sorunsuz yaptım teşekkürler. Bakalım şimdi performansa
- - - Eklendi - - -
ciddi bir değişiklik görmedim nerdeyse aynı subway surfers oyunu hala kasmakta
bu konu eskidi ve dağıldı cm9 için yeni sürümler geldi çünkü sadece kendi telefonuma yaptığım ayarları göstericem
bu konu eskidi ve dağıldı cm9 için yeni sürümler geldi çünkü sadece kendi telefonuma yaptığım ayarları göstericem
- - - Eklendi - - -
akşam hazırlarım konuyu
- - - Eklendi - - -
pardon düzenlerim![]()

Hocam denedim, ve yine bootlop olduHocam eski kerneldede eksik bırakmıştınız bundada eksik olmuyoki şimdi.Galaxy w ile gta vice city oynayamacak millet bir io modunuda ekleyinde telefon dahada rahatlasınMalum Artık 3.0.57 ve üzeri koşulunu sağlayan bir kernelimiz var
![]()
Galaxy w de takılıp kaldı, daha yeni kurmuştum romu da çok pis oturdu yedekte almadım 
hocam bunla birlikte yoon kernelin 3 ünü kursak olur mu arada thunderbolt da wipe yapcak mıyız?
- - - Eklendi - - -
xloud filan dosyaları eski konudan değişti mi yoksa tekrar indirmemize gerek yok mu?
kullanabilirsiniz ama ben dediğim gibi kendi ayarlarım ama cm 10 ve heleki cm 10.1de arayüz 60 fpsnin üstünde iken ramda sıkışan nova launcherin 3x kerneli ile bir anlamı kalmadı birde sadeliği seviyorumHocam Nova Launcher olayını neden kaldırdınız ki. Cidden çok iyi oluyor. Ben şuan kullanmaktayım.

kardeşim thunderbolt cm9 rc4 sürümüne uyumlu 3x kernel ' dir.Hocam thunderboltu cmwden rom atar gibi flaşlayın demişsiniz direk install from sd card diyemi yoksa wipe işlemleride dahilmi buna
Bide bu thunderbolt ne oluyor?