Galaxy W 4.3 Android Rom (Stabil, Hızlı)

Sponsorlu Bağlantılar

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Bide şu klasör meselesini bi hallatsek uygulamalar menüsündeki dosyaları klasöre nasıl aktarırım illa novayı satınmı alıcam :/

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
Bide şu klasör meselesini bi hallatsek uygulamalar menüsündeki dosyaları klasöre nasıl aktarırım illa novayı satınmı alıcam :/
Nova yi al bence bir kere alacaksin ondan istedigin kadar rom degis tekrar ucret odemene gerek yok forunlarda bedava full surum var ama burada paylasmak yasak zaten buyuk bir mevla degil gunluksigara parasi ama inan deger

aJHier

aJHier

Üye
Sanırım Bu Cm10.2 ?
Eger öyleyse Arco geliştirmedi Bu Romu.
o yüzden Arco'nun geliştirmediği Romu Telefonuma yaklaştırmam.

yinede Kullanıp memnun olanlar için iyi ;)

sir mordred

sir mordred

Üye
Sanırım Bu Cm10.2 ?
Eger öyleyse Arco geliştirmedi Bu Romu.
o yüzden Arco'nun geliştirmediği Romu Telefonuma yaklaştırmam.

yinede Kullanıp memnun olanlar için iyi ;)

Evet dediğin gibi bu rom cm10.2 tabanlı ama cm10.2'yi arco yapıyor arsradu derliyor o sebepten rom temel olarak arconun yani :) ama bu rom alpha5 tabanlı değil üstelik 3.4.x kernele sahip değil daha eski bu sebepten İON desteği içermiyor. ve bende aynı fikirdeyim şuan kusursuz bir cm11 romumuz varken benim gözümde pek diğer romlara kaymıyor(çıktığı günden beri cm11 kullanıyorum)

aJHier

aJHier

Üye
Evet dediğin gibi bu rom cm10.2 tabanlı ama cm10.2'yi arco yapıyor arsradu derliyor o sebepten rom temel olarak arconun yani :) ama bu rom alpha5 tabanlı değil üstelik 3.4.x kernele sahip değil daha eski bu sebepten İON desteği içermiyor. ve bende aynı fikirdeyim şuan kusursuz bir cm11 romumuz varken benim gözümde pek diğer romlara kaymıyor(çıktığı günden beri cm11 kullanıyorum)

Ben arsradu'nun Arco'dan kodları alarak derleğini duymuştum.
sanırım yanlışmış.

sir mordred

sir mordred

Üye
Ben arsradu'nun Arco'dan kodları alarak derleğini duymuştum.
sanırım yanlışmış.

Yok hayır dediğin tam olarak doğru arsradu arconun kodlarını kullanarak romu derliyor bu sebepten rom temelde arconun

• Beğen
Tepkiler: aJHier
karahun

karahun

Üye
telefonu 2 gündür kullanıyorum performans açısından hiçbir kötü yönünü görmedim fakat inanılmaz şekilde şarj yiyor touchwiz3 rom a geri döncem galiba

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
telefonu 2 gündür kullanıyorum performans açısından hiçbir kötü yönünü görmedim fakat inanılmaz şekilde şarj yiyor touchwiz3 rom a geri döncem galiba
Kardesim bugune kadar gordugum en stabil rom yinede sen bilirsinRom cok guzel yapiminda emegi gecenlerden cok tesekku ediyorum :)
Nova yi al bence bir kere alacaksin ondan istedigin kadar rom degis tekrar ucret odemene gerek yok forunlarda bedava fu ll surum var ama burada paylasmak yasak zaten buyuk bir mevla degil gunluksigara parasi ama inan deger
Abi sen facebook adresini ver ordan atarmisin son surumunu :)
Kardesim bugune kadar gordugum en stabil rom yinede sen bilirsinRom cok guzel yapiminda emegi gecenlerden cok tesekku ediyorum :)
Abi sen facebook adresini ver ordan atarmisin son surumunu :)
Tamam gerek kalmadi abi full surumu buldum :)

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Galeri hatasi aliyorsan eski romundan kalan artilar olmasindandir galeri derken kamera romu kurarken sunu dene sdcard0 olana hafiza kartina degil default olarak formatla sonra ilk sayfadaki dediklerimi yap ayrica rom vs dosyalari hafiza kartina at...oradan yukleArkadaşlar gönül rahatı ile romu kurabilirsiniz stabildir Kamere 720p video çekemez lütfen hata yaşamak için ilk sayfayı rom yuklemeyi bilmenize ragmen tekrar okuyup yapın
Tekrarlamak gerekirse
1. Rom, Kernel vs dosyalarını hafıza kartınıza atın
2.Telefonun (Sesa Açma+menu+güç tuşu ile Cm Recovery moduna al)
3.SDkart ı (Hafıza Kartını değil default olarak Cm Recovery'i Formatla)
4.Wipe Data/Wipe Cache/Advenced/Wipe Dalvik Cache Yapınız
5.Mounth and Storage'den Format/Data/Cache/System Yapın. (Bu Menüde hiçbir başlık unmount olmasın varsa bir kere tıklayın.)
6.İnstall Zip Menusunden Cloose Zip From/Storage/Sdcard1 ' den romu bulup Flashlayın. Geri Gelin
7. 6 .ıncı adımı bu sefer Gasspp dosyasını flashlamak için aynı adımları uygulayın. Gerin Gelin
8. 6.İnci adımı bu sefer kernel dosyasını flashlamak için aynı adımı uygulayın.
ve Reboot system now diyerek telefonu açın . İlk açılış az uzun sürecektir..

