Galaxy W 4.3 Android Rom (Stabil, Hızlı)

Sponsorlu Bağlantılar

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
rom güzel hızlı ama telefonla konuşurken karşı tarafın sesi cok az geliyor hoparlörü açıp kapatınca yada konuşurken sesi kısıp açınca ses normale dönüyor
Bende sikinti yok kardesim
bu ince ayarları yaparken geliştirici seçenekleri bulamadım ben bi yardımcı oumusn :)
Ayarlar/telefon hakkinda/ derleme numarasi basligina pespese gelistirici olana kadar bas

karahun

karahun

Üye
hocam uzun basılı tutunca kapanıyor ya uygulamalar launcher de kapanıyor normal olarak da uygulama kapatırken launcher de kapanıyor tekrar yüklüyor kendini launcher nasıl çözebiliriz

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
hocam uzun basılı tutunca kapanıyor ya uygulamalar launcher de kapanıyor normal olarak da uygulama kapatırken launcher de kapanıyor tekrar yüklüyor kendini launcher nasıl çözebiliriz
Launcher varsayilan olmasi lazim hangisini kullaniyirsan eger varsayilan degilse biri size hangi launcheri kullanmak istediginizi sorar

karahun

karahun

Üye
Launcher varsayilan olmasi lazim hangisini kullaniyirsan eger varsayilan degilse biri size hangi launcheri kullanmak istediginizi sorar
launcher var sayılan olarak seçtim hocam seçim yeri gelmiyor hani telefon kastığında falan çıkar ya yüklüyor işareti geliyor launcher kapanıp tekrar açılıyor

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
launcher var sayılan olarak seçtim hocam seçim yeri gelmiyor hani telefon kastığında falan çıkar ya yüklüyor işareti geliyor launcher kapanıp tekrar açılıyor
Kullandigin launcher hatasi olabilir novayi dene istersen eger novada da ayni hatayi alirsan rom u eksik yuklemis olabilirsin
Takdir esersin ki nova haric launcher kulkanmadim bildigim launcher bahsettigin hatalari verenler oldugunu duydum

karahun

karahun

Üye
Kullandigin launcher hatasi olabilir novayi dene istersen eger novada da ayni hatayi alirsan rom u eksik yuklemis olabilirsin
Takdir esersin ki nova haric launcher kulkanmadim bildigim launcher bahsettigin hatalari verenler oldugunu duydum
novadayım hocam romuda sorunsuz yükledim başka bir launcher le deneyeyim birde :S

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
novadayım hocam romuda sorunsuz yükledim başka bir launcher le deneyeyim birde :S
Yedeklerini yuklemeden once bence bir daha kur hatta sdkarto format at hafiza kartina degil romu ondan sonra yukle birde ilk sayfadaki ayarlari yap bi kardesim benim ve bu romu kullananlar daha bana hata cikiyor diye bahseden olmadi

karahun

karahun

Üye
hocam arka planda işlem sınırını 1 yapınca ondanmış standart sınır yaptım sorun yok şuan birde sizin launcherde menü tuşu yuvarlak benimkinde s4 gibi nasıl yapabiliriz onu son olarak duvar kağıdınız güzelmiş hocam nerden indirdiniz :)

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Ben kullanıyorum kardeşler güzel rom bence herkese slm a. iyi aksamlar ama keşke görsellik biraz iyi olsaydı s5 temayı kullanıyorum ama görsellik bakımın dan fazla bir etkisi yok ama herşey stabil bunların haricinde ;)

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
hocam arka planda işlem sınırını 1 yapınca ondanmış standart sınır yaptım sorun yok şuan birde sizin launcherde menü tuşu yuvarlak benimkinde s4 gibi nasıl yapabiliriz onu son olarak duvar kağıdınız güzelmiş hocam nerden indirdiniz :)
Miui paketin icinde var duvar kagidi mnu tusuna ustune basili tut duzenle de sonraresme tikla ve ordan uygukama resmini degistirebilirsiniz

karahun

karahun

Üye
sağolun hocam yaptım

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
Ben kullanıyorum kardeşler güzel rom bence herkese slm a. iyi aksamlar ama keşke görsellik biraz iyi olsaydı s5 temayı kullanıyorum ama görsellik bakımın dan fazla bir etkisi yok ama herşey stabil bunların haricinde ;)
S5 tema ile gorsellik yapinca kopmle degisir zaten adi uzerinde tema gorsellik demek

-Oruc

-Oruc

Üye
sarj nasil gidior bilgi

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Şarj stok roma göre çok az denilecek kadar fazla harcanıyor sanki birde mustafa hocam bilgilendirsin hocam görsellik toucwiz kullanılsa daha güzel olmazmiydi

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
Şarj stok roma göre çok az denilecek kadar fazla harcanıyor sanki birde mustafa hocam bilgilendirsin hocam görsellik toucwiz kullanılsa daha güzel olmazmiydi
Tourwiz 5 bana gore sikintilar var evwt gorselige onem verdiler ben s5 tema ve nova ile gorselligi tamamliyorum onemli olan telefonun akici hata vermemesi benim fikrimArkadaslar surekli yazdim ama ben roma kendi kullandigim apk'leri eklemedim Nova, s5 tema, greenfy,radyo,winamp,task manager vs ki istemeyenler olabilir dusuncesiyle
Bunlari kullanmanizi tasviye ediyorum..

-Oruc

-Oruc

Üye
peki deneyip buraya yazarim durumlari

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
peki deneyip buraya yazarim durumlari
Deneyen herkes daha onceki romlari ilede karsilastirma yapabilirZaten wonder in bizim cektigimiz en buyuk sikintisi ram miktari diger romlarda 352 olan ram bu romda 392 mg dir 40 mb fark var 392 mg eksikliginin devantaji 720p video cekmemesi artilarini siz dusunun

gwonder_13

gwonder_13

Üye
Usta greenify in stok rom da çalışan versiyonu varmı

Üst Alt