Resim olarak 1 sayfada var nova kulllanorsanda ust mesajlarda yazdimmustafa hocam simdi ayarlarini nasil olmali bi kendi kullandigin ayarlari doksen suraya
Ustam greenify 2.3.6 stock rom da çalışmıyor bildiğim kadarıylaStock rom u rootlarsin kullanabilirsin
Grenfy apk bulup usb kablosu ile teline at o zaman yukleRotlu stok rom ama google play da yüklemeye çalışıyorum ama desteklemiyor diyor bunu konu olarak mi sorsam usta senin bir bilgin varmı ya
Emin degilim iste stock romu cok kurcalamadim ama bi usteki mesajimdaki olayi denesin ogrenirizUstam greenify 2.3.6 stock rom da çalışmıyor bildiğim kadarıyla
Paket yükleme hatası veriyorGrenfy apk bulup usb kablosu ile teline at o zaman yukle
Emin degilim iste stock romu cok kurcalamadim ama bi usteki mesajimdaki olayi denesin ogreniriz
Paket yukleme hatasi veriyormusTamam hocam deniycem direk link varmi hocam google playsiz bir deneyeyim ilgin içinde çok teşekkür ederim hocam
Kardesim hani ayarlar dosya yoneticisi kamera vb. Gibi seyler varya menu oraya isteMenü derken neyin menüsüne sende biraz aç kardeşim ya
Yanlis anlamadiysam eger iki tane uygulamayi ustuste koy kendisi klasor olusacaktir isminide sen verirsin sonra klasore istedigin kadar uygulama ekleyebilirsinizNova kullanirsan hem masaustune hemde uygulama menusune klasor ekleyebilir dilesigini gizleyebilirsinizKardesim hani ayarlar dosya yoneticisi kamera vb. Gibi seyler varya menu oraya iste
KardeşimUygulamalari sadece masaustunde ust uste koyabiliyorum uygulamalari acinca ust uste olmuyo yardim :/Bide kardesim senin ekran goruntudeki wimdgetlerin linkini verirmisin sana zahmet :/