Galaxy W 4.3 Android Rom (Stabil, Hızlı)

Sponsorlu Bağlantılar

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Rotlu stok rom ama google play da yüklemeye çalışıyorum ama desteklemiyor diyor bunu konu olarak mi sorsam usta senin bir bilgin varmı ya

-Oruc

-Oruc

Üye
mustafa hocam simdi ayarlarini nasil olmali bi kendi kullandigin ayarlari doksen suraya

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
gwonder_13

gwonder_13

Üye
Tamam hocam deniycem direk link varmi hocam google playsiz bir deneyeyim ilgin içinde çok teşekkür ederim hocam

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Peki hocam sağol teşekkür ederim

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Hocam ben klasor olusturcamda menuye nasil klasor olustururum bi yardimci olurmusunYardim edecek yokmu ya detayli anlatacak :/

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Basılı tut ve ekle kardesim

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Derken biraz acabilirmisin kardesim

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Kardesim anladigim kadarıyla telefonun ana menüsün de boş bir klasör açmak istiyorsun ana menüye gel ve boş bir alana basılı tutman yeterli orada gelir zaten widget ekle klasör ekle gibi

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Yok oraya degil menuye klasor eklicem kardesim onu bi anlatirsaniz :/

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Menü derken neyin menüsüne sende biraz aç kardeşim ya

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Kardesim uygulamalar bölümü de şuna kardeşim ya :) rom dan rom a degisir ama ben genel uzun basarak gelirdiYani menüye gir boş bir yere uzun bas kardeşim bak bakayım birşey gelir mi birde menüde üst kısım da uygulamalar widgetler var kaydırsan oraya widget ekle desen belki orada olur

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim hani ayarlar dosya yoneticisi kamera vb. Gibi seyler varya menu oraya iste
Yanlis anlamadiysam eger iki tane uygulamayi ustuste koy kendisi klasor olusacaktir isminide sen verirsin sonra klasore istedigin kadar uygulama ekleyebilirsinizNova kullanirsan hem masaustune hemde uygulama menusune klasor ekleyebilir dilesigini gizleyebilirsiniz

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Uygulamalari sadece masaustunde ust uste koyabiliyorum uygulamalari acinca ust uste olmuyo yardim :/Bide kardesim senin ekran goruntudeki wimdgetlerin linkini verirmisin sana zahmet :/

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamalari sadece masaustunde ust uste koyabiliyorum uygulamalari acinca ust uste olmuyo yardim :/Bide kardesim senin ekran goruntudeki wimdgetlerin linkini verirmisin sana zahmet :/
Kardeşim adresinden indirip kurabilirsin
uygulama menusune klasor acmak için nova'yı kullan nova ayarı su şekılde
Nova Ayarları
Uygulama Menusu
Uygulama Menusu Grupları
Klasor (Klasorû sectıkten sonra (+) işaretle Klasor ekleyebilirsin )
Dipnot: Uygulamaları,ana uygulama sekmesinde tut secersen uygulama menusune gırdıgınde Açtıgın klasorler yanında uygulamalarında kalacak umarım anlatabilidim..

Üst Alt