Nova yi al bence bir kere alacaksin ondan istedigin kadar rom degis tekrar ucret odemene gerek yok forunlarda bedava full surum var ama burada paylasmak yasak zaten buyuk bir mevla degil gunluksigara parasi ama inan degerBide şu klasör meselesini bi hallatsek uygulamalar menüsündeki dosyaları klasöre nasıl aktarırım illa novayı satınmı alıcam :/
Sanırım Bu Cm10.2 ?
Eger öyleyse Arco geliştirmedi Bu Romu.
o yüzden Arco'nun geliştirmediği Romu Telefonuma yaklaştırmam.
yinede Kullanıp memnun olanlar için iyi![]()
ama bu rom alpha5 tabanlı değil üstelik 3.4.x kernele sahip değil daha eski bu sebepten İON desteği içermiyor. ve bende aynı fikirdeyim şuan kusursuz bir cm11 romumuz varken benim gözümde pek diğer romlara kaymıyor(çıktığı günden beri cm11 kullanıyorum)Evet dediğin gibi bu rom cm10.2 tabanlı ama cm10.2'yi arco yapıyor arsradu derliyor o sebepten rom temel olarak arconun yaniama bu rom alpha5 tabanlı değil üstelik 3.4.x kernele sahip değil daha eski bu sebepten İON desteği içermiyor. ve bende aynı fikirdeyim şuan kusursuz bir cm11 romumuz varken benim gözümde pek diğer romlara kaymıyor(çıktığı günden beri cm11 kullanıyorum)
Ben arsradu'nun Arco'dan kodları alarak derleğini duymuştum.
sanırım yanlışmış.
Kardesim bugune kadar gordugum en stabil rom yinede sen bilirsinRom cok guzel yapiminda emegi gecenlerden cok tesekku ediyorumtelefonu 2 gündür kullanıyorum performans açısından hiçbir kötü yönünü görmedim fakat inanılmaz şekilde şarj yiyor touchwiz3 rom a geri döncem galiba
Abi sen facebook adresini ver ordan atarmisin son surumunuNova yi al bence bir kere alacaksin ondan istedigin kadar rom degis tekrar ucret odemene gerek yok forunlarda bedava fu ll surum var ama burada paylasmak yasak zaten buyuk bir mevla degil gunluksigara parasi ama inan deger
Tamam gerek kalmadi abi full surumu buldumKardesim bugune kadar gordugum en stabil rom yinede sen bilirsinRom cok guzel yapiminda emegi gecenlerden cok tesekku ediyorum
Abi sen facebook adresini ver ordan atarmisin son surumunu![]()

Helal olsun kardesm saol ilgilendigin icin defiklerini hnm yapiyormGaleri hatasi aliyorsan eski romundan kalan artilar olmasindandir galeri derken kamera romu kurarken sunu dene sdcard0 olana hafiza kartina degil default olarak formatla sonra ilk sayfadaki dediklerimi yap ayrica rom vs dosyalari hafiza kartina at...oradan yukleArkadaşlar gönül rahatı ile romu kurabilirsiniz stabildir Kamere 720p video çekemez lütfen hata yaşamak için ilk sayfayı rom yuklemeyi bilmenize ragmen tekrar okuyup yapın
Tekrarlamak gerekirse
1. Rom, Kernel vs dosyalarını hafıza kartınıza atın
2.Telefonun (Sesa Açma+menu+güç tuşu ile Cm Recovery moduna al)
3.SDkart ı (Hafıza Kartını değil default olarak Cm Recovery'i Formatla)
4.Wipe Data/Wipe Cache/Advenced/Wipe Dalvik Cache Yapınız
5.Mounth and Storage'den Format/Data/Cache/System Yapın. (Bu Menüde hiçbir başlık unmount olmasın varsa bir kere tıklayın.)
6.İnstall Zip Menusunden Cloose Zip From/Storage/Sdcard1 ' den romu bulup Flashlayın. Geri Gelin
7. 6 .ıncı adımı bu sefer Gasspp dosyasını flashlamak için aynı adımları uygulayın. Gerin Gelin
8. 6.İnci adımı bu sefer kernel dosyasını flashlamak için aynı adımı uygulayın.
ve Reboot system now diyerek telefonu açın . İlk açılış az uzun sürecektir..
Bu şekilde kurduktan sonra ilk sayfadaki resimlerde belirttiğim ayarları resimlere bakarak yapınız.
