:D bu konu eskidi ve dağıldı cm9 için yeni sürümler geldi çünkü sadece kendi telefonuma yaptığım ayarları göstericem

- - - Eklendi - - -

akşam hazırlarım konuyu

- - - Eklendi - - -

pardon düzenlerim :D

Bekliyoruz Alicim çok fazla gecikmesin :) :)

deadhero

Üye
off boşuna yapmışım okadar işlemi :(

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
beyler konuyu düzenledim rc4 için bunlar yeterli 3x kernelini kınayanlara sesleniyorum 25 mb ram kaldığıında bile yani üç işlem yapıyordum o anda 0 kasma vardı ve bu ayarları yaparsanız ram siz 5 işlem yapsanızda kasmıyacaktır

sadikbircan

Üye
Hocam eski kerneldede eksik bırakmıştınız bundada eksik olmuyoki şimdi.Galaxy w ile gta vice city oynayamacak millet bir io modunuda ekleyinde telefon dahada rahatlasın :D Malum Artık 3.0.57 ve üzeri koşulunu sağlayan bir kernelimiz var :D

deadhero

Üye
hocam bunla birlikte yoon kernelin 3 ünü kursak olur mu arada thunderbolt da wipe yapcak mıyız?

- - - Eklendi - - -

xloud filan dosyaları eski konudan değişti mi yoksa tekrar indirmemize gerek yok mu?

nsaktn

Üye
multitasking hızlandırma yöntemlerinde ki ı/o yu kursak çalışır mı bunda ?

- - - Eklendi - - -

Hocam eski kerneldede eksik bırakmıştınız bundada eksik olmuyoki şimdi.Galaxy w ile gta vice city oynayamacak millet bir io modunuda ekleyinde telefon dahada rahatlasın :D Malum Artık 3.0.57 ve üzeri koşulunu sağlayan bir kernelimiz var :D
Hocam denedim, ve yine bootlop oldu :D Galaxy w de takılıp kaldı, daha yeni kurmuştum romu da çok pis oturdu yedekte almadım :D

deadhero

Üye
hocam bunla birlikte yoon kernelin 3 ünü kursak olur mu arada thunderbolt da wipe yapcak mıyız?

- - - Eklendi - - -

xloud filan dosyaları eski konudan değişti mi yoksa tekrar indirmemize gerek yok mu?

güncel

fatihözdemir123

Üye
Ali hocam keşke rc 3 için olanı kaldırmasaydınız onda telefon uçuyordu rc4 e bir bakayım dedim pek hoşnut olmadım yedekte almadım kaldım böyle :D

f_conq

f_conq

Üye
arkadaşlar bu thunderbolt olayı nedir bi açarmısınız. ben verilen linkten indirip cwm den yükledim değişen ne telefonda anlayamadım. ali58 hocam kısaca bi anlatsan nedir ne işe yarar? yükledim ama ne yüklediğimi bilmeden yükledim. birde bravia engine linki vermişsiniz onuda yükledim ama hoparlörün sesi hala cırtlak yükledikten sonra ayar falan yapılacakmıydı atladığım ne? (bu arada yoon kernel kurdum andan sonra bunları yükledim.)

isousluer

isousluer

Üye
Hocam Nova Launcher olayını neden kaldırdınız ki. Cidden çok iyi oluyor. Ben şuan kullanmaktayım.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Nova Launcher olayını neden kaldırdınız ki. Cidden çok iyi oluyor. Ben şuan kullanmaktayım.
kullanabilirsiniz ama ben dediğim gibi kendi ayarlarım ama cm 10 ve heleki cm 10.1de arayüz 60 fpsnin üstünde iken ramda sıkışan nova launcherin 3x kerneli ile bir anlamı kalmadı birde sadeliği seviyorum :)

alprnx

alprnx

Üye
hocam cm9 rc4 ün üstüne dediginiz thunderbolt u kurdum. advanced-fix permisson yapıp rebot now çakıp çıktım.teli açtım ama telefon hakkında bölümünde bi degişiklik olmadı ? Sorunsuz kurduguma emının !enjoy dedi hatta.telefon hakkında bölümünde bi degişiklik olmaması normalmi

basri111

basri111

Üye
Hocam thunderboltu cmwden rom atar gibi flaşlayın demişsiniz direk install from sd card diyemi yoksa wipe işlemleride dahilmi buna
Bide bu thunderbolt ne oluyor?

alprnx

alprnx

Üye
Hocam thunderboltu cmwden rom atar gibi flaşlayın demişsiniz direk install from sd card diyemi yoksa wipe işlemleride dahilmi buna
Bide bu thunderbolt ne oluyor?
kardeşim thunderbolt cm9 rc4 sürümüne uyumlu 3x kernel ' dir.

isousluer

isousluer

Üye
peki hocam Seeder ve Ram Booster kullanıyor musunuz halen?

alprnx

alprnx

Üye
ben seeder - ram boostar - nova launcheri kullanmaktayım ve özellıkle novadan cok memnunum

basri111

basri111

Üye
Tşkr ederim peki thunderboltmu iyi yoksa yoon kernel mi

alprnx

alprnx

Üye
https://www.dropbox.com/s/rpm9spfdratmehw/%5B3.0%5Dyoonkernel-aphrodite.zip

3x yoon kernelin linki buyrun ben thunderboltu pek begenmedim şimdi en baştan cm9 rc4 yükleyip bide yoon kerneli denicem.3x yoon kerneli denıyen arkadaşlar çok memnun olduklarını dile getirdi.

Üst Alt