Galaxy W 4.3 Android Rom (Stabil, Hızlı)

Sponsorlu Bağlantılar

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Kardeşim adresinden indirip kurabilirsin
uygulama menusune klasor acmak için nova'yı kullan nova ayarı su şekılde
Nova Ayarları
Uygulama Menusu
Uygulama Menusu Grupları
Klasor (Klasorû sectıkten sonra (+) işaretle Klasor ekleyebilirsin )
Dipnot: Uygulamaları,ana uygulama sekmesinde tut secersen uygulama menusune gırdıgınde Açtıgın klasorler yanında uygulamalarında kalacak umarım anlatabilidim..
Uygulama menu grubuna lisans istiyo nkva oda ucretli nolcak :/
Kardeşim adresinden indirip kurabilirsin
uygulama menusune klasor acmak için nova'yı kullan nova ayarı su şekılde
Nova Ayarları
Uygulama Menusu
Uygulama Menusu Grupları
Klasor (Klasorû sectıkten sonra (+) işaretle Klasor ekleyebilirsin )
Dipnot: Uygulamaları,ana uygulama sekmesinde tut secersen uygulama menusune gırdıgınde Açtıgın klasorler yanında uygulamalarında kalacak umarım anlatabilidim..
Kardesim simdi en onemli seyi sorayim goruntulu konusabilirmiyim varmi oyle bisey yoksa nerden bulurum simdiden saol :)

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama menu grubuna lisans istiyo nkva oda ucretli nolcak :/
Kardesim simdi en onemli seyi sorayim goruntulu konusabilirmiyim varmi oyle bisey yoksa nerden bulurum simdiden saol :)
Dostum Nova çok iyi bir launcher 8,92 lira ve birçok özelliğini kullanabiliyorsun bildirim sayıları çok buyuk bir rakam değil ve bir kez alıyorsun
Görüntülü konuşma maalesef custom romlarda aktif değildir yardımcı programlarla bunu sağlayabilirsin Tango vs

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Dostum Nova çok iyi bir launcher 8,92 lira ve birçok özelliğini kullanabiliyorsun bildirim sayıları çok buyuk bir rakam değil ve bir kez alıyorsun
Görüntülü konuşma maalesef custom romlarda aktif değildir yardımcı programlarla bunu sağlayabilirsin Tango vs
kardeşim görüntülü konuşma yapabileceğim bi program verrmisin sana zahmet

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim görüntülü konuşma yapabileceğim bi program verrmisin sana zahmet
Kardeşim Google Playerden indirip kurman gerekecek Bunlardan birini seç

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Kardeşim Google Playerden indirip kurman gerekecek Bunlardan birini seç
kardeşim sence hangisibide kardeşim skype filan demiyorum normal telefon 3g arayınca nasıl görüntülü olurki ??

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sence hangisibide kardeşim skype filan demiyorum normal telefon 3g arayınca nasıl görüntülü olurki ??
Kardesim cudtom romlarda goruntulu konusma yoktur yardimci programlarla yapabilirsiniz ben kullanmadigim ixin yorumda bulunamiyorum

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Kardesim cudtom romlarda goruntulu konusma yoktur yardimci programlarla yapabilirsiniz ben kullanmadigim ixin yorumda bulunamiyorum
tamam kardeşim bu rom gerçekten 4.3 özelliklimi ??KARDEŞİM BU HAFIZA KARTINI NERDEN GÖRÜCEZ YA YARDIM EDERMİSİN ???

-Oruc

-Oruc

Üye
kullanmayin dostlar benden tavsiye iyi degil gecislerde takilma oluor ses iyi degil 392 ram olsa nolcak
*

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeşim bu rom gerçekten 4.3 özelliklimi ??KARDEŞİM BU HAFIZA KARTINI NERDEN GÖRÜCEZ YA YARDIM EDERMİSİN ???
Evet 4.3 donanimsal olarak telefonunda desteklemesi lazim tabi birde
kullanmayin dostlar benden tavsiye iyi degil gecislerde takilma oluor ses iyi degil 392 ram olsa nolcak
*
Herfikte saygim var romun yanina nova yi kur ince ayarlarini yap ne demek istedigimi anlarsin

-Oruc

-Oruc

Üye
nova falan olmadan daha iyi rom var oda g-wonder nova ya bide parami vercem ben

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Deniyom kardesm insalah guzeldir(maxicepce acilan her konu guzeldir)

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
bu hafıza kartının içine nasıl girebilirim yardım edermisin :/
Deniyom kardesm insalah guzeldir(maxicepce acilan her konu guzeldir)
ÇOK GÜZEL KARDEŞİM YAZILANLARA BAKMA SEN BLUETOOTH HEPSİ ÇALIŞIYO KASMA 0 BNDE DÜN YÜKLEDİM İÇİN RAAT OLSUN :)