Ben özel olarak kullandığım programları rom'a eklemedim
siz isterseniz kurabilirsiniz
1.İnternet Olmadan Radyo Dinlemek İçin..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızİndirin ve kurun
2.Winamp muzik medya oynatıcısıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızve Kur
3.Dosya YöneticisiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
4.Beğendiğiniz Hava DurumuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
5. Tasviye ettiğim Nova LauncherLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
6. Size çok lazım olacak Root BrowserLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
7. Root UnisttallerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-adem-
Arkadaşım bu yazıya göre rom'u tekrar kur Kamera sıkıntı yaşarsanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindir hafıza kartına at sonra Eski kamera uygulamasını ve galeri uygulamasını root unistaller programı ile kaldır. Hafıza kartına atmış olduğun Galeri2.apk dosyasını root browser programı ile system/app dosyasının içine yapıştır, yapıştırdığın uygulamaya uzn basarak Permissions ayarını aşağıdaki resim gibi yap ve telefonnu yenıden başlat...
grkem8
Kardeşim sana gelince sende aynı şekilde eski dosya yonetici uygulamasını Root unistall Programı ile kaldır, 3 sıradakı dosya yoneticini hafıza kartına at ve kur o kadar bak resim aşağida
kardeşim dediklerini yaptınmı bari memnunmusunHelal olsun kardesm saol ilgilendigin icin defiklerini hnm yapiyorm

Romu telrak kirdum dediklerin gibi dedign her seyi yaptim olmadikardeşim dediklerini yaptınmı bari memnunmusun![]()
bildigin video ceken program varmi abi ?
Cm11 coklu gorev konusunda iyi hakkini yemiyeyim.ama oyun ve sarj bakimindan berbatEvet dediğin gibi bu rom cm10.2 tabanlı ama cm10.2'yi arco yapıyor arsradu derliyor o sebepten rom temel olarak arconun yaniama bu rom alpha5 tabanlı değil üstelik 3.4.x kernele sahip değil daha eski bu sebepten İON desteği içermiyor. ve bende aynı fikirdeyim şuan kusursuz bir cm11 romumuz varken benim gözümde pek diğer romlara kaymıyor(çıktığı günden beri cm11 kullanıyorum)
adem romumu kuramadın kardeşim detalı bi bilgi verirmisinKardeşim bu widget programını indirdim ingilizce bişeyler yazıyo açılmıyo bi el at ya :/Romu telrak kirdum dediklerin gibi dedign her seyi yaptim olmadibildigin video ceken program varmi abi ?
Cm11 coklu gorev konusunda iyi hakkini yemiyeyim.ama oyun ve sarj bakimindan berbat
tamam kardeşim buldum yinede asaol )mustafanar53 sen bu romuu kullanıyosun şuanadem romumu kuramadın kardeşim detalı bi bilgi verirmisinKardeşim bu widget programını indirdim ingilizce bişeyler yazıyo açılmıyo bi el at ya :/
Romu telrak kirdum dediklerin gibi dedign her seyi yaptim olmadibildigin video ceken program varmi abi ?
Cm11 coklu gorev konusunda iyi hakkini yemiyeyim.ama oyun ve sarj bakimindan berbat
Evet ben rom u kullaniyorum o kadarda memnunum ki herjese tasviye ediyorumadem romumu kuramadın kardeşim detalı bi bilgi verirmisinKardeşim bu widget programını indirdim ingilizce bişeyler yazıyo açılmıyo bi el at ya :/
tamam kardeşim buldum yinede asaol )mustafanar53 sen bu romuu kullanıyosun şuan
Adem Yaptim diyorsun ama eksik var galari hatasi almaman lazim bana ozelden yaz senin sorununa beraberce cozelim hatta numarami veririm sana sende bana verirsin beraberce konusarak soruna cozum buluruz kardesimRomu telrak kirdum dediklerin gibi dedign her seyi yaptim olmadibildigin video ceken program varmi abi ?
Romda en basta belirttim 720p video cekemezsin 9.inci sayfada detayli bi anlatimim var aynisini yap takilma donma yasamazsin[QUOTE="linkinparkmm, post: 6978844, member: 1308541"3.1 yani 10.2 fakat kernel 10.1.Kernel i rom üstünde deneyen var mı[/QUOTE]Romu deneyip öneren var mı? Oyun oynamıyorum ama donma veya takılma olmaması lazım.
Bide hangi hatalar var romda?
Sağol hocam denerim inş ama 4.3 olması düşündürüyorRomda en basta belirttim 720p video cekemezsin 9.inci sayfada detayli bi anlatimim var aynisini yap takilma donma yasamazsin[QUOTE="linkinparkmm, post: 6978844, member: 1308541"3.1 yani 10.2 fakat kernel 10.1.Kernel i rom üstünde deneyen var mı