galaxy W 8150 yardim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
galaxy W 8150 yardim
telefonum asiri derecede donuyor. netten oyunlardan ciktigmda 10saniye kendine gelemiyor bu normalmi yoksa bendmi sadece canim skilmaya basladi bu ise tavsiye ve yorumlarinizi bekliorum tele root attim ama sadece okadar simdidn tsk ediorum

erdi_s

Üye
Cok fazla islemi bi arada yapiyosan ve cok oyun oynuyorsan cm9 kur rahatlarsin

Konu Sahibi
onu nasil yapicm symbianlarda cok iyi bilgm vardi ama androidlerde bu islere cok yabanci kaldim kisa bi sekilde ozetlersen cok sevinicem

- - - Eklendi - - -

Cok fazla islemi bi arada yapiyosan ve cok oyun oynuyorsan cm9 kur rahatlarsin
onu nasil yapicm symbianlarda cok iyi bilgm vardi ama androidlerde bu islere cok yabanci kaldim kisa bi sekilde ozetlersen cok sevinicem

Arkadaşlar arkadaşımız bir şey sormuş siz de direk onu garantiden çıkaracak bilgi veriyorsunuz şak diye. Ne rom sevdanız varmış ya, hiç bilmeyen birisi için tehlikeli olur.
Kardeşim önerim fabrika ayarlarına sıfırlaman ve görev yöneticisini kullanarak açık uygulamaları kapatıp, rami günde 2-3 defa boşaltman. Mümkünse 2 güne bir de telefonu aç-kapa yap.

Tepkiler: ByBaterist

erdi_s

Üye

Garantiden ciksin da arkadasimiz zarara ugrasin diye demiyorum. Stock romda istedigin kadar ram temizle hicbir ise yaramaz. Ben onun telefondan keyif almasi icin oneride bulunuyorum. Garantiden cikarmayan bi cozum biliyosan soyle de bilelim.

Arkadasim forumda mevcut konular arastir yuklemek cok kolay. Symbian kadar kolay

Konu Sahibi

Dusundugun icin cok sagol. ama o dediklerini bazen gunde 10sefer yapiorum acikcasi garantidn cikmasini goze aliorum bole keyifsiz kalmaktansa. ram 350 nin 300 surekli doluyor bosaltiyorum temizliyorum 1saat sonra yine ayni uygulama yokkende ayni telde bi problemmi var die dusunmeye basladim artik. burdan bi yol bekliorum acikcasi tavsiye

- - - Eklendi - - -

forumda konular mevcut ama cok cesit var yani oyun cok oynuorum hangini yapip kursam ugrasip onu cozemdim

arkaplanda çalışan birden fazla programın var demekki, telefon belleğini azalt, telefon belleği minimum düzeyde ise eğer donma ısınma yapar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...