Bu şekilde kurduktan sonra ilk sayfadaki resimlerde belirttiğim ayarları resimlere bakarak yapınız.
Ben özel olarak kullandığım programları rom'a eklemedim
siz isterseniz kurabilirsiniz

1.İnternet Olmadan Radyo Dinlemek İçin.. İndirin ve kurun
2.Winamp muzik medya oynatıcısı ve Kur
3.Dosya Yöneticisi
4.Beğendiğiniz Hava Durumu
5. Tasviye ettiğim Nova Launcher
6. Size çok lazım olacak Root Browser
7. Root Unisttaller

-adem-
Arkadaşım bu yazıya göre rom'u tekrar kur Kamera sıkıntı yaşarsan indir hafıza kartına at sonra Eski kamera uygulamasını ve galeri uygulamasını root unistaller programı ile kaldır. Hafıza kartına atmış olduğun Galeri2.apk dosyasını root browser programı ile system/app dosyasının içine yapıştır, yapıştırdığın uygulamaya uzn basarak Permissions ayarını aşağıdaki resim gibi yap ve telefonnu yenıden başlat...

grkem8
Kardeşim sana gelince sende aynı şekilde eski dosya yonetici uygulamasını Root unistall Programı ile kaldır, 3 sıradakı dosya yoneticini hafıza kartına at ve kur o kadar bak resim aşağida
Helal olsun kardesm saol ilgilendigin icin defiklerini hnm yapiyorm

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
kardeşim dediklerini yaptınmı bari memnunmusun :)
Romu telrak kirdum dediklerin gibi dedign her seyi yaptim olmadi :( bildigin video ceken program varmi abi ?
Cm11 coklu gorev konusunda iyi hakkini yemiyeyim.ama oyun ve sarj bakimindan berbat

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Romu telrak kirdum dediklerin gibi dedign her seyi yaptim olmadi :( bildigin video ceken program varmi abi ?
Cm11 coklu gorev konusunda iyi hakkini yemiyeyim.ama oyun ve sarj bakimindan berbat
adem romumu kuramadın kardeşim detalı bi bilgi verirmisinKardeşim bu widget programını indirdim ingilizce bişeyler yazıyo açılmıyo bi el at ya :/
adem romumu kuramadın kardeşim detalı bi bilgi verirmisinKardeşim bu widget programını indirdim ingilizce bişeyler yazıyo açılmıyo bi el at ya :/
tamam kardeşim buldum yinede asaol )mustafanar53 sen bu romuu kullanıyosun şuan

sir mordred

sir mordred

Üye

multitasking'de iyi olan bir rom oyun performansı açısından da iyidir ki ION desteğinden sonra rom'da teknik olarak o kadar çok şey değiştiki(grafik kartı sürücüleri,kernel tabanı,grafik depoları vs..) artık bu cihazdan donanımların elverdiği ölçüde max performans alıyoruz. şarj konusunda kötü olabilir ki unutma orijinal olarak 2.3.6 çalıştıran bir telefonda en son android sürümü 4.4 kullanıyorsun, olsun o kadar değilmi

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK- ve hasaneness
mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeşim buldum yinede asaol )mustafanar53 sen bu romuu kullanıyosun şuan
Evet ben rom u kullaniyorum o kadarda memnunum ki herjese tasviye ediyorum
Adem Yaptim diyorsun ama eksik var galari hatasi almaman lazim bana ozelden yaz senin sorununa beraberce cozelim hatta numarami veririm sana sende bana verirsin beraberce konusarak soruna cozum buluruz kardesim

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
minecraft 8 sürümü çalışmıyo siyah ekran çıkıyo ???????

clgnkral

clgnkral

Üye
Romu deneyip öneren var mı? Oyun oynamıyorum ama donma veya takılma olmaması lazım.
Bide hangi hatalar var romda?

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
rom 4.3.1 yani 10.2 fakat kernel 10.1.Kernel i rom üstünde deneyen var mı

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
Romu deneyip öneren var mı? Oyun oynamıyorum ama donma veya takılma olmaması lazım.
Bide hangi hatalar var romda?
Romda en basta belirttim 720p video cekemezsin 9.inci sayfada detayli bi anlatimim var aynisini yap takilma donma yasamazsin[QUOTE="linkinparkmm, post: 6978844, member: 1308541"3.1 yani 10.2 fakat kernel 10.1.Kernel i rom üstünde deneyen var mı[/QUOTE]
Dostum romu duzenledim ve su an kullaniyorum ustteki mesajimda belirttigim gibi rom cok stabildir akicidir pil konusuna gelince senin telefonun Android 2.3.6 ya gore tasarlandi ve sen 4.3 adroid surumunu telefonin destekledigi olcude rom sahibi olacaksin pil stock roma gore zariftir ama diger romlardan iyidir

clgnkral

clgnkral

Üye
Romda en basta belirttim 720p video cekemezsin 9.inci sayfada detayli bi anlatimim var aynisini yap takilma donma yasamazsin[QUOTE="linkinparkmm, post: 6978844, member: 1308541"3.1 yani 10.2 fakat kernel 10.1.Kernel i rom üstünde deneyen var mı
Sağol hocam denerim inş ama 4.3 olması düşündürüyor

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
mustafanar53 kardeşim benim face paketim var mabil veriyi açıp faceye giriyorum 15 20 dk çıkıyorum kontörümden gidiyo onu bi araştırırmısın :(

Üst Alt