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
ÇOK GÜZEL KARDEŞİM YAZILANLARA BAKMA SEN BLUETOOTH HEPSİ ÇALIŞIYO KASMA 0 BNDE DÜN YÜKLEDİM İÇİN RAAT OLSUN :)
Eywllh kardesim yukledim cok stabil tek sorun video cekemiyorum videoya girdigm zaman ya galeri durdu hatasi aliyom yada dpnuyor ama rom cook stabilllll
Dostum o kullandigin uygulamalarin linkini versene bulamadim .. Cok hosuma gitti..rom cok stabil​

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Eywllh kardesim yukledim cok stabil tek sorun video cekemiyorum videoya girdigm zaman ya galeri durdu hatasi aliyom yada dpnuyor ama rom cook stabilllll
Dostum o kullandigin uygulamalarin linkini versene bulamadim .. Cok hosuma gitti..rom cok stabil​
Simdi teldeyim ama vericem kardesim

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-
sir mordred

sir mordred

Üye

Herşey çalışıyor ve rom çoook stabil he öylemi o zaman bana 720p (hd) video çekebiliyormusunuz söyleyin
Romu denememiş olmama rağmen teknik analizlerden(yüksek ram ihtiva eden kernelin bazı fonksiyonları kırması gibi) 720p video çekiminin çalışmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Herşey çalışıyor ve rom çoook stabil he öylemi o zaman bana 720p (hd) video çekebiliyormusunuz söyleyin
Romu denememiş olmama rağmen teknik analizlerden(yüksek ram ihtiva eden kernelin bazı fonksiyonları kırması gibi) 720p video çekiminin çalışmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim
Kardesim 720p olmuyo ama romu denemeni israrla tavsiye ederim cunku bluetooth filan hersey calisiyor

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Kardesim rom stabil bir kere kamera icinde yuklersin stock ramli bi kernel kullanirsn

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
Galeri hatasi aliyorsan eski romundan kalan artilar olmasindandir galeri derken kamera romu kurarken sunu dene sdcard0 olana hafiza kartina degil default olarak formatla sonra ilk sayfadaki dediklerimi yap ayrica rom vs dosyalari hafiza kartina at...oradan yukleArkadaşlar gönül rahatı ile romu kurabilirsiniz stabildir Kamere 720p video çekemez lütfen hata yaşamak için ilk sayfayı rom yuklemeyi bilmenize ragmen tekrar okuyup yapın
Tekrarlamak gerekirse
1. Rom, Kernel vs dosyalarını hafıza kartınıza atın
2.Telefonun (Sesa Açma+menu+güç tuşu ile Cm Recovery moduna al)
3.SDkart ı (Hafıza Kartını değil default olarak Cm Recovery'i Formatla)
4.Wipe Data/Wipe Cache/Advenced/Wipe Dalvik Cache Yapınız
5.Mounth and Storage'den Format/Data/Cache/System Yapın. (Bu Menüde hiçbir başlık unmount olmasın varsa bir kere tıklayın.)
6.İnstall Zip Menusunden Cloose Zip From/Storage/Sdcard1 ' den romu bulup Flashlayın. Geri Gelin
7. 6 .ıncı adımı bu sefer Gasspp dosyasını flashlamak için aynı adımları uygulayın. Gerin Gelin
8. 6.İnci adımı bu sefer kernel dosyasını flashlamak için aynı adımı uygulayın.
ve Reboot system now diyerek telefonu açın . İlk açılış az uzun sürecektir..

Bu şekilde kurduktan sonra ilk sayfadaki resimlerde belirttiğim ayarları resimlere bakarak yapınız.
Ben özel olarak kullandığım programları rom'a eklemedim
siz isterseniz kurabilirsiniz

1.İnternet Olmadan Radyo Dinlemek İçin.. İndirin ve kurun
2.Winamp muzik medya oynatıcısı ve Kur
3.Dosya Yöneticisi
4.Beğendiğiniz Hava Durumu
5. Tasviye ettiğim Nova Launcher
6. Size çok lazım olacak Root Browser
7. Root Unisttaller

-adem-
Arkadaşım bu yazıya göre rom'u tekrar kur Kamera sıkıntı yaşarsan indir hafıza kartına at sonra Eski kamera uygulamasını ve galeri uygulamasını root unistaller programı ile kaldır. Hafıza kartına atmış olduğun Galeri2.apk dosyasını root browser programı ile system/app dosyasının içine yapıştır, yapıştırdığın uygulamaya uzn basarak Permissions ayarını aşağıdaki resim gibi yap ve telefonnu yenıden başlat...

grkem8
Kardeşim sana gelince sende aynı şekilde eski dosya yonetici uygulamasını Root unistall Programı ile kaldır, 3 sıradakı dosya yoneticini hafıza kartına at ve kur o kadar bak resim aşağida

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK- ve Ultraslan8

Üst Alt