Galaxy w batarya ısınması :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy w batarya ısınması :(
Arkadaşlar telefonun bataryası çok çabuk ısınıyor :( Müzik dinlerken internete felan giriyorum aniden ısınıyor batarya . Normal mi yoksa bi sorun mu var ? Ne yapmam gerek.. :(

esokmen

esokmen

Üye
Aynı sorun bende de var ama yapacak bir sey yok.

• Beğen
Tepkiler: CasuS_87
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Genelde duyuyorum bu şikayeti. Benim one x'te oyun oynarken ısınıyordu bende bi tane mini vantilatör aldım fan niyetine kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: CasuS_87
CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
Vantilatörü yanımızda taşımak var bide :)

• Beğen
Tepkiler: Mobilator
MrExpert

MrExpert

Üye

tabi ancak evde oluyor :D taşısan taşırsın ama.

Sana bir öner: 8 lik pc kasa fanı al bide 9 volt pil ikisini birbirine bantla pile fanı bağla bide mini aç kapa mandalı ekle tamamdır... :) (fantratörü taşımaktan iyisir.. :) )

• Beğen
Tepkiler: efeyılmaz ve CasuS_87
Kerim.

Kerim.

Üye
Havalar çok etkiliyor.benim tablette kışın çok ısınmıyodu.şimdi ısınıyor biraz:D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
İns havalardandir :D

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
İns havalardandir :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
:ehe:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Benim cihaz ısınmıyor :)

abandonware

abandonware

Üye
android 4'de sanki daha az ısınıyor benimki.. tabi hem sarj hemde max payne oynamak telefonu gevur (orayı demiyorum) gibi yakıyor :ehe

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Havayla ne alakasi var tamamen donanim ve malzeme ile alakali. İphone 3gs ile okadar muzik dinliyorum oyun oynuyorum hic anirmal isindigini gormedim. İsiniyor ama oyle soba gibide degil rahatsiz etmiyor yani. İyiki galaxy w ile 3gs arasinda kaldigimda 3gs yi secmisin :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
napacaz ya :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

Sana bir öner: 8 lik pc kasa fanı al bide 9 volt pil ikisini birbirine bantla pile fanı bağla bide mini aç kapa mandalı ekle tamamdır... :) (fantratörü taşımaktan iyisir.. :) )
oda hassas olur hasar alma ihtimali yüksek. ama benim dediğim usb fanlardan küçük birşey :)

abandonware

abandonware

Üye
Havayla ne alakasi var tamamen donanim ve malzeme ile alakali. İphone 3gs ile okadar muzik dinliyorum oyun oynuyorum hic anirmal isindigini gormedim. İsiniyor ama oyle soba gibide degil rahatsiz etmiyor yani. İyiki galaxy w ile 3gs arasinda kaldigimda 3gs yi secmisin :)

:kop:

- - - Eklendi - - -

eğer kullanmaya başladıktan 25-30 dk sonra ısınıyorsa çokta problem yoktur herhalde :